Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Goede kwaliteit materialen, goede begeleiding gedurende het installatie proces. Snelle oplossingen en nalevering van materialen.
5 December 2022
Richard
Hoogeveen
5 December 2022
Richard
Hoogeveen
Mijn ervaring was zeer goed. Alleen bij de voorwaarden met de montage bij bijv. de vaatwasser geen kleine letters gebruiken, maar hele GROTE. Komen klanten ook niet voor verassingen te staan.
14 November 2022
Henny
Burgum
Beste Henny,
Fijn dat u een goede ervaring bij ons hebt opgedaan.
Dank u wel voor uw review, mooie beoordeling en feedback. Wij nemen deze zeker ter harte.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens en Badkamers
We hebben goed een correct contact met brugman gehad van begin tot eind. De keuken is op tijd geleverd. De informatie voorziening is goed. De monteurs warme vriendelijk en goed, Helaas zijn er een aantal zaken niet goed of mooi gemonteerd. Hier wordt hopelijk snel wat mee gedaan. Plint die scheef zit, vaatwasser die los zit en de zijkant van de keuken die een scheve kier zichtbaar heeft. Dit had niet gehoeven als ze preciezer hadden gewerkt/gezaagd.
30 October 2022
Els
Beste Els,
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Wat spijtig om te vernemen dat niet alles goed of mooi gemonteerd is. Onze afdeling klantenservice heeft dit in behandeling en wij gaan zorg dragen dat het netjes opgelost gaat worden.
Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers
De verkoper(s) nemen alle tijd voor je en geven ook adviezen en info over de mogelijkheden.
8 October 2022
Kees
Sneek
Beste Kees,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij stellen dit enorm op prijs.
Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers
Klaas heeft ons goed geholpen. Een Brugman topper. Die het niet alleen doet voor de centen maar ook iemand is die er graag met Brugman Leeuwarden iets van wil maken!
3 August 2022
Jeffrey
Klazienaveen
Beste Jeffrey,
Inderdaad echt een Brugman topper! Mooi compliment. Hartelijk dank hiervoor.
Pauline de Jong - Brugman Keukens & Badkamers
Zie hierboven
10 July 2022
Mathijs
Berltsum
Beste Mathijs,
Dank u wel voor uw prachtige beoordeling.
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
Werden prima ondvangen en geholpen
9 July 2022
bernard
britsum
Beste Bernhard,
Dit horen wij graag, dank u wel!
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Na zeer een stroeve start met Andre Kaspers, zijn we uiteindelijk verder gegaan met Klaas Land. Wat was dit een verademing. Klaas Land is zeer professioneel, klantvriendelijk en perfectionistisch. Door hem hebben we uiteindelijk de droomkeuken weten te samenstellen die we graag wilden.
9 July 2022
Marjo
Franeker
Beste Marjo,
Denk u wel voor het delen van uw ervaring en feedback. Fijn om te vernemen dat u samen met mijn collega uw droomkeuken heeft samengesteld.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Deurtje verkeerde kleur, Koelkast draait verkeerde kant uit, Geen gat gefreesd tbv kookplaat, Sierlijsten niet op maat. veel zakjes met klein materiaal maar geen beschrijving wat het is.
Beveelt niet aan
25 June 2022
Ruurd Hulshoff
Beste meneer Hulshoff,
Wat spijtig om te vernemen dat bij de levering van uw keuken niet alles naar wens is verlopen. Graag pakken wij dit op en komen hier zo snel mogelijk bij u op terug.
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
28/06/2022
Beste meneer Hulshoff,
Inmiddels heeft u vanuit onze klantenservice een mail gekregen. waarin meer info wordt gegeven en gevraagd. Graag ziet mijn collega uw antwoord hierop tegemoet.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Martijn belde ons om wat eerder te komen, dan hadden we nog wat meer tijd. Dar bleek idd een goed idee! Erg goede sfeer en een leuk gesprek. Na bijna 4 uur hadden we de keuzes gemaakt en dankzij Martijn ook op goede ideeën en combinaties uitgekomen. Hij denkt echt met je mee. De winkel is ook mooi, met badkamer opstellingen waar je goed je keuzes kunt maken. Het ontvangst aan de balie en de klantvriendelijkheid in het algemeen is top.
