Filters

10

Goede nette service

Nette service. Hele vriendelijke monteurs. Netjes werken

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service goede monteurs

prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima, alles op tijd en alles volgens afspraak

Leuk enthousiast team die alle afspraken die in voortraject gemaakt zijn uitvoert. Prima bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een verdiende dikke 10 voor dit deskundige, betrouwbare bedrijf.

Van begin (offerte) tot eind (montage) ziet het hele traject en de hele communicatie er professioneel uit. Onze contacten liepen via Amber, een zeer vriendelijke, behulpzame en vooral ook deskundig medewerkster. Ieder bedrijf zou willen dat ze een "Amber" in dienst hadden. Na het eerste telefonische contact ontvingen we al snel een duidelijke en professionele offerte. Bij vragen naar aanleiding van de offerte denkt Amber mee over eventuele andere oplossingen voor het plaatsen van de zonnepanelen. Kort na de offerte wordt er vrijblijvend ter plaatse ingemeten door vriendelijke en nette monteurs. Na dit bezoek ook weer een heldere communicatie van Amber over de mogelijkheden van bekabeling en het legplan van de zonnepanelen. Een week voor het plaatsen van de zonnepanelen een nette herinneringsbrief. Op de dag van de montage wederom nette, vriendelijke, behulpzame en deskundige monteurs. Pluspunt dat dit bedrijf eigen monteurs in dienst heeft. Na oplevering volgt op dezelfde dag meteen weer heldere communicatie vanuit het bedrijf over het gebruik van de app en gegevens die nodig zijn voor het aanmelden van de zonnepanelen bij energieleveren.nl. Dezelfde dag ook de factuur, maar een pluspunt dat er niets van tevoren hoeft te worden aanbetaald. Kortom: alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf. De nazorg kunnen we uiteraard nog niet beoordelen, maar gezien het hele proces tot nu toe maken we ons daar echt geen zorgen over. We kunnen niets verzinnen wat voor verbetering vatbaar is. Een dikke pluim voor dit bedrijf en vooral ook natuurlijk voor Amber!

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel, vriendelijk en hardwerkend team

Afgelopen week 12 panelen op ons dak laten leggen door Goforsunpower. Met een team van 5 installateurs hebben ze bij ons en 2 buren de panelen geïnstalleerd. Zeer professioneel team, gingen vakkundig en slagvaardig te werk. Meterkast, zolder en op het dak, de werkzaamheden sloten naadloos op elkaar aan. Was een vriendelijk en leuk team. Oplevering van werkzaamheden werd volledig doorgenomen. Apparatuur in meterkast ook goed uitgelegd. Mochten we met de tijd meer panelen willen of een thuisaccu dan weten we waar we moeten wezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

In alle opzichten professioneel

Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke oplevering een bedrijf waar een klant zich wel bij voelt. Bijzonder open en toegankelijk in de communicatie. Het uitvoerend personeel is kundig, beleefd en zeer plezierig in de omgang.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles gaat volgens de gemaakte afspraken

Klantvriendelijk, snel reageren op opmerking of vragen. Goed personeel ( binnen en buitendienst). Prijs- kwaliteit verhouding is erg goed. Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn om zaken te doen met GoForsunpower

Vanaf het eerste contant t/m de installatie is ons contact super fijn geweest. Duidelijke offerte, bezichtiging en montage van de zonnepanelen. Wij zijn een super tevreden klant, en daarom aan te raken om met GoForsunpower in contact te treden indien je meer wilt weten over zonnepanelen. Anton Crabbendam

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig

Snel en vakkundig. Ook de aanmelding voor het terugleveren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zonnige ervaring met deskundigheid

Er is goed overleg geweest wat en hoe en wanneer, dat siert het bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden.

Goed geholpen door afdeling verkoop, betreft keuze/type paneel. Goed voortraject betreft plaatsing panelen en meterkast, daardoor in een kleine ochtend het spul voor mekaar. Aardige lui die de boel ook nog eens netjes opgeruimd achterlaten, de panelen en meterkast zijn keurig geplaatst, ook de kabels zijn keurig weggewerkt. Misschien niet de aller goedkoopste partij, maar wel een club die een goed advies geeft, en meedenkt met de klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot eind goed geholpen en professioneel geplaatst.

Vanaf het eerste contact zeer professioneel bedrijf, goede scherpe offerte gekregen. De zonnepanelen van tevoren kunnen zien en uitleg over het system gehad. Plaatsing verliep snel en veilig. Goede uitleg gekregen over het systeem en kan ook met vragen naderhand goed geholpen. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend.

Op alle fronten uitstekend gepresteerd. Zowel telefonisch en e-mail kontakt met Amber als met de monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
9

Rustig en vakkundig

Mijn ervaringen bij de verkoop gesprekken waren zeer goed. De verkoper wist praktisch elk vraag, hoe technisch ook, te beantwoorden. Dat is knap als je een techneut zoals mij voor je hebt. Ze weten waar ze het over hebben. De plaatsing verliep ook goed. Nederlands sprekende vakmensen die niet gehaast en daardoor goed werk leverden. Extra lof voor het leggen van de stroomkabel in huis. Die moest onder de nok door en dit is zeer netjes gedaan ondanks dat je er bijna niet bij komt (zit boven het trappenhuis). Ook lof voor het trekken van de kabel door de loze leiding in het huis. Daar bleken een paar moeilijke bochten in te zitten waardoor de leiding er echt niet doorheen wou gaan. Ze gaven niet op en kregen het uiteindelijk met wat slimme trucs het toch voor elkaar. Daarom zit het nu allemaal erg netjes. Vakwerk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig en professioneel van order tot plaatsing

Mijn ervaring met Goforsunpower is heel positief. De communicatie verliep vanaf het eerste contact heel prettig, snel en duidelijk. Er is geen enkele commerciele druk in tegenstelling tot wat je bij de grotere landelijke aanbieders ervaart. Afspraken worden nagekomen en er wordt meegedacht. Ook de installatie verliep vlekkeloos met ervaren en vriendelijk - eigen ! - personeel. Wat betreft de prijs, ook die is prima in orde en doet niets onder voor de “grote” jongens. Ik ben een heel tevreden klant en beveel Goforsunpower dan ook zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend werk, geheel volgens afspraak

Goforsunpower is goed bereikbaar, levert de gevraagde informatie snel en volledig, maken heldere afspraken en komen deze ook na. Prima werk geleverd, ben heel tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Proces van a tot z helemaal top! enorm blij met het resultaat.

Het hele proces van offerte opvragen tot aan het daadwerkelijk installeren van de zonnepanelen was top. Wanneer ik vragen had stond Amber (met wie ik contact had) altijd klaar of telefonisch of ik kreeg snel een reactie per mail. Dat was erg fijn. De heren die alles kