Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ondanks dat ik mijn nieuwe dodge bij kien in velp heb gekocht wat zeker niet bevallen is is het een verademing om bij milbooks te komen het voelt net of ik hem bij hun heb gekocht super en de monteur wil ik bedanken voor de goede uitleg
14 March 2025
Patrick
Renkum
Service is goed geregeld persoonlijk of via telefoon. Uitleg werkzaamheden aan de auto, niet alleen factuur geven maar ook laten zien wat er gedaan is.
24 March 2024
Will
Alblasserdam
Door mijn eigen dealer werd ik er op geattendeerd dat Millbrook niks anders was dan een Dusa. Snelle verkoop, b keuze product en geen mogelijkheid om problemen met het voertuig op te lossen. Maar Millbrook kon leveren volgens afspraak. Ook de eerste beurt kon snel ingepland worden. Prijs voor beurt is overigens wel wat duurder dat bij mijn vorige dealer. Dus tot op heden ben ik tevreden met de keuze om met Millbrook in zee te gaan, en ik heb niet het gevoel dat dat anders zou kunnen worden.
18 March 2024
Peter jager
Jubbega
Als je wat vraagt pakken ze het netjes op.
10 March 2024
Ian yskes
Boxmeer
Ik heb de auto juist vanwege de nette en goede service gekocht bij Millbrooks terwijl er een dealer vlak bij mij om de hoek zit. Is wel een dik uur rijden als er wat is maar dat is geen straf in een RAM.:) Gewoon normale nette mensen geen patser gedrag.
4 March 2024
Rob
Zaandam
Een aantal maanden geleden mijn eerste Dodge Ram hier gekocht. Fantastische auto waar ik nog steeds met veel plezier in rijd. Helaas aan het begin wat problemen met de auto gehad. Maar dit is keurig opgelost ook zelfs nadat mijn garantie al verlopen was, nog steeds uitstekend geholpen. Zou iedereen deze garage aanbevelen
27 February 2024
Kevin
Sprang Capelle
vriendelijke mensen en je word goed en snel geholpen.
24 February 2024
Autobedrijf bert Mulders
Stadskanaal
Bel op of Millbrooks binnenkort nog een gaatje heeft voor een kleine beurt. “Ja hoor, kom volgende week maar” Vriendelijk en goed. Eigenlijk het allerbelangrijkste!
9 February 2024
Beveelt niet aan
15 January 2024
T
Wassenaar
Nieuwe Dodge gekocht 2 jaar geleden en altijd correct en goed geholpen door super vriendelijke crew
12 January 2024
Jan Veeger
Weesp
1 December 2023
Harold
Waalwijk
We gaan door tot dat alles goed is Word volledig waargemaakt top service Gewoon een top bedrijf
24 November 2023
Floris
Voorburg
fijn telefonisch contact, snelle levering
23 November 2023
Liz
Reusel
Ik ben hier geweest voor onderhoud aan onze RAM. Ontvangen met een lekker bakje koffie en na een uurtje wachten kon ik weer richting huis.
17 November 2023
Gerdie
Best
Millbrooks zijn eerlijke vakmensen en weten waar ze het over hebben. Heb je een probleem, dan hebben ze het zo opgelost. Zeer service gericht.
9 November 2023
Peter
Culemborg
Op naar de volgende bestellingen.
9 November 2023
Sander
Veldhoven
afspraak is afspraak en altijd vriendelijk
6 November 2023
jan op t Hoog
moergestel
Heb er ff op moeten wachten maar dat was het zeker waard
6 November 2023
Pim van der hoff
Sterksel
Goede dag Zoals aan gegeven zeer zeer prettig
3 November 2023
Top service vriendelijke personeel Bedankt
11 October 2023
Remon Sabbo
Zwaag
Niks meer aan doen klant is koning
4 October 2023
Sam
Andijk
Fijn en duidelijk contact omtrent datum inplannen om onze RAM te brengen. Door Millbrook's werd er gelukkig aangegeven dat de keuring over 2,5 maand was zodat ik zelf nu kon beslissen om dit tegelijk te laten doen nu. Leenauto stond klaar en werd meteen gebeld toen onze auto weer klaar stond. Top!
23 September 2023
Gert