10 June 2022
Stefan
Beste Stefan,
Hartelijk dank voor de mooie review die u heeft gepost. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent over ons.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Wat een aardige man Bob de monteur! Alles werkt, ziet er prachtig uit en hij houdt je op de hoogte met foto’s. Daarnaast heeft hij een dag van te voren een appje gestuurd met hoe laat hij kwam. Ook de bezorging was super en werd van te voren duidelijk gemeld. De levering was compleet. Er was een ding niet aanwezig en hier werd keurig een alternatief voor gecommuniceerd. Wij zijn meer dan tevreden over onze keuken. Dank Klaas van Brugman uit Leeuwarden voor de goede service bij het langskomen en dank Bob voor de top montage. Ik zou Brugman zeker aanbevelen!
27 May 2022
Femke
Franeker
Beste Femke,
Dat zijn hele mooie complimenten voor ons advies in de winkel, de levering en de montage van uw keuken. Daar doen we het allemaal graag voor, hartelijk bedankt!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Op alle punten uitstekend bevallen.
20 May 2022
Harke Iedema
Dokkum
Beste heer Iedema,
Dit horen wij natuurlijk heel graag. Dank u voor de waardering.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Goede begeleiding en goede vakmensen. Een aanrader!
15 May 2022
Annabel
Beste Annebel,
Dank u wel voor de mooie complimenten, beoordeling en fijn dat u ons aanbeveelt.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Erg goede service en zeer klantvriendelijk…kortom gewoon goed!
14 May 2022
Johan
Bolsward
Beste Johan,
Dit is heel mooi om te horen. Hartelijk dank voor de mooie woorden en waardering.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Balie medewerkster zeer vriendelijk en onze advies man was ook een grote topper wist precies wat we wouden
10 May 2022
Trieneke
Beste Trieneke,
Dank u wel voor de complimenten en beoordeling. Wij stellen dit erg op prijs.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Goed geholpen en een hele mooi badkamer gekregen naar onze wens.
5 May 2022
Fam de Vries
Rinsumageast
Beste familie De Vries,
Wat fijn dat u er nu lekker van kunt gaan genieten! Dank u voor uw beoordeling.
leuk geholpen
28 April 2022
bernard
britsum
Beste Bernard,
Dank u wel voor uw korte maar krachtige en positieve review!
Prima adequaat en behulpzaam
14 April 2022
Dick
Herbaijum
Beste Dick,
Zoals u van ons kan en mag verwachten, dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Je wordt als klant zeer goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken, vriendelijke medewerkers en goede begeleiding in traject.
14 April 2022
Anna
Beste Anna,
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe badkamer. Leuk dat wij deze voor u mochten verzorgen.
Gewoon goed…echt warm aanbevolen
9 April 2022
Johan
Bolsward
Beste Johan,
Dank u wel voor de mooie review en aanbeveling. Wij waarderen dit enorm.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Zeer blij met m,n aankoop
18 March 2022
rinze zandberg
Marsum
Beste heer Zandberg,
Als u blij bent dan zijn wij dit zeker ook. Dank u voor de mooie beoordeling.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
tevreden over de verkoop en levering tot nu toe
10 March 2022
Henk vd Wal
Beste heer Van de Wal,
Fijn dat de aankoop en leverring naar wens zijn verlopen. Dank u voor de mooie beoordeling.
Geen toevoeging
10 March 2022
Hans
Sneek
Beste Hans,
Dank u wel voor deze positieve woorden in uw review!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Zeer goed en helder geholpen .
7 March 2022
Jan
Terherne
Beste Jan,
Dit horen wij graag! Dank u wel voor de mooie review en beoordeling.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Leeuwarden kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.
De Centrale 13
8924 CZ Leeuwarden