Filters

9

heel goed

fijne medewerkers, goed en snel netjes gewerkt !!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed , en netjes !

Goed , en netjes !

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend en snel

In 3 weken van offerte naar plaatsing, professionele monteurs

 • Aanbevelen? Ja
9

Levering en plaatsing top , prijstechnisch prima,

Contact met firma is prettig en correct geven prima advies . Technische kennis en vaardigheid bij monteurs aanwezig. Zijn vakmensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlekkeloos

Keurige vaklieden, die prima werk hebben geleverd, voor zover we dat kunnen beoordelen. Achteraf mooi alles opgeruimd en even mmet ons gepraat bij een bakje koffie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dik tevreden!

Alle contacten prima verlopen, duidelijke communicatie. Je weet precies waar je aan toe bent over wat en hoe de zonnepanelen worden geplaatst. Ook de “nazorg” ivm aanmelden is goed geregeld alles wordt keurig uitgelegd. Kortom dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Alles in 1 dag geplaatst. Netjes gewerkt en goede service achteraf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk en optimale service

Binnen een week van offerte naar zonnepanelen op het dak met het beste advies

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Tevreden zowel service desk als plaatsing

 • Aanbevelen? Ja
8

leuk team, goed en vlot werk

leuk team van 4 personen dat in een halve dag 10 panelen op het dak monteert

 • Aanbevelen? Ja
8

Positieve ervaring

Alles geregeld zoals afgesproken. Alles keurig achter gelaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en vriendelijk

Zowel in voorlichting, het offertetraject en de uitvoering heb ik een zeer positief beeld gekregen van dit bedrijf en na de installatie is dat beeld gebleven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Ik ben tevreden over het server en de kwaliteit en de medewerkers waren ook vriendelijke.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en snel gewerkt.

Goed overleg, geleverd en geplaatst volgens datum en afspraak. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

duidelijke en snelle voorlichting/voorbereiding en prettige installatieteam

uitstekende voorlichting en uitleg, goede documentatie van hetgeen is afgesproken. snelle afhandeling, prettig en vrolijk installatie team.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!

In aanloop naar de plaatsing van de panelen vaak telefonisch overleg gehad met Amber, steeds vakkundig, snel en prima geholpen. De plaatsing van 18 REC panelen (september 2023) ging heel vlot en netjes, door een jong, goed op elkaar ingespeeld en met-elkaar-gezellig team. Ook het werk in de meterkast vakkundig en heel netjes gedaan. Top-service! Veel dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundige service

Goforsunpower/ Kerkhof is een ervaren installateur die zeer vakbekwaam is en top producten levert

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Afspraken worden goed nagekomen, heldere en prettige communicatie. Inmeten en plaatsen verliep heel soepel ondanks dat we een oude jaren ‘30 woning met meerdere dakvlakken hebben. De installateurs adviseerden goed over vervanging van de oude groepenkast en over het leggen van een mantelbuis tussen garage en woonhuis. We zijn heel tevreden met Goforsunpower BV vanaf het eerste contact per mail tot de uitleg over de werking van het geplaatste PV systeem. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede nette service

Nette service. Hele vriendelijke monteurs. Netjes werken

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service goede monteurs

prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima, alles op tijd en alles volgens afspraak

Leuk enthousiast team die alle afspraken die in voortraject gemaakt zijn uitvoert. Prima bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een verdiende dikke 10 voor dit deskundige, betrouwbare bedrijf.

Van begin (offerte) tot eind (montage) ziet het hele traject en de hele communicatie er professioneel uit. Onze contacten liepen via Amber, een zeer vriendelijke, behulpzame en vooral ook deskundig medewerkster. Ieder bedrijf zou willen dat ze een "Amber" in dienst hadden. Na het eerste telefonische contact ontvingen we al snel een duidelijke en professionele offerte. Bij vragen naar aanleiding van de offerte denkt Amber mee over eventuele andere oplossingen voor het plaatsen van de zonnepanelen. Kort na de offerte wordt er vrijblijvend ter plaatse ingemeten door vriendelijke en nette monteurs. Na dit bezoek ook weer een heldere communicatie van Amber over de mogelijkheden van bekabeling en het legplan van de zonnepanelen. Een week voor het plaatsen van de zonnepanelen een nette herinneringsbrief. Op de dag van de montage wederom nette, vriendelijke, behulpzame en deskundige monteurs. Pluspunt dat dit bedrijf eigen monteurs in dienst heeft. Na oplevering volgt op dezelfde dag meteen weer heldere communicatie vanuit het bedrijf over het gebruik van de app en gegevens die nodig zijn voor het aanmelden van de zonnepanelen bij energieleveren.nl. Dezelfde dag ook de factuur, maar een pluspunt dat er niets van tevoren hoeft te worden aanbetaald. Kortom: alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf. De nazorg kunnen we uiteraard nog niet beoordelen, maar gezien het hele proces tot nu toe maken we ons daar echt geen zorgen over. We kunnen niets verzinnen wat voor verbetering vatbaar is. Een dikke pluim voor dit bedrijf en vooral ook natuurlijk voor Amber!

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel, vriendelijk en hardwerkend team

Afgelopen week 12 panelen op ons dak laten leggen door Goforsunpower. Met een team van 5 installateurs hebben ze bij ons en 2 buren de panelen geïnstalleerd. Zeer professioneel team, gingen vakkundig en slagvaardig te werk. Meterkast, zolder en op het dak, de werkzaamheden sloten naadloos op elkaar aan. Was een vriendelijk en leuk team. Oplevering van werkzaamheden werd volledig doorgenomen. Apparatuur in meterkast ook goed uitgelegd. Mochten we met de tijd meer panelen willen of een thuisaccu dan weten we waar we moeten wezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

In alle opzichten professioneel

Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke oplevering een bedrijf waar een klant zich wel bij voelt. Bijzonder open en toegankelijk in de communicatie. Het uitvoerend personeel is kundig, beleefd en zeer plezierig in de omgang.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles gaat volgens de gemaakte afspraken

Klantvriendelijk, snel reageren op opmerking of vragen. Goed personeel ( binnen en buitendienst). Prijs- kwaliteit verhouding is erg goed. Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Over Goforsunpower

Goforsunpower is specialist op het gebied van installatie en onderhoud van zonne-energie voor uw woning of bedrijfspand. U kunt zich bij ons vrijblijvend laten adviseren over zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen. Wij beantwoorden al uw vragen en kijken samen naar wat het beste bij uw situatie en wensen past. Dit kan zowel in onze showroom, als bij u thuis. U kunt zich aansluiten bij de miljoenen huishoudens die wereldwijd al profiteren van zonnepanelen, om zo uw eigen energie duurzaam op te wekken en uw energierekening flink te verlagen. Wij leveren, installeren en onderhouden de zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven, overheidsinstellingen en vereniging van eigenaars. Bent u nieuwsgierig geworden, twijfelt u of heeft u vragen? Kom naar onze showroom in Rhenen. Hier kunnen wij u vrijblijvend persoonlijk advies geven en waar gewenst een offerte voor u uitbrengen. Goforsunpower B.V. is een onderdeel van Kerkhof Technische Installaties B.V. welke al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de installatietechniek.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.