Filters

10

Schildersbedrijf Bults heeft vlot en uitmuntend werk geleverd.

Schildersbedrijf Bults was flexibel in het plannen en realistisch in de kosten. Het werk is vlot en uitmuntend geleverd: het behang en schilderwerk nadien zien er super strak uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Schitterend!

We hebben onze nieuwbouw woning geheel laten voorzien van renovlies en deze laten sauzen. Geen oneffenheden of naadjes te zien. De wanden zijn prachtig geworden, super strak! Aart is een echte vakman, zeer kundig. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen van vrienden en familie. We zouden jullie bij iedereen aanbevelen! Dank voor het mooie eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden over het eindresultaat

Aart is een aardige vriendelijke man die vooraf duidelijk zegt wat er mogelijk is en welk eindresultaat je mag verwachten. Er is bij ons drie dagen erg hard en netjes gewerkt. Drie verdiepingen behangen en gesaused op kleur. Wat een snelheid! Het ziet er prachtig uit. Complimenten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Aart is erg precies, een harde werker en heeft aandacht voor details. Daardoor super strakke wanden: geen naadje te zien. Zou het echt niet willen ruilen voor stucwerk. Van te voren worden heldere afspraken gemaakt die keurig nagekomen worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm tevreden met het eindresultaat

Aart en Harrie hebben ons nieuwbouwhuis erg netjes en strak afgewerkt met renovlies. Ze werken erg netjes, en daarnaast ook snel en efficiënt. Wanneer je een scherpe prijs wilt met hoge kwaliteit wandafwerking, kies dan voor de renovlies specialist!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakmensen

Aart en harrie bij ons in ter apel .renovlies wanden gedaan en ook behang .echt super strak en prettige.mensen in de omgang en uitleg een aanrader top.en.bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen

Aart en Harrie zijn echte vakmensen. Bij ons hebben zij onze nieuwbouwwoning in Emmen de wanden van alle kamers en de hallen behangen en alles gesausd. Het ziet er super strak uit. Twee vakmensen die de beste met je voor hebben. Zij werken super netjes. Ik zal ze aan iedereen aanraden. Dikke pluim voor deze fantastische jongens. Zoran en Mila

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Alles volgens afspraak uitgevoerd, snel en netjes. Ook de communicatie voor, tijdens en na de klus is zeer goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord geweldig

Wij hebben alle muren in onze nieuwe woning door Aart met Renovlies laten bekleden. We wist niet precies wat het was maar we hebben heel duidelijk tekst en uitleg gekregen over het werk wat werd uitgevoerd. Ook de kosten zijn van tevoren goed en helder doorgesproken. Dus geen verrassingen achteraf met de prijs. De wanden zijn werkelijk een plaatje geworden. Geen krimpscheuren, oneffenheden noem maar op. We krijgen heel veel positieve reacties van vrienden en familie. Dit is een echte aanrader als je het in een keer goed wilt doen. En je kunt de wanden naar hartelust weer een nieuwe kleur geven als je dat wilt. De renovlies zorgt ervoor dat de wanden strak blijven. Met vriendelijke groet Irma en Peter.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn heel erg blij met het werk van Aart

Renovlies-Specialist Aart Bults heeft in ons nieuwbouwhuis de wanden super strak afgewerkt. Alle wanden zijn bij ons met renovlies behangen en gesaust met de door ons doorgegeven kleuren. We zijn erg tevreden met het resultaat, de communicatie en de snelheid van de werkzaamheden. Aart heeft daarnaast ook de houtenombouw van onze keuken vakkundig met Renovlies en verf tot een strak geheel gemaakt. Ook het behang voor de kinderkamer is super strak aangebracht. Kortom zeker een aanrader, strakke muren, snelle service en heldere communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aart is de beste

Wij wouden graag renovliesbehang op onze muren van ons pas opgeleverde woning. Na veel kijken, hebben we besloten het door Aart te laten doen. Met als resultaat…. in 1 woord prachtig, super strak en netjes. Ik kwam met een smile binnen in ons huis. Wie iemand zoekt voor perfectie en een strak eindresultaat met oprecht eerlijkheid moet gaan voor Renovlies-specialist.nl Aart Bults!!

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastisch!

De muren worden super strak afgeleverd. Er wordt hard doorgewerkt en je krijgt waar voor je geld. Duidelijke communicatie en prettig in de omgang. Ik zou renovlies specialist bij iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig strakke muren, zoals beloofd

Ik kwam Aart tegen tijdens mijn werk in een nieuwbouw woning in Musselkanaal. Ik ben bouwkundig opzichter. Het viel me gelijk op dat hij het behang echt super strak wist te plakken. Ik kon geen naden zien. Het behang bleek Renovlies te zijn. Ik vroeg zijn kaartje om een offerte te kunnen aanvragen. Want ik liet zelf ook een nieuw huis bouwen en ik zat niet op prutswerk te wachten zoals ik helaas wel eens tegenkom in andere nieuwe huizen. Een paar maanden later werd ons huis opgeleverd. De maandag daarop sprak ik om 7 uur met Aart af, Aart begint graag vroeg. Ik gaf hem de sleutel en liet hem zijn gang gaan. Tussendoor was ik nog wel wezen kijken, want ik was erg benieuwd. En vrijdag ochtend om 10 uur had hij de hele woning gedaan. In zijn eentje! Ongelofelijk! Alles kan in overleg met Aart. Kan iets niet, dan krijg je dat ook eerlijk te horen. Aart denkt in oplossingen en kent er volgens mij ook genoeg. Aart is liever een uurtje langer bezig zodat hij een tevreden klant heeft. Dat zegt hij niet alleen, dat merk je ook aan alles. In mijn straat willen nu diverse van mijn nieuwe buren onze muren zien en raken ook enthousiast. Het was prettig zaken doen met Aart. Wij zijn heel blij met onze muren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig, flexibel en een super strak resultaat!

Aart, is transparant en duidelijk in de communicatie en prijs. Zeer kundig, werkt snel en netjes. Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig strak resultaat

Aart heeft mij van te voren goed geinformeerd en het uiteindelijke resultaat is geweldig. Het werk is snel maar heel secuur uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aart is een kundige, eerlijke en aardige behanger en schilder

Wij zijn zeer tevreden met het behang- en schilderwerk in onze nieuwbouwwoning. Het is niet van stucwerk te onderscheiden. Aart is een echte vakman, die eerlijk is over prijzen en de hoeveelheid werk, goed met je meedenkt en bovendien geweldig werk aflevert.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een aanrader voor renovlies!

Aart is een zeer professionele behanger en schilder. Onze nieuwbouwwoning werd in een week helemaal strak door hem opgeleverd. Hij denkt mee en is erg nauwkeuring de afwerking. Het ziet er mooier uit dan stukwerk. Ook het patroonbehang heeft hij er erg netjes ingeplakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Strak resultaat en super snel

In één week is onze hele woning van renovlies voorzien en twee keer gesausd. Aart werkt nauwkeurig en het resultaat is superstrak! Hij staat open voor overleg en denkt mee. Een echte aanrader als je niet wilt stuken!

 • Aanbevelen? Ja
9

uit

Wij hebben door Aart en compagnon onze woning in Leek laten behangen en sauzen met uitzonderlijk goed resultaat. We hebben tot 24 uur voordat ze begonnen nog bij een andere klus van hun mogen kijken omdat we nog twijfelden over de RAL kleur. Aart heeft het beste met je voor, en gaat voor het beste resultaat en dat heeft hij ook bij ons laten zien!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echte vakspecialisten

Wij zijn heel positief over de Renovliesspecialist. Aart en Harry werken snel en keurig. Zeer professionele afwerking en onze nieuwbouwwoning was in bijna 3 dagen al gereed. Echte vakspecialisten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven alle verwachtingen!

Ik sta altijd wat sceptisch tegenover allemaal positieve recensies. Toch heb ik al maanden geleden een afspraak gemaakt met Aart voor het aanbrengen van renovlies in ons nieuwe huis. Net als de andere schrijvers niet dan lof. Harrie en Aart werken netjes, zijn aardig en alle afspraken worden na gekomen. Het resultaat was boven al onze verwachtingen, in een woord geweldig! Als noordeling geef ik nooit een 10 maar Aart en Harrie verdienen het absoluut.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk

Aart en Harry hebben de 1e en 2e verdieping van onze nieuwbouwwoning in Meerstad voorzien van renovlies en het geheel geverfd. In een woord: Vakwerk. Ze werken snel, netjes en met oog voor detail en dat voor een prima prijs. Wij zijn dan ook super blij met onze vers behangen en geverfde muurtjes. Aart en Harry, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap

In drie dagen is de volledige woning behangen en gesaust. Met oog voor detail worden de muren perfect strak afgewerkt. De Renovlies Specialist levert vakwerk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wauw

Dit bedrijf kent maar een maatstaf en dat is perfectie. Zij doen alles om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen en denken goed mee. Werken zeer netjes tegen een nette prijs. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en er wordt vlot gewerkt. Zeer prettige mensen in de omgang. Ik zou iedereen die twijfelt of ze renovlies moeten nemen aanraden om het gewoon te doen en dan ook bij dit bedrijf. Niets dan lof en mocht het ooit weer zo ver komen, kiezen wij zeker weer voor de renovlies specialist Aart Bults(en Harrie)!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super strakke muren!

Aart is erg duidelijk in de communicatie. Het afwerkingsniveau is zeer netjes en ik zou hem zeker aanbevelen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd