Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde beoordelingen blijkt overwegend positieve ervaringen met duidelijke uitleg, persoonlijk contact en professionele aanpak. Klanten waarderen de betrokkenheid en bereikbaarheid gedurende het hele proces. De feedback benadrukt rust, vertrouwen en betrouwbaarheid in de afhandeling. Al met al wordt de dienstverlening als zorgzaam en respectvol ervaren.
Wij zijn zeer goed geholpen na het overlijden van mijn moeder. Alles wat geregeld moest worden werd aangereikt en eigenlijk alles werd voor ons verzorgd. Dit is een zeer grote steun in een tijd waarin je ook te maken hebt met het verwerken van het verlies van je dierbare.
15 August 2023
L. Vos
Purmerend
29 July 2023
Van Dijk
Amsterdam
Wat een lieve en betrokken vrouw was onze uitvaartverzorger Dasha Elfring. Als iedere uitvaart deze dame zou hebben zou het verdriet en gemis voor eenieder een stuk minder zijn!
17 July 2023
Jacqueline
Amsterdam
Zeer vertrouwelijk, en goed geregeld
3 July 2023
Radjkoemar
Prettig gesprek gehad
2 May 2023
Ger Smits
Amsterdam
Wij hadden het geluk dat Dasha onze uitvaartbegeleider was. Zij was ontspannen en nam de tijd om de uitvaart voor te bereiden. We hadden ook goed contact tot de uitvaart en zelfs na de uitvaart.
17 April 2023
Joop
Amsterdam
Ik vond het zeer respectvol en medeleven hoe alles in werking gezet werdt en werdt mee gedacht in alle manieren
15 March 2023
Brigitte Boon
een persoonlijke en vriendelijke verzorging van A tot Z
20 February 2023
Dave van de Kar
AMSTERDAM
Voor nabestaanden voelde het zo intiem Als familie Koning was het een waardig en koninklijk afscheid.
17 February 2023
Hans
badhoevedorp
Het hele gebeuren rond het overlijden van mijn dierbare werd op een professionele en persoonlijke manier afgehandeld. Ik ben erg tevreden.
4 February 2023
Angelique
Steenwijk
Onze uitvaartbegeleidster bij monuta , is een deskundige warme dame , ze heeft ons met alles bijgestaan en was altijd berijkbaar voor ons . Ook in het uitvaartcentrum werden we liefdevol ontvangen en begeleidt. Wat bij ons een super goed gevoel heeft achter gelaten.
23 January 2023
Monique
Bussum
Correct, alles goed geregeld, er valt niets te verbeteren
23 January 2023
Alphons van Gerwen
Huizen
Is aan te bevelen, zeer netjes en correct.
16 December 2022
Hetty
Amsterdam
Dasha Elfring was vol begrip en geduld, zij heeft ons goed geïnformeerd en ook goede adviezen gegeven. Het gaf ons veel rust en steun om samen met haar de uitvaart te regelen.
Amsterdam
Dasha Elfring was heel prettig in de omgang. Zij gaf ons de tijd om beslissingen te nemen en gaf ook goede adviezen. We waren allemaal heel tevreden.
18 October 2022
Dimitra
Amsterdam
Onze ervaring met de medewerkster was erg prettig ze was enorm betrokken bij ons gezin en heeft een goede inzet getoond. Het is een grote troost met zo een zwaar verlies, je wordt overal meegeholpen. Alles is gegaan zoals wij het graag wilden. Onze dank is groot. Mijn schoonzus heeft een mooi en waardig afscheid gehad.
11 October 2022
Cheryl