Snel, eerlijk, flexibel, klantvriendelijk, netjes, betrouwbaar, correct, vakbekwaam, meedenkend.
De online offerte aanvraag is duidelijk en makkelijk in te vullen. Wij hebben in het weekend een offerteaanvraag gedaan voor een dubbele carport. De volgende dag (was nog steeds weekend) ontvingen we al de vrijblijvende offerte. Door de scherpe prijsopgave was onze interesse direkt gewekt.
Via mailwisseling hebben we de gewenste bouwwerkzaamheden uitgebreid en een offerte aangevraagd voor de dubbele carport + gedeelte overkapping de tuin in vast aan deze carport + terrasoverkapping in de tuin. Ook nog (heel prettig) telefonisch contact gehad met Petrie om de puntjes op de i te zetten. Hierna wederom de volgende dag weer de offerte in de mail. Knoop doorgehakt en een datum geprikt. Dit was al binnen 2 weken.
Op de afgesproken dag stonden Kees en Frank, na een reis van bijna 2 uur, keurig netjes 15 minuten voor de afgesproken tijd bij ons voor de deur. Ondanks het slechte weer hebben ze de grote klus in 2 lange dagen volbracht. Echt super knap. Zeker wanneer je bedenkt dat het dak droog moet zijn wanneer de dakbedekking gelijmd wordt. Goede timing/inschatting van de vakmannen.
Tijdens de werkzaamheden regelmatig contact over onze wensen. Erg meedenkend en ze voorzien je van de gewenste informatie zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. B.v Advies was om de terrasoverkapping iets lager te maken dan de carport. Dit heeft zeer fraai/speels uitgepakt en geeft een meer knus gevoel. Top.
Kees, Frank en zeker ook Petrie bedankt voor het geleverde professionele werk. Erg fijn dat er nog van deze kleine, eerlijke, gemoedelijk en betrouwbare ondernemers zijn die hun klant als koning behandelen.