Positieve ervaring. Er wordt rustig de tijd genomen om beide ogen goed op te meten en er wordt deskundig advies gegeven. Niks op aan te merken.
Het was even zoeken naar de locatie en het was ook niet echt duidelijk waar je je moest melden (je meld je eigenlijk niet, maar je wacht even in de wachtkamer, vond ik niet heel duidelijk aangegeven, maar misschien keek ik hier overheen). Met de adviezen en het meten werd ik uitstekend geholpen! Zo enorm tevreden met de hierop volgende mogelijkheden en super duidelijke uitleg over wat wel en wat ook beter niet te adviseren is. Het is echt maatwerk en ze kijken echt naar mij en wat voor mij het beste plan/product is. Ik werd daarnaast enorm enthousiast en vrolijk over de manier waarom degene die mij behandelde enthousiast en vrolijk was! Je kon duidelijk zien dat dit iemand is met passie voor het vak en mij echt en ook oprecht wilt helpen! Dus hiervoor een dikke 10!
Kijken naar wat lukt! Met veel deskundigheid ben ik geholpen aan zowel passende brilglazen als contactlenzen.
Deskundig, wordt voldoende tijd genomen om zeker te zijn wat de klachten zijn, op maat gemaakt advies
Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Dankzij het Keratoconuscentrum heb ik een beter beeld & ervaar ik mijn dagen beter. Er is meer rust aan mijn ogen.
Enige zorginstelling waar ik niet constant frustrerende ervaringen oploop
Excellent experience at Keratoconus Center Netherlands. The team is professional, friendly, and very thorough. I’ve been happy with the results from my first visit until now and feel my eyes are in safe hands. Highly recommended.
Er wordt naar je geluisterd en ze geven goed advies. De oogmetingen verlopen professioneel en er wordt goed met je meegedacht bij vragen/problemen.
Mijn ervaring beschrijf ik als volgt; Als iemand die al ruim 10 jaar een lens draagt en de hoop niet had om goed te kunnen zien zonder lens, kan ik alleen maar zeggen dat het een supergeweldige ervaring was waarbij ik gelukkig bij de gelukkigen hoor die weer scherp zal gaan zien zonder lens. Mijn afspraak begon wat later dan gepland maar dat was eenmaal vergeten toen ik weer superscherp zag! Superaardige arts ook Dhr Frambach.
Met lenzen was het resultaat goed maar praktisch voor mij onhaalbaar, de bril bied uitkomst! Vakkundige meetsessie en een super resultaat!
Absoluut een aanrader, dit centrum. De kennis bij dhr. Frambach is uitzonderlijk. Je kunt goed merken dat hij zich vast heeft gebeten in de materie. Zijn uitleg is helder, bestaat uit persoonlijke aandacht, tijd en rust. Hij rust niet voor hij de juiste oplossing heeft. Echt absolute nummer 1 in dit vakgebied!
Vriendelijk en meedenkend
Heel professioneel in hun vakgebied
Deskundig. Eindelijk na jaren van niet helemaal scherp kunen krijgen van lenzen, nu perfect zicht met nieuwe lenzen.
Goed geholpen, goede service
Op internet heb het keratoconuscentrum gevonden en een van de optometristen kende ik van Oculenti. Het was 2 jaar geleden dat mijn ogen gecontroleerd waren, dus ik dacht dat dit een goede manier was op bij hen mijn ogen te laten controleren door hun specialisatie en dat is mij goed bevallen door de aandacht die ik voor deze afwijking aan mijn ogen.
Deskundigheid, aandacht en geduld. Er wordt goed geluisterd. Vriendelijk.
Deskundigheid en "klantvriendelijkheid bij uitstek
Zeer vriendelijk, terzakenkundig en uitgebreid oogonderzoek gehad met een prima aanbeveling als resultaat.
Top Leren luisteren naar de wens van de klanten want ik wou de bril en contact lenzen aanschaffen alleen jammer dat hij niet wil
Nvt
De meting werd heel zorgvuldig en met alle geduld uitgevoerd. Daarnaast werd alles duidelijk aan mij uitgelegd. Ik voel mij echt gehoord en natuurlijk geholpen!! Dankbaar dat ik bij dit centrum terecht ben gekomen.
Goed geholpen met mijn nieuwe lenzen.
Ik kom er al jaren, en ik zou nergens anders heen willen. Je voelt je gehoord, serieus genomen en uiteindelijk goed geholpen.
eindelijk een adres gevonden voor oogprobleem
Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer