Filters

10

Mooie strakke wanden als resultaat!

Vooraf een uitgebreide uitleg gehad over de werkwijze en de producten die gebruikt worden om tot een uitstekend resultaat te komen. Erg prettig en dat gaf mede de doorslag om Aart en Harry de klus toe te vertrouwen. Ze nemen geen genoegen met half werk en willen de klant achterlaten met het hoogst haalbare resultaat. Zeer tevreden met het resultaat wat de mannen hebben opgeleverd! Een aanrader voor een ieder die zijn wanden tot een mooi geheel wil hebben.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top kwaliteit door echte vakmensen

Zeer goed werk verricht door beide vakmensen, werken super netjes en snel. Geven goed advies!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Aart heeft uitstekend werk afgeleverd in ons nieuwe huis. Hij is een harde werker en werkt heel precies. Wij kregen van meerdere mensen complimenten over het eindresultaat en verbaasden zich erover dat het geen stucwerk was, zo strak!

 • Aanbevelen? Ja
10

Met recht een specialist!

Aart noemt zich met recht een renovlies specialist, het werk wat hij bij ons afgeleverd heeft is geweldig. In alles een vakman!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige samenwerking en uitstekend resultaat!

Aart heeft onze nieuwbouwwoning in Emmen geheel met renovlies en behang afgewerkt, en het resultaat is niets minder dan perfect te noemen. De kwalitieit en afwerking zijn super. Aart werkt hard en is open, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Zeer prettige samenwerking met een uitstekend eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en fantastisch werk!

Schildersbedrijf Bults / renovliesspecialist.nl is een erg prettige partij geweest om mee samen te werken. Duidelijke adviezen vooraf en Aart denkt mee met verschillende keuzes. Erg prettig contact zowel voor als tijdens de werkzaamheden. Het resultaat is zeer strak en dat in korte tijd. Elke bezoeker is verrast over hoe mooi het eruit ziet. In een volgend huis schakel ik dit bedrijf weer in, aanrader voor iedereen die opzoek is naar vliesbehang.

 • Aanbevelen? Ja
9

Renovlies Specialist levert écht kwaliteit

De wanden van onze nieuwe woning zijn super strak afgewerkt! Het is bijna niet te bedenken dat de wanden zijn afgewerkt met Renovlies. Over de kwaliteit van Renovlies Specialist bestaat dan ook echt geen twijfel. Uw woning wordt tot in de puntjes afgewerkt. Los van de kwaliteit is Renovlies Specialist ook te prijzen voor haar communicatie. Bereikbaar, snel en duidelijk. Gezellig en vriendelijk mag daarbij ook benoemd worden. Wil je het écht goed doen, dan belt u Renovlies Specialist.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een echte vakman, klantvriendelijk en de kwaliteit staat hoog in het vaandel

Aart is een echte vakman. Hij werkt super netjes, is klantvriendelijk en wil zelf ook dat alles tiptop er uit komt te zien. Ben je toch nog ergens niet tevreden over, Aart komt met alle plezier langs om te kijken, mee te denken en ook nog de oplossing uit te voeren. Tevens een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ik kan deze Renovlies Specialist van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Adembenemend

Wij zijn vrienden van ons ontzettend dankbaar die ons in contact hebben gebracht met Aart. Naast het feit dat het contact direct al goed verliep, levert Aart met zijn compagnon ook nog eens vakwerk. Nadat de wanden volledig waren voorzien van renovlies en de juiste kleuren, voelde het direct als ons thuis. Ontzettend blij en gelukkig met de keus die we hebben gemaakt, want de wanden zijn ongekend strak!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!

Aart heeft met zijn collega netjes werk geleverd! Flexibel en communicatie verliep goed.

 • Aanbevelen? Ja
8

Erg netjes

Mooi resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Schildersbedrijf Bults heeft vlot en uitmuntend werk geleverd.

Schildersbedrijf Bults was flexibel in het plannen en realistisch in de kosten. Het werk is vlot en uitmuntend geleverd: het behang en schilderwerk nadien zien er super strak uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Schitterend!

We hebben onze nieuwbouw woning geheel laten voorzien van renovlies en deze laten sauzen. Geen oneffenheden of naadjes te zien. De wanden zijn prachtig geworden, super strak! Aart is een echte vakman, zeer kundig. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen van vrienden en familie. We zouden jullie bij iedereen aanbevelen! Dank voor het mooie eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden over het eindresultaat

Aart is een aardige vriendelijke man die vooraf duidelijk zegt wat er mogelijk is en welk eindresultaat je mag verwachten. Er is bij ons drie dagen erg hard en netjes gewerkt. Drie verdiepingen behangen en gesaused op kleur. Wat een snelheid! Het ziet er prachtig uit. Complimenten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Aart is erg precies, een harde werker en heeft aandacht voor details. Daardoor super strakke wanden: geen naadje te zien. Zou het echt niet willen ruilen voor stucwerk. Van te voren worden heldere afspraken gemaakt die keurig nagekomen worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm tevreden met het eindresultaat

Aart en Harrie hebben ons nieuwbouwhuis erg netjes en strak afgewerkt met renovlies. Ze werken erg netjes, en daarnaast ook snel en efficiënt. Wanneer je een scherpe prijs wilt met hoge kwaliteit wandafwerking, kies dan voor de renovlies specialist!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakmensen

Aart en harrie bij ons in ter apel .renovlies wanden gedaan en ook behang .echt super strak en prettige.mensen in de omgang en uitleg een aanrader top.en.bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen

Aart en Harrie zijn echte vakmensen. Bij ons hebben zij onze nieuwbouwwoning in Emmen de wanden van alle kamers en de hallen behangen en alles gesausd. Het ziet er super strak uit. Twee vakmensen die de beste met je voor hebben. Zij werken super netjes. Ik zal ze aan iedereen aanraden. Dikke pluim voor deze fantastische jongens. Zoran en Mila

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Alles volgens afspraak uitgevoerd, snel en netjes. Ook de communicatie voor, tijdens en na de klus is zeer goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord geweldig

Wij hebben alle muren in onze nieuwe woning door Aart met Renovlies laten bekleden. We wist niet precies wat het was maar we hebben heel duidelijk tekst en uitleg gekregen over het werk wat werd uitgevoerd. Ook de kosten zijn van tevoren goed en helder doorgesproken. Dus geen verrassingen achteraf met de prijs. De wanden zijn werkelijk een plaatje geworden. Geen krimpscheuren, oneffenheden noem maar op. We krijgen heel veel positieve reacties van vrienden en familie. Dit is een echte aanrader als je het in een keer goed wilt doen. En je kunt de wanden naar hartelust weer een nieuwe kleur geven als je dat wilt. De renovlies zorgt ervoor dat de wanden strak blijven. Met vriendelijke groet Irma en Peter.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn heel erg blij met het werk van Aart

Renovlies-Specialist Aart Bults heeft in ons nieuwbouwhuis de wanden super strak afgewerkt. Alle wanden zijn bij ons met renovlies behangen en gesaust met de door ons doorgegeven kleuren. We zijn erg tevreden met het resultaat, de communicatie en de snelheid van de werkzaamheden. Aart heeft daarnaast ook de houtenombouw van onze keuken vakkundig met Renovlies en verf tot een strak geheel gemaakt. Ook het behang voor de kinderkamer is super strak aangebracht. Kortom zeker een aanrader, strakke muren, snelle service en heldere communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aart is de beste

Wij wouden graag renovliesbehang op onze muren van ons pas opgeleverde woning. Na veel kijken, hebben we besloten het door Aart te laten doen. Met als resultaat…. in 1 woord prachtig, super strak en netjes. Ik kwam met een smile binnen in ons huis. Wie iemand zoekt voor perfectie en een strak eindresultaat met oprecht eerlijkheid moet gaan voor Renovlies-specialist.nl Aart Bults!!

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastisch!

De muren worden super strak afgeleverd. Er wordt hard doorgewerkt en je krijgt waar voor je geld. Duidelijke communicatie en prettig in de omgang. Ik zou renovlies specialist bij iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig strakke muren, zoals beloofd

Ik kwam Aart tegen tijdens mijn werk in een nieuwbouw woning in Musselkanaal. Ik ben bouwkundig opzichter. Het viel me gelijk op dat hij het behang echt super strak wist te plakken. Ik kon geen naden zien. Het behang bleek Renovlies te zijn. Ik vroeg zijn kaartje om een offerte te kunnen aanvragen. Want ik liet zelf ook een nieuw huis bouwen en ik zat niet op prutswerk te wachten zoals ik helaas wel eens tegenkom in andere nieuwe huizen. Een paar maanden later werd ons huis opgeleverd. De maandag daarop sprak ik om 7 uur met Aart af, Aart begint graag vroeg. Ik gaf hem de sleutel en liet hem zijn gang gaan. Tussendoor was ik nog wel wezen kijken, want ik was erg benieuwd. En vrijdag ochtend om 10 uur had hij de hele woning gedaan. In zijn eentje! Ongelofelijk! Alles kan in overleg met Aart. Kan iets niet, dan krijg je dat ook eerlijk te horen. Aart denkt in oplossingen en kent er volgens mij ook genoeg. Aart is liever een uurtje langer bezig zodat hij een tevreden klant heeft. Dat zegt hij niet alleen, dat merk je ook aan alles. In mijn straat willen nu diverse van mijn nieuwe buren onze muren zien en raken ook enthousiast. Het was prettig zaken doen met Aart. Wij zijn heel blij met onze muren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig, flexibel en een super strak resultaat!

Aart, is transparant en duidelijk in de communicatie en prijs. Zeer kundig, werkt snel en netjes. Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd