Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle, betrouwbare installatie, duidelijke communicatie en vakmanschap van hoge kwaliteit. Het team wordt beschreven als professioneel, vriendelijk en deskundig. De algehele ervaring is zeer positief, met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een soepele uitvoering van het project.
Wij zijn zeer tevreden over het geplaatste tuinhuis met 2 glazen schuifwanden. In 1,5 dag stond er een compleet afgewerkt op maat gemaakt tuinhuis!
12 June 2026
Paul
Veldhoven
Komen afspraken na en leveren netjes op. Goede prijskwaliteitsverhouding. Aardige en hardwerkende mannen.
31 May 2026
Peter
Utrecht
Makkelijke mannen die hun vak verstaan smorgens je wensen kenbaar maken en ze bouwen het Tegen een heel heel mooie prijs
30 May 2026
Johnny van Alphen
denbosch
#1 woord Top bedrijf #vriendelijk # ervaring en snel werkende #denken met de mensen mee
13 May 2026
Paul & Brenda Duijsengs
Eijsden
Kees en zijn collega hebben bij ons een zeer mooie overkapping gezet. Helemaal op maat gemaakt. Wij zijn er erg blij mee.
1 May 2026
Mark de Lepper
Waalre
Het bestellen van de carport en het op relatief korte termijn maken van een montage-afspraak ging bijzonder makkelijk. Binnen een dag stond onze perfecte carport waar we enorm blij mee zijn. Onze carport werd op locatie letterlijk op maat gemaakt door 2 ervaren professionele vakmensen. Alle waardering voor de bijzonder vakkundige wijze van werken en het prachtige eindresultaat. Een aanbeveling waard!
12 April 2026
Hans
Duiven
Carports op Maat heeft bij ons een schuur aan de woning gebouwd en ik ben ontzettend tevreden over het resultaat. Het hele project stond binnen één dag, en het ziet er echt super netjes en strak afgewerkt uit. De communicatie was duidelijk, de afspraken werden precies nagekomen en de prijs was hartstikke redelijk voor het vakwerk dat ze leveren. Het eindresultaat is precies zoals ik het voor ogen had. Absoluut een aanrader!
31 March 2026
Eva
TILBURG
Fijn en snel contact aan het begin en een mooie uitvoering van het geleverde vakwerk!! We zijn er blij mee!!
25 March 2026
Rene Anssems
Oosterhout
We hebben al diverse malen, prima en vakkundig, een mooie carport voor onze camper door carports op maat laten maken.
19 March 2026
Bert
Son En Breugel
Vanaf de offerteaanvraag tot en met de oplevering een uitstekende ervaring gehad! Contact per email verloopt snel en duidelijk en de plaatsing van de carport ging op de ouderwetse no-nonsene methode. Twee vakmannen die zeer netjes werken en hun vak verstaan. Wij zijn heel tevreden en bevelen deze firma dan ook van harte aan voor je project!
10 March 2026
Arjan Brouwer
Rotterdam
Heb n carport op maat laten uitvoeren door Carport op maat Kees en Frank. Zeer professioneel afgewerkt. Werken zorgvuldig uitgevoerd volgens afspraak. Fijne mensen om mee samen te werken. Zeker een aanrader nogmaals bedankt Mvg Harry en Maria Pelt (Belgie)
20 February 2026
Harry
Pelt. Belgie
Nette offerte, supersnelle levering en plaatsing! In overleg nog wat aanpassingen ter plaatse uitgevoerd, vriendelijk en netjes gewerkt. Kortom een aanrader.
25 December 2025
Ruud
Herkenbosch
De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld, werken hard en netjes! De communicatie is goed, snel en ze denken goed mee., zowel vooraf via de mail als ter plekke. En wij zijn zeer blij met het resultaat.
7 December 2025
Nancy
Geldrop
Vaklui die meedenken en kwaliteit afleveren tegen redelijke prijs.
5 December 2025
A.P.J. GOOSSENS
HOOGELOON
Carports op maat is in mijn ogen een zeer professioneel bedrijf die met je meedenkt in je keuze en zoekt naar een voor de klant zo goed mogelijke oplossing. De communicatie is echt uitstekend, er wordt vaak binnen een uur al op je mail gereageerd. Ze komen hun afspraken na. Dit alles zie je tegenwoordig niet vaak meer helaas, maar bij Carports op maat wordt de klant zowel in de aanloop naar de opdracht en na de plaatsing als koning behandeld!! Mijn dank gaat uit naar het hele team van Carports op maat!
15 November 2025
Maik
Arnhem
De mensen waar heel vriendelijk Goede briefing En correct en hard gewerkt Dikke duim
11 November 2025
Rudy Bernaerts
Bornem
Carports-op-maat heeft voor Stichting Papito een supermooie carport geplaatst. In de stromende regen en ondanks verzakte grond hebben zij het werk volgens afspraak gedaan en afgeleverd. Aanrader!
4 November 2025
Stichting Papito
Eersel
Wij zijn geheel tevreden over de door Kees en Frank gerealiseerde Carport. Snel , vakkundig en meedenkend in de gewenste uitvoering is de carport op zeer aangename en soepele wijze gerealiseerd. We zijn er erg content over.
28 October 2025
Nick
hoogeloon
Kees en Frank werken snel en denken met je mee. Maatwerk en alles netjes en vakkundig volgens afspraak geleverd.
4 October 2025
Roland
Burgerbrug
Bijzonder aardige mannen die een prachtige carport hebben geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.
28 September 2025
Joop
Wintelre
Gisteren overkapping laten plaatsen, ruim op tijd aanwezig de heren dachten goed mee over wat we wilden. Zeer vriendelijk en hard werkend. Met een prachtig resultaat. Wij zijn super tevreden met Carports op Maat!
24 September 2025
Roger
Echt
Snel in communicatie en planning. Binnen een maand is alles geplaatst naar volle tevredenheid! Bedankt!
18 September 2025
Nina
Lent
Reeds 3 projecten afgewerkt met carports op maat, alle 3 correct volgens afspraak en prijs afgewerkt! Alles wordt ter plaatse gemaakt, volgens wens, zelfs last minute aanpassingen zijn niets te veel gevraagd. Aanrader!
9 September 2025
Johan
België
Dubbele carport werd geheel naar wens van ons en de buren geplaatst. Er was ruimte voor aanpassingen en ideeën. Rustige hardwerkende mannen, die verstand van zaken hebben. Wij zijn meer dan tevreden.
6 August 2025
Elly Plasmeijer
Lochem
's Ochtends om 07.30 uur werd begonnen met de klus en om 16.00 uur was de carport gereed. Twee ervaren vakmannen die hard werken en goed werk afleveren. Ik was blij dat ik dit bedrijf ervoor had uitgekozen.
22 May 2025
Marc
Son en Breugel
Wilt u een carport of overkapping bouwen? Iedere carport of overkapping is uniek. Carports op maat heeft een uitgebreid assortiment in houten carports, overkappingen en veranda’s. Onze producten sluiten perfect aan op de eisen en wensen van onze klanten. Doordat alles maatwerk is, past het altijd. Met ruim 25 jaar aan ervaring in de houtsector is geen enkele klus ons te veel.
Pr Bernhardstraat 13
5571 GC Bergeijk