Zeer goed en snel geholpen

Snel geholpen Duidelijke taal Goede prijs Heel klantvriendelijk

Geweldige mensen met kennis

Duidelijke taal Snel Goede communicatie en begeleiding Vriendelijk

Ik ben zeer tevreden met de samenwerking

Ik werk al een aantal jaren samen met Notariskantoor Lont en Lalmahomed en ik moet zeggen dat ik best tevreden ben. Ze reageren altijd snel en heel goed. Jullie worden nu al aanbevelen door mij en ik zal dit zeker blijven doen.

Ik ben tevreden!

De communicatie met Lont en Lalmahomed ging goed en snel. Ik heb voor ze gekozen omdat ze goedkoop zijn. Inmiddels heb ik twee woningen met hun behulp kunnen kopen.

Alles is goed gegaan en op de beste manier afgehandeld

Wij zijn vrij goed en direct behandeld. De communicatie verliep snel en via verschillende diensten. Ze waren altijd goed te bereiken. Ze hebben ons voldoende informatie gegeven bij het oprichten van de stichting.

Wij werken al 29 jaar samen en het gaat heel goed!

Lont en Lalmahomed is een goede notariskantoor. Ik ben tevreden over hun service en over hun manier van werken. Dat is de reden dat ik al 20 jaar samen met ze werk.

Prima notariskantoor

Lont en Lalmahomed is snel en heel service gericht. Jullie zijn zeker goed bezig en hebben mij heel erg goed geholpen.

Ze zijn super lief klantvriendelijk ze helpen je graag. En je wordt ook snel geholpen via de telefoo

Heel behulpzaam helpen je graag . Vragen altijd vriendelijke wat je wilt drinken Ze zijn heel klantvriendelijk en werken met kwaliteit

Ik ben heel erg blij met de samenwerking

De medewerkers zijn vriendelijk, duidelijk en doen wat ze moeten doen. Ze nemen de tijd om alles netje uit te leggen. Voordat ik met ze in zee ging, hoorde ik alleen goede dingen over het bedrijf. Verder had ik ook begrepen dat ze heel betrouwbaar zijn, vandaar mijn keuze voor Lont en Lalmahomed. Ga zo door zou ik zeggen!!

Ik vond het zeker fijn om met Notariskantoor Lont en Lalmahomed in zee te gaan

Ik ben heel erg goed geholpen door mevrouw Lont zelf. Ze heeft veel verstand van zaken, veel kennis en is heel kundig. Verder is ze ook laagdrempelig, snel in het beantwoorden van vragen, heel toegankelijk, meedenkend en meewerkend.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben echt blij met de service. Het was snel en kundig. Ik heb veel goede beoordelingen gehoord over Lont en Lalmahomed.

Goed notariskantoor

Notariskantoor Lont en Lalmahomed neemt zelf contact op om alles te regelen. Ze reageren snel en bijna altijd op dezelfde dag. Ik heb voor ze gekozen omdat het het aanbevolen werd door een kennis van me.

Ik ben echt tevreden met hun

Dhr. Lalmahomed is mijn contactpersoon geweest. Hij heeft mij heel goed geholpen. Hij gaf mij altijd duidelijk uitleg en goede toelichting. Ik kreeg snel reactie van hun. Ze weten veel en onderzoeken alles netjes. Ik ben best tevreden over hun service waardoor ik ze bij meerdere mensen heb aanbevolen.

Kundig, klantvriendelijk en efficiƫnt

Kundig en ze adviseren heel goed mbt zaken/dossiers die Suriname gerelateerd zijn.

Jullie worden zeker aanbevolen door mij

Prima notariskantoor om samen mee te werken. Er is mij niks negatiefs opgevallen over Lont en Lalmahomed. Ze zijn snel en professioneel.

Notariskantoor met veel kennis van zaken

Notariskantoor Lont en Lalmahomed heeft verschillende medewerkers die veel kennis hebben en die alle vragen juist beantwoorden. Mijn bedrijf doet verschillende zaken met Lont en Lalmahomed en per dossiers is het verschillend als het gaat om de snelheid. In het algemeen ben ik best tevreden.

Ik ben goed en snel geholpen bij jullie

Ik ben blij met dit Notariskantoor. Ik heb ze ingeschakeld voor een overdracht van mijn woning. Ze hebben goede kennis in huis om je goed te helpen. De stukken die ze mij hebben aangeleverd waren kwalitatief goed. Ik ben blij dat ik direct geholpen kon worden.

De notaris verleent een goede service

Een vriend van mij is al heel lang klant van jullie. Hij heeft mij aangeraden om contact op te nemen met de notaris. De laatste keer was toen ik bezig was met bepaalde opnamen van mijn huwelijksakte. Ik ben tevreden over de service van Lont en Lalmahomed. Ze hebben zeker de juiste kennis in huis.

Wij doen veel zaken met Notariskantoor Lont en Lalmahomed

Notariskantoor Lont en Lalmahomed doet genoeg voor ons. Wij zijn tevreden met wat ze aanleveren. Wat soms niet goed/ correct is trekken ze gelijk weer recht. Ze gaan snel en deskundig te werk. Alles word goed uitgezocht of je moet de juiste persoon hebben die daar meer over weet of die daar over gaat.

Heel klantvriendelijk

Ik werk samen met Notariskantoor Lont en Lalmahomed als tolk. Persoonlijk vind ik dat ze het goed doen. Ze zijn klantvriendelijk, flexibel, werken en reageren snel en ze doen hun best om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Zeer goede begeleiding en kennis van zaken

Professioneel en degelijk, goede vakkennis en kunnen dit goed overbrengen op de klant

Fijn om zaken mee te doen

Zeer kundig met kennis van zaken.

Erg gastvrij ontvangen

Zeer klantvriendelijk. Zij hebben ons erg gerustgesteld en heel goed geholpen. Wij zijn heel positief.

Vakkundig - vertrouwd - begeleiden je goed door het proces - klantgericht & snel in de dienstverleni

Vakkundig - ik had direct het gevoel dat mijn dossier in goede handen is - begeleiden je goed door het proces - klantgericht & snel in de dienstverlening