Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De samenvatting laat zien dat klanten zeer tevreden zijn: snelle reacties, duidelijke uitleg en vriendelijke, professionele begeleiding. Klanten luisterden naar wensen en kregen stap voor stap duidelijke uitleg over hoe zaken verlopen. Het proces werd als vlot en betrouwbaar ervaren, met prettige begeleiding van de betrokken professionals. De feedback bevestigt een hoge mate van tevredenheid en vertrouwen in de dienstverlening.
Onze scheiding is door de hulp van de medewerkers van Judex, snel en vakkundig bij de advocaat gekomen. De medewerkers zijn vriendelijk en nemen de tijd voor je. Wijzen je ook op zaken en mogelijkheden waar jezelf niet aan denkt. Ook het aanspreken, mailen naar beide partners en hier ook steeds op wijzen werd door ons als prettig ervaren. Dit alles tegen een zeer schappelijk bedrag, wat in deze situatie ook belangrijk is.
Irma Super
29 June 2022
Peter
Goes
Wij gingen vriendschappelijk uit elkaar maar wel 2 kinderen in het spel Altijd bereid om mee te denken, en reageren snel op vragen die we toch ook na een gesprek nog hadden. Geen onduidelijkheid en alles werd snel terug gekoppeld Super fijn hoe alles is verlopen, niks te klagen gehad
20 May 2022
Simone
De meern
De online scheidingsprocedure via Judex hebben wij gekozen met het oog op de kosten en het feit dat we heel goed samen tot afsluiting konden komen. In eerste instantie hebben we een gesprek gevoerd met een offline mediator. Echter deze rekende een 300% hoger tarief wat in onze situatie geen toegevoegde waarde had, juist vanwege onze goede communicatie. De procedure bij Judex was snel, soepel en gericht zonder poespas én met goede ondersteuning. De mediator van Judex (Karen) was altijd bereikbaar en vriendelijk om uitleg te geven en om te helpen met advies waar en wanneer dat nodig was. Ze gaf ons goede adviezen en heeft ons ook geattendeerd op de verschillende opties en mogelijkheden waardoor we de kosten lager konden houden. Het Judex portaal werkte ook goed. Het enige 'minpuntje' is dat het portaal een standaard oplossing is die geen rekening kan houden met alle mogelijke smaken en wensen. Het portaal is puur en alleen voor een inventarisatie. Voor eventuele aanpassingen of speciale situaties/regelingen is er het video gesprek met de mediator. Dit had wat ons betreft iets duidelijker gecommuniceerd mogen worden door Judex. Vandaar een 9 ipv een 10. De eindconclusie is dat wij DIK tevreden zijn met Judex en met online scheiden. Ik kan Judex dan ook aanbevelen.
18 May 2022
R. van der Maas
De Meern
Prettig (zoom)contact. Informeel en correct.
14 May 2022
Ronald
Blaricum
Het is al lastig genoeg om uit elkaar te moeten gaan en dan is hulp en begrip heel fijn, zodat je daar in ieder feval geen omkijken naar hebt. Het traject is bijna afgerond en tot nu toe zijn we prima geholpen en geadviseerd.
11 May 2022
J.
Doesburg
Via Judex onze scheiding gedaan en ondanks het online ging was het contact heel persoonlijk, snel en behulpzaam. Door het tijdens de start van de procedure overlijden van mijn schoonvader de scheiding even gepauzeerd en kregen we genoeg de tijd om dit te verwerken en hebben vervolgens de procedure weer opgestart.
22 April 2022
Lenny
Hoensbroek
Alles word snel, duidelijk en overzichtelijk geregeld.
6 April 2022
Jolanda
Etten-Leur
Dankzij de fijne en duidelijke begeleiding werd onze scheiding een stuk aangenamer gemaakt dan verwacht, erg tevreden over!
30 March 2022
Sun
Papendrecht
Goede begeleiding, goede communicatie, deskundig, goede adviezen, vriendelijk, veel geduld.
22 March 2022
Tess
Den Helder
Goed begeleid. Correct behandeld. En we ziin zeer positief over de behandeling.
15 March 2022
Ben goed geholpen
14 February 2022
Diana
Uden
Onze ervaring is goed. Vriendelijk en snelle deskundige reactie zowel telefonisch als mail.
27 January 2022
Joyce
Maarssen
Lorena, duidelijk, geduldig, snel reageren, prettig contact.
16 December 2021
Tonny Haanappel
Ommen
Ze heeft alles netjes en goed uitgelegt
10 December 2021
Monique
Ulft
Goede communicatie en begeleiding.
2 December 2021
WHM Kok-van Roekel
Helmond
Warme ervaring, er is begrip getoond en we zijn professioneel warm geholpen!
Hans van Son
28 October 2021
Danielle
Breda
De medewerkers waren erg vriendelijk en duidelijk.
22 October 2021
Tim Aagten
Silvolde
Duidelijk en snel
14 September 2021
M e Diederik
's-Gravenhage
In barre tijden waarin emoties een grote rol spelen en sterk kunnen wisselen is het fijn om op een prettige , goed bereikbare organisatie achter je te hebben om een scheidingsconvenant op te kunnen stellen. Bij elke vraag had ik binnen enkele minuten een reactie en ik heb de medewerkers als erg klantvriendelijk ervaren en actief meedenkend. Scheiden is niet leuk maar er is ons door JUDEX enorm veel zorg uit handen genomen en het is erg snel rond gekomen . hetgeen prettig is voor de afhandeling en verwerking bvan de scheiding. Mochten er mensen in mijn omgeving gaan scheiden dan zal ik ze zeker op JUDEX wijzen. Er is bij ons geen sprake van vechtscheiding en we hebben volwassen kinderen. Mijn (ex)partner konden gelukkig rondom de scheiding goed samen werken.
25 August 2021
Aart
Lelystad
De afhandeling van de scheiding duurde langer dan de 2 tot 4 weken die ik had verwacht maar verder prima geholpen met de afhandeling. Dit soort dingen kun je beter aan professionals overlaten, zeker het geld waard.
Anke Coopmans
14 June 2021
Edith
Zoetermeer
10 May 2021
Cpc ligtvoet
Tilburg
Alles duidelijk uitgelegd en bij vragen snelle reactie. Ook bij insturen van alles, zelfde dag nog naar volgende stap
Ruud Serraarens
8 April 2021
Henriette Zandvoort
Spijkenisse
Op een goede en snelle manier alles geregeld
31 March 2021
Rob Bertens
Helmond
Het gaat tot nu toe allemaal keurig netjes
16 March 2021
Marja