Goed en snel geholpen
Goed geholpen na één bandenproblemen, niets op aan te merken. Zoiezo fijn personeel.
plannen snel in wachttijd altijd kort vriendelijke service
vriendelijk personeel, snel en vakkundig geholpen
Onderhoud en arbeid is tegenwoordig niet goedkoop. Daarentegen is vakkennis van belang om doelgericht problemen op te lossen of regulier onderhoud te plegen.
Erg vriendelijk en vooral duidelijk. Direct reactie en actie.
Op een hele fijne manier geholpen. Meedenkend en niet t gevoel gehad dat mij een oor werd aangenaaid of misbruik van mijn onkunde op t gebied van autos. Je kunt mij alles wijs maken op dat gebied. Dat geeft vertrouwen.
Prettige ontvangst en goede afhandeling van reparatie
Zeer goed geholpen met een lekke band, kon meteen terecht.
Altijd super vriendelijk en spontaan Gewoon een warm bad De Snep Vakgarage
Zoals altijd zijn we ook dit keer weer snel en goed geholpen. Fijne garage waar nog echt vaklui werken!
Mijn Golf 6 gaf een storingsmelding aan, ik was toevallig vlakbij en kon meteen langskomen ...waar...ondanks de drukte, een monteur even de auto na heeft gekeken en in "no time" was ik weer onderweg ..top
voor de eerste keer auto beurtje en apk laten doen ...altijd maar afwachten maar zeer content .
ik ben te vreden
Goede service , met name haal/breng met leenauto , verder goede communicatie met betrekking tot mankementen en oplossingen , en de uiteindelijke kosten . Affijn , volgend jaar weer :)
Precies volgens afspraak alles keurig uitgevoerd
Vriendelijk, goede en duidelijke informatie, zeer klantgericht!
Alles keurig afgewerkt
Altijd meedenken. En dat al tig jaren.
Goede service, fijne communicatie
Afspraak op korte termijn mogelijk, Bandenwissel snel gebeurd, Kosten vielen erg mee, De koffie was lekker!
Rucphenseweg 13 A
4882 KA Zundert
De Snep Autogroep biedt u een complete service voor uw personen en bestelauto. Een echte alles onder één dak formule; one-stop-shopping met complete ontzorging van A tm Z. Van Aanschaf tm Zloop. De Snep Autoverkoop De Snep Vakgarage De Snep Bandenservice De Snep Carwellness Zie www.desnep.nl Graag tot ziens