Zeer vriendelijk personeel

Alles heel afgeleverd

super

Prettig

Uitstekende service Brugman

De ladegeleiders van ons badkamermeubel moesten worden vervangen na 13 jaar! Brugman heeft uitgezocht of deze nog bestelbaar waren en in overleg bestelling geplaatst en geleverd. Uitstekende en snelle communicatie en levering. Kortom Brugman Service onderscheidt zich in positieve zin!!

Heel goed geholpen, nemen de tijd voor je.

Heel goed geholpen, samen alles bekeken in de winkel wat we wilden bestellen. We krijgen onze droom badkamer terwijl dat wij dachten dat niet alle functies erin zouden passen. Door een geweldige tekening blijkt het gewoon te kunnen!! Top winkel en team!

Vey nice and understanding staff

Well mannered and helpful people.

• Would you recommend us? Yes

Niet alleen een prettige ontvangst maar ook deskundige informatie

Zijn goed ontvangen en hebben goede info gekregen over de mogelijkheden. Duidelijk over het aanvraag, levering en montage gaan verlopen

Prima vestiging met ruime keuze

Brugman Wateringen ligt gunstig en is onderdeel van een industrie terrein met meerdere vergelijkbare leveranciers. De vestiging is keurig verzorgd en netjes. Veel keuze uit keuken en badkamer opstellingen. Plezierige nisjes waar de verkopers hun werk doen. Uitstekende koffie! De toon is vriendelijk, informatief en geenszins ‘pusherig’ of dwingend tijdens het proces. De begeleiding is vlot, gedegen en professioneel. (Tip: vraag naar Esther E.)

Goed geholpen en een mooi design.

Ray heeft goed meegedacht en was erg behulpzaam. Ik ben blij met alle mooie oplossingen die hij heeft voorgesteld

Prettig geholpen

snel en prima geholpen

Uitstekende service

Ruben heeft mij uitgebreid geholpen met het uitzoeken van een badkamer. Hij nam echt de tijd om alles te bespreken.

Onze ervaring met de verkoper Ray in Wateringen is uitstekend geweest. We hadden snel een afspraak, Ray dacht met ons mee over de inrichting en gaf wijs advies. Aflevering en plaatsing van de keuken was punctueel en secuur afgewerkt. Kortom, heel blij met Brugman Keukens.

Zeer klantvriendelijk en niet opdringerig

Er werd echt de tijd voor ons genomen en rekening gehouden met ons budget.

Alles goed geregled

Duidelijke communicatie. Alles netjes geleverd en geïnstalleerd. Alleen de cooker kraan bleek geen warm water te geven. (Wel koud en kokend) Daar moesten we zelf nog een onderdeel bij kopen om dat voor elkaar te krijgen. Veder niets te klagen.

Wij zijn blij, heel blij

Top advies Top materiaal Top aflevering Top installatie en afwerking Top gebruiksadvies Top nazorg

Daar verkoop je keukens mee

Belangrijk als je met een goed persoon er over kan praten die ook goeie adviezen geeft

Zeer prettig en vriendelijk

Wij zijn geholpen door Ray Singh die heel vriendelijk, behulpzaam en professioneel ons heeft geïnformeerd bij het aanschaffen van onze nieuwe keuken.

Zeer correcte en deskundige monteur, zijn superblij met het eindresultaat nu genieten.

Dit is onze tweede nieuwe keuken aangeschaft via Brugman Wateringen, correcte service.

Professioneel en zeer vriendelijk geholpen

Eerst een afspraak bij ons thuis gehad waar wij onze wensen uitgelegd hebben en Ray ons al vrij snel een voorbeeld kon laten zien. Daarna in de winkel geweest waar Ray ons alles heeft laten zien en wij de beslissing hebben genomen om onze droomkeuken te laten plaatsen. Wij zijn zeer prettig en professioneel geholpen.

Zeer aan te bevelen!

Na natuurlijk enkele andere winkels te hebben bezocht terecht gekomen in Brugman Wateringen. Daar ben ik professioneel en met veel geduld fijn geholpen door Esther Eksteen, gedurende het hele proces van kiezen tot kopen. Ook na de aankoop, tijdens de wachtperiode was er prettig contact als ik vragen had. De aflevering van de totale keuken ging snel en netjes. De opbouw van de keuken is mooi gedaan door Donovan Janssen en Gino Tuinstra. Aardige pietjes precies! Brugman Wateringen is zéker een aanrader.

Bijna perfect !

Bijna alles ging zoals was afgesproken , alleen 1 dag kwam er niemand opdagen voor het leidingwerk . Dat zorgde even voor paniek i.v.m met de strakke planning . Maar de mensen hebben zich allemaal voor 100% ingezet en we zijn dolgelukkig met onze mooie keuken . Allemaal hebben ze stuk voor stuk perfect vakwerk afgeleverd onze hartelijke dank daarvoor !

Super leuke adviseur ontvangen!

Deze charmante dame heeft veel kennis van zaken! Helaas hadden we de keuken niet meebetalend in onze financiën. Maar bleek bij de sleutel overdracht dat deze keuken helaas niet voldoet. Toch moeten we helaas nog iets langer wachten en met deze keuken volstaan, helaas. Mvg

Vriendelijke afhandeling

Alles prima en netjes bezorgd

Heel erg tevreden over hoe alles verlopen is.

vriendelijke personeel

wij zijn zeer goed geholpen en zijn zeer tevreden met onze keuken

Zeer tevreden.

Correct en ter zake kundig geholpen bij ontwerp en aankoop. Aflevering van materialen zorgvuldig.

s-Gravenzandseweg 25

2291 PE Wateringen

Over Brugman Keukens & Badkamers Wateringen

Bij Brugman Wateringen vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en even je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.