ik heb goede ervaring met jullie
Goed en vriendelijk
Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen, soms iets beter uitleggen wat men gaat doen.
Een klantvriendelijke en deskundige praktijk die meegaat in alle ontwikkelingen en toekomst.
prettige ontvangst en bejegening van mij als patient en vakkundige behandeling
Klantvriendelijk, duidelijke informatie, een spoedgeval z.s.m. opgelost
Prima, alert en vriendelijk
Vriendelijk en laagdrempelig en meedenkend.
ja heel goed geen klachten over jullie ik ga echt niet naar ander tandarts toe
Zeer prettig, correct, breed technisch vakkundig, innovatief in behandeling en apparatuur.
Persoonlijke aandacht en prima behandelingen
Fijne medewerkers, duidelijke uitleg wanneer er iets nodig is.
We worden al jaren altijd vriendelijk ontvangen. Mijn hele gebit was in een slecht conditie maar na veel werk door jullie als team heb ik een goed en mooi gebit. Waar ik blij me ben.!
In een woord uitstekend!
Enkel positief. Ontspannen, deskundig, vriendelijk.
Positief. Zorgzaam voor patiënt. Niet altijd op tijd. Duidelijk.
Kan geen betere praktijk wensen. Ben zeer tevreden. Ben meestal zenuwachtig, maar ze stellen je gauw op je gemak.
Super leuke mensen, zeer vakbekwaam heel blij met het resultaat Als er ruimte was zou ik graag met ons hele gezin willen inschrijven maar er was helaas geen ruimte misschien later?
Op dit moment nog niet veel ervaring. Net patiënt geworden. Zijn goed te woord gestaan door receptie en tandarts. Eerste onderzoek was uitgebreid. N.a.v dat onderzoek een begroting gemaakt van komende handelingen. Geschrokken van de financiële consequenties. Ook omdat ik trouw elk half jaar naar (een andere) tandarts ben geweest.