Zeer goed!

Op 23 juni is er bij mij een tuinoverkapping geplaats. Het hele traject van offerte tot installatie is zeer goed verzorgd. Met het eindresultaat zijn wij heel blij! Hier kunnen we jaren mee verder. Dank jullie wel!

Vakmannen die meedenken

Ik wilde een grote overkapping die aan 3 zijden aansluit op de gemetselde schutting. Kees gaf direct aan dat een standaard bouwpakket niet zou passen. Met Kees geen gedoe met technische tekeningen over en weer, maar gewoon op basis van vertrouwen en vakmanschap zaken gedaan. Kees heeft de overkapping, geheel volgens belofte op maat geplaatst. Wij zijn meer dan tevreden!

Prachtig

We zijn nu eigenaar van een prachtige overkapping. Gezet door 2 aardige ervaren vakmannen! Harstikke bedankt, we gaan er lekker van genieten!

De mannen kwamen optijd en alles binnen 1 dag klaar! Ziet er geheel top uit zeer tevreden over!!

Super met een snelle service

Binnen 1 dag na aanvragen van de offerte zijn we akkoord gegaan na een aantal aanpassingen aan onze wensen. Er was goed overleg en een duidelijke communicatie. Ook bij plaatsing alles in overleg, en geheel naar wens. In twee dagen een prachtige overkapping met schuur.

Super nu lekker genieten van de overkapping

Via facebook advertentie een offerteaanvraag gedaan binnen een uur antwoord! Gelijk een afspraak gemaakt om te kijken wat de beste optie waren. Toen ik eindelijk wist wat ik wilde hebben we een datum geprikt en ze hebben een mooie overkapping geplaats, Fijn contact, reageert heel snel niks was hem te veel. Hartstikke bedankt! Laat de zomer maar komen.

Mooi en strak gebouwd, top service!

Snelle levering en afspraken netjes nagekomen. Dat voor een prima prijs!

Super service, precies op maat.

Carports op maat heeft vanochtend bij ons een houthok geïnstalleerd. Deze werd precies op ons eisen en wensen gemaakt. Kees weet waar hij mee bezig is en denkt in oplossingen. Top geregeld !

Alles precies "op maat" geheel naar onze wens!

Goed luisteren naar mij als klant en fijne communicatie vóór en tijdens de klus: zodat de overkapping, na een dag hard werken, precies is geworden zoals we hadden gehoopt. Prima prijs, zeker niet te veel vergeleken met andere aanbieders!

Snelle reactie, korte levertijd/plaatsingstijd, duidelijke communicatie, mooi afgewerkt, geplaatst binnen 1 dag. Eenmaal hier de situatie bekeken en het oorspronkelijke idee aangepast waardoor de carport mooier geworden is dan het idee dat we in eerste instantie hadden. Dankjewel Kees!

Super goed, snel en vakkundig geholpen

Via een goede vriend van mij terecht gekomen bij Carports op Maat. Op elke mail en offerteaanvraag binnen 30 minuten een antwoord! Daar zouden de meeste bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen: Vlotte communicatie wordt veelal onderschat. Binnen 1 week een juiste offerte verkregen en de Carport tbv o.a. opslag gerealiseerd. Fijn contact, mensen met verstand van zaken en vriendelijk in de omgang. Kees: Namens ons: Hartstikke bedankt! Fijne feestdagen.

Vakwerk en nette afwerking

Prima bedrijf, vakmannen, alles netjes afgewerkt. Degelijk materiaal gebruikt, zeker een aanrader!

Mensen met kennis. Vakmensen.

Na de offerte aanvraag die heel scherp was ten opzichte van andere. Stond onze overkapping binnen 3 weken. En in 2 dagen geplaatst. Ondanks het wat mindere weer toch een stukje vakwerk neer gezet. Mensen met kennis van waar ze mee bezig zijn. Als er een probleem is hebben vrij snel een oplossing. En een tussentijdse aanpassing is geen probleem.

Geweldig vakmanschap

In twee dagen tijd een super mooie op maat gemaakte carport neergezet. Beide heren zijn zeer flexibel, denken mee en hebben verstand van zaken. Alle opties worden aan het begin van de dag doorgenomen zodat de carport volledig naar wens gemaakt kan worden. Tot op het moment van vastschroeven zijn er nog kleine aanpassingen mogelijk en wordt er meegedacht in oplossingen. Super werk geleverd!

Eindelijk genieten ;-)

Kees en Frank zijn echte vakmensen, die weten waar ze het over hebben. Afgelopen twee dagen hebben ze bij mij een mooie tuinoverkapping geplaatst. Dat wordt heerlijk genieten, maar eerst nog ff inrichten en een warme hout kachel kopen haha Binnenkort ook maar is nadenken over een carport voor de auto ;-)

Zeer nette carport

Kort geleden een carport laten plaatsen. Deze is snel geplaatst en netjes afgewerkt. deze mannen hebben geen 8 tot 5 mentaliteit. Een kleine tegenslag gehad maar toch gingen zij in de avond door tot het dak er op stond. Ben zeer tevreden!

Eerlijk, transparant en goed vakwerk!

Op zoek naar iemand die een afdak voor ons kon bouwen kwamen we op Google Carports op Maat tegen. We hebben via de websIte een offerte aangevraagd en binnen een dag kregen we die binnen. Na overleg met Kees enkele aanpassingen gedaan en definitief besloten om hem te laten plaatsen. Binnen 2 weken werd het afdak geplaatst en super netjes afgewerkt. Bedankt Kees!

Prachtig maatwerk en prachtige Camperport

Direct contact, snelle reactie op mijn vragen en vervolgens is er heel zelfstandig en snel een mooie carport voor de camper gebouwd. Zeer tevreden klant dus.

Betrouw eerlijke vaklieden

Alle afspraken worden nagekomen en details kunnen gaandeweg ook nog eenvoudig worden aangepast. Fijne mensen !

Super, meedenkers.

Na overleg op de vroege ochtend gingen de heren aan de slag. Uiteindelijk staat er een fraaie overkapping volledig naar wens. Chapeau !

Vakmannen, netjes mooi werk afgeleverd!

Vakmannen, heel service gericht. Komen op locatie, bekijken de situatie, meten alles netjes. Gaan aan het werk en dubbel checken of wat ze aan het bouwen zijn ook is wat de klant wil. Heel mooi werk afgeleverd! Super blij.

Waanzinnig

Wat zijn dit een stel vakmannen zeg. Denken mee in oplossingen en bijna niets is teveel gevraagd. Ondanks het warme weer aan 1 stuk doorgaan en wat een vakwerk. Deed iedereen maar zulk werk afleveren.

Prachtig maatwerk door vakmensen.

Na een tijd zoeken bij de mannen van Carports op Maat terecht gekomen. Vanaf het eerste moment een goed gevoel. Direct meedenken en met oplossingen komen. Gezien de niet rechte oppervlakte was maatwerk gevraagd. En het resultaat is geweldig geworden. Optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden en ter plaatse de laatste uitdagingen nog opgelost. Mannen, complimenten!!!

Vakmannen met mooi resultaat

Vandaag onze overkapping geplaats door Carports op Maat. Denken met je mee, houden je op de hoogte en bespreken eerst voor ze beginnen. Binnen een dag een prachtige overkapping geplaats. Helemaal blij mee. Kunnen we lekker lang buiten blijven zitten en de kids chillen... Kees en Frank, bedankt....

Geen woorden voor zo mooi!

Op een bloed hete maandag kwamen Kees en college aan en begonnen meteen met meten=weten. De hele tuin overkapping is met de hand in elkaar gezet en op maat gemaakt. Het eind resultaat is ook bijzonder mooi geworden!

Pr Bernhardstraat 13

5571 GC Bergeijk

Over carports-op-maat.nl

Wilt u een carport of overkapping bouwen? Iedere carport of overkapping is uniek. Carports op maat heeft een uitgebreid assortiment in houten carports, overkappingen en veranda’s. Onze producten sluiten perfect aan op de eisen en wensen van onze klanten. Doordat alles maatwerk is, past het altijd. Met ruim 25 jaar aan ervaring in de houtsector is geen enkele klus ons te veel.