Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heel goed en vriendelijk geholpen door Jeffrey. In de winter weet ik jullie weer te vinden . Kan het iedereen aanraden .
11 May 2023
Nick
Almere
Als je nieuwe banden nodig hebt of hulp nodig hebt dit bedrijf doet het perfect en is zeer klantvriendelijk dit is al de 2x dat ik hun om hulp vraag voor mijn 4 wielen. Omdat ik hun vertrouw hoe goed zij hun werk doen
1 April 2023
Sheldon
Den Haag
Gloednieuwe banden (nog geen maand oud) netjes thuis op de oprit gemonteerd. Keurig gebalanceerd, geen trillingen bij het rijden.
31 March 2023
Felix
Amsterdam
Great people, great service and fast, reliable company. Everything work like a charm, 100% recommended. Thank you for your amazing work, Tyre Club.
30 March 2023
Ioannis
Haarlem
Snel, klantgericht en vakbekwaam
30 March 2023
Lester
Bussum
Alles netjes, op tijd, nieuwe banden op (zomer)velg en wissel winter naar zomer.
29 March 2023
Sander
V
Echte vakmensen. Snel, deskundig en netjes. Dit is top!
29 March 2023
Maarten
Naarden
Voor het eerst deze bijzondere service ervaren, vriendelijk "Professor" monteur die mij ook nog het 1 en ander leerde, dit allemaal aan huis voor een goede prijs! Alsof ik in de watten werd gelegd!
23 March 2023
Josje
Koedijk
Last minute wintersport geboekt, alleen de zomerbanden zaten nog onder mijn auto. Alle garages zaten vol natuurlijk en ben Tyre Club tegengekomen op het internet. Het zag er allemaal goed uit en dit was mijn laatste hoop. Ze hebben aan alle verwachtingen voldaan. Super vriendelijke en snelle service. En nog een pluspunt is dat ze aan huis komen. Een dag later kon ik gelijk rijden naar mijn vakantiebestemming. Echt een aanbeveling!
23 March 2023
Eline
Amsterdam
Afspraak makkelijk on-line te maken. Monteur was op tijd. En had de juiste onderdelen mee. Was in ca 30 min klaar. Top dus.
20 March 2023
Jesse
Amsterdam
Prima service. Op mijn aanvraag werd snel en adequaat gereageerd. Het is bijzonder prettig dat ze bij jou aan de deur komen.
13 March 2023
Jacob
Laren
Top. Makkelijk en goede prijs kwaliteit verhouding.
12 March 2023
Bram
Almere
Dit was echt weer eens een heel aangename ervaring. Zowel de intake als de daadwerkelijke bandenwissel was tip top. Nils erg aardig een zorgvuldig. Contact backoffice ook snel en to the point. Zeer nette prijs... Zou bijna mijn nieuwe banden opgummen voor een nieuwe afspraak ;-)
7 March 2023
Mike
Purmerend
Ik had net de punt gezet op de app, of de deurbel ging en de collega stond voor de deur. Nieuwe banden waren nodig omdat de oude waren gescheurd. Half uurtje later kwamen de banden en zijn ze er meteen opgezet. Redelijke prijs. Daarna nog en app gekregen om te horen of alles naar tevredenheid is verlopen. Tyre club is een aanrader!
7 March 2023
Hanny
Diemen
De monteur was op tijd en beschikte over veel kennis, ik raad iedereen aan om bij de Tyre Club de banden te gaan bestellen. Top, ga zo door
6 March 2023
Arnold Camfferman
SPRANG-CAPELLE
Helaas had ik mijn band stuk gereden. Ik had snel en goed contact met Tyre Club. Band is de ochtend nadat ik contact had gelegd aan huis verwisseld en zij hebben ook nog mijn andere banden van extra lucht voorzien en ventieldoppen die slecht waren vervangen. Zeer goede service. Ik ben zeer tevreden met de service van Tyre Club!
4 March 2023
Martine
Heerhugowaard
Ik ga zeer zeker gebruik maken van Tyre club, heel handig en goed werk.
28 February 2023
sam
Diemen
De service was Top en de monteur bijzonder aardig en dienstverlenend ingesteld. En het verschil met een leverancier als de Bandenconcurent of een vergelijkbare banden-site inclusief wisselen, montage "ergens" in de buurt was maar €20,- extra voor 4 banden. Nou dan is de keuze snel gemaakt. En dan krijg je ook nog verse banden! Zelf heb ik maar meteen de tijd genomen om de wieldoppen schoon te maken. En dat allemaal voor je deur. Volgende keer zeker weer Tyre Club banden!
27 February 2023
C.J.
Amsterdam
snelle reactie op vragen op tijd gewaarschuwd dat het iets later zou worden vriendelijk geholpen alles zoals beloofd juiste banden , netjes gemonteerd
24 February 2023
Ron
Baarn
Prima werk!!
21 February 2023
Hermance
Haarlem
Snelle reactie. Snelle opkomst. Vriendelijke hulp. Super Handig! Echt een aanrader.
21 February 2023
Yvette
18 February 2023
Diederik
Zeist
Fijn contact van te voren, en de bandenwisselaar een topper!
18 February 2023
Robert
Prima service. Afspraken nagekomen en binnenkort weer op de weg
16 February 2023
Michel
Nieuw Vennep
Simple and effective online discussion quick action and delivery of service
13 February 2023
Wassenaar
Tyre Club komt bij je langs voor je banden. Wij geloven in gemak, besparing en efficiency.
We wisselen je seizoensbanden en slaan de gewisselde set desgewenst voor je op. Ook leveren we nieuwe banden en monteren deze uiteraard ook op locatie.
Bij Tyre Club staat de klant op 1. We willen ons onderscheiden van alle bandenbedrijven door een kwalitatief hoogstaande service en een optimale klantbeleving. Het is onze missie dat elke klant een goed gevoel overhoudt aan elk bezoek van Tyre Club.
Conradweg 5 c
2031 CM Haarlem