Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de meelevende en persoonlijke zorg van het team. Ze waarderen duidelijk contact en een respectvolle, waardige uitvaart. De dienstverlening werd als goed georganiseerd en ondersteunend gedurende het hele proces ervaren. Samengevat voelen families zich gerustgesteld en zeker van de gemaakte regelingen.
Wij hadden een fantastische uitvaartbegeleidster en daar staat of valt een goede uitvaart mee.
18 November 2023
Marten Bijker
Emmen
De uitvaart van mijn vrouw heeft bij mij een heel fijn gevoel achtergelaten. Mijn wensen en die van mijn vrouw zijn nauwkeurig opgevolgd. Het contact met uitvaartleider en spreekster heb ik heel positief ervaren. Ik kijk terug op een hele fijne uitvaart waarbij de aandacht voor mij en de kinderen helemaal geweldig was.
16 November 2023
JR Scholtens
Goed geregeld
1 November 2023
Herman
Ter Apel
Staan altijd voor je klaar
18 October 2023
Jan ter Heurne
Emmen
meedenkend,meelevend vooral de uitvaartverzorgster Natasja, zowel voor als tijdens en na de crematie ,heel veel dank
3 October 2023
roelf
Musselkanaal
Zijn zeer meelevend en eerlijk.
6 September 2023
Anja Spelde Veenstra
Musselkanaal
Goed contact en professionele medewerkers
15 August 2023
Klaas
Ter Apel
alles wordt volgens wens uitgevoerd de algehele verzorging is super
15 August 2023
Fre
Valthermond
Goed mee denkend
1 August 2023
Romke
Erica
Hebben bij het melden van overlijden tot aan de uitvaart een fijne begeleiding gehad van Natasja! Alles zeer goed geregeld en dat maakt ondanks het verdriet ook een fijn gevoel met het afscheid nemen!
21 July 2023
Anita
Emmer Compascuum
De gehele uitvaart en alles daaromheen zijn uitstekend verlopen!
4 July 2023
Emiel
Emmen
we werden door de uitvaartverzorger goed geholpen en er was een goed contact
13 June 2023
Grietje
Bourtange
We kregen een hele goede begeleiding voor het regelen van een persoonlijke uitvaart. Vriendelijk en medelevend. Ook de verzorging van mijn overleden man was prima. Goed bereikbaar voor al je vragen. Ook een goede nazorg gehad.
13 June 2023
Esther
Erica
Goede verzorging, van alles.
28 May 2023
J.H van Dalen
HOOGEVEEN
Deze plek was heel rustige plek en mooie bloemen en boomen en kleine tuin met lekker ruiken en ik denk my zoon was daar heel rust slapen in mooie plek.
2 May 2023
Goede vriendelijke begeleiding
29 April 2023
Joop Schoonbeek
Schoonebeek
Alles was goed geregeld en er werd goed mee gedacht
18 April 2023
Henriette
Schoonebeek
In een zer moeilijke tijd, heeft monuta naast mij gestaan, met hulp en adviezen
12 March 2023
Karin
Zwolle
Alles werd aangedragen, van begin tot eind, wat we moesten regelen, dat is heel fijn
7 March 2023
Treja
Hoogeveen
Onze moeder zag er prachtig uit. De Werknemer van Monuta kon precies aanvoelen wat wij nodig waren, zakelijk en emotioneel.
1 March 2023
N
Nieuw amsterdam
Over de gang van zaken. Goede bege
24 January 2023
Anoniem
Anoniem
Hele fijne mensen en super goed geregelt
16 January 2023
Janine manning
Ter apel
Alle lof voor Natasja Smolders. Een vrouw met passie voor haar vak. Ze was er 24/7 voor ons en heeft alles tot in de puntjes geregeld. Het vervoer naar Noord-Brabant was geen probleem..alles werd daar perfect overgenomen door collega al daar. Tot die tijd werd alles keurig verzorgd en werden afspraken nagekomen.
29 December 2022
Angelique
Nieuw Amsterdam
Na het verlies van plotselinge verlies van onze vader waren we gelukkig in de gelegenheid om voor de uitvaart zoveel als we behoefte hadden naar hem toe te kunnen dmv de 24uurs kamer. De tijd die we kregen tezamen met het afscheid en de dienst bij Monuta zelf ipv in het crematorium maakten het zoveel meer persoonlijk en passend bij onze vader. Het verdriet is er niet minder om, maar dit maakt het wel dat we hier met een ontzettend goed gevoel op kunnen terug kijken.
3 December 2022
Saskia