Perfect!

Op tijd geleverd, goede trilplaat en netjes weer opgehaald. Helemaal super!

Uitstekende ervaring met het huren van trilplaat

Ideaal om de trilplaat thuis bezorgd te krijgen en dat deze aan het eind van de klusdag ook weer wordt opgehaald. Duidelijke instructies gekregen over de werking van het apparaat. Perfect!

Goede service goede prijs

Vooraf aan de bestelling hadden wij vragen. De telefoon werd direct opgenomen en we zijn netjes te woord gestaan. De website is duidelijk en bestellen ging makkelijk en snel. Het leveren en ophalen ging keurig op tijd en verliep netjes en vlot. Nette chauffeur ook die de wagen nog even aan de kant zette voor passerend verkeer in onze straat. De Prijs- kwaliteit verhouding was prima. Bij het afleveren van het apparaat kregen wij goede uitleg. Het apparaat werkte prima.

kwaliteit, goede service, en klantvriendelijk.

Trilpaal en kruiwagen gehuurd, Keurig op afgesproken tijd geleverd en in de middag weer opgehaald. goed materiaal en hele goede service dat brengen en ophalen, klantvriendelijk, betrouwbaar, zeker aan te raden. helemaal top.

Snel te huren, nog sneller met leveren

Website is zeer overzichtelijk en hierdoor wordt het makkelijk om de juiste spullen te zoeken. Komen de gemaakte afspraken na. Keurig bedrijf.

Top! Trilplaat netjes gebracht met volle tank en weer netjes opgehaald

Echt super. Een hele dag een trilplaat tot je beschikking en dan wordt hij ook nog gebracht en gehaald. Benzine erbij besteld dus gebracht met volle tank. En nog leuk geprijsd ook! Echt een aanrader! Als ik weer een trilplaat nodig heb, dan weet ik waar ik moet zijn.

Super!

Geweldig bedrijf! Voor de derde keer een trilplaat gehuurd. Afspraken worden perfect nagekomen. Trilplaat wordt gebracht en weer opgehaald en dat voor een uitstekende prijs. Echt een aanrader!

Topservice

Ik had een stoomapparaat gehuurd om mn behang af te stomen. Helaas bleek deze het terplaatse niet te doen, maar na een telefoontje stond de eigenaar binnen 10 min op de stoep. Apparaat meegenomen en met een half uur had ik een werkend apparaat terug. Deze werd weer persoonlijk gebracht door de eigenaar.Wat een service! Vriendelijk, servicegericht en goed bereikbaar. Daarnaast kreeg ik ook mn geld nog retour. Mijn behang is eraf en als ik weer wat nodig heb om te huren ga ik zeker terug naar dit bedrijf!

Top service, zou er zo weer huren!

Trilplaat gehuurd op zondag is tevens geen probleem. Goede service, duidelijke afspraken en vriendelijk personeel! Zou hier zeker weer huren..

goede service en niet duur!

Vriendelijke en behulpzame mensen. En goedkoper dan bij andere verhuurbedrijven. Brengservice is ook ideaal. Als ik weer wat nodig heb ga ik naar hun.

Super, levering vroeg in de ochtend en weer opgehaald in de middag.

Goede service. Ga zeker er zeker nog gebruik van maken en zal alle benodigde apparatuur hier huren. Super

Snel en goed uitgegraven!

Goed, een man met verstand! Helpt mee met inschattingen maken en werkt snel :)

Vet koel

Bedankt kerel

Hele goede service

Ik raad dit bedrijf om iets te huren aan, net prijs voor goede service. Trilplaat gehuurd werd netjes thuis gebracht en goed uitgelegd de werking hiervan. Top ga zo door.

Snel en goede service

Op zondag aan het eind van de middag besteld en maandag 09:00 in huis. Goede uitleg en vriendelijk personeel

Volgens afspraak op tijd geleverd met duidelijke uitleg.

Zonder extra kosten trilplaat aan huis geleverd. Spaart tijd en borgsom. Ook netjes tussen 16.00 en 17.00 uur weer opgehaald. Vriendelijke mensen.

snelle levering; flexibel en volgens afspraak

zie hierboven

Weer super geregeld deze keer!

Keurig op tijd gebracht en smiddags weer opgehaald en dat alles met een lach, zeer vriendelijk!!!

Mooi op tijd en goede prijs

Vriendelijke bezorger, mooi op tijd bezorgd.

Wij waren super blij met Trilplaathuren.nl. Waar wij bij Andere aanbieders de trilplaat zouden moeten ophalen, kwam trilplaathuren.nl deze afleveren en ook weer ophalen op locatie.

Vriendelijke bezorging en goed trilapparaat

trilapparaat start goed en trilt goed. Vriendelijke bezorging en wordt weer netjes opgehaald.

Prima. Goede service

Super service

Vanwege stroomonderbreking ivm werkzaamheden had ik een aggregaat nodig. Flexibele opstelling bij bestellen en top afhandeling. Werd keurig op tijd gebracht en opgehaald en duidelijke instructie. Absolute aanrader.

Top geregeld

Op tijd zou als afgesproken

Zoals ik het zou willen

Kortdag een trilplaat online gereserveerd via de website. Direct een bevestigingsmail ontvangen dat het gepland was voor levering. Voor de zekerheid zelf even nagebeld omdat de levering kortdag was, vriendelijk aan de telefoon geholpen. Trilplaat is op tijd geleverd, netjes uitleg gekregen hoe het werkt. Op de afgesproken tijd weer opgehaald. Prima service, mocht ik weer 1 nodig hebben kom ik zeker terug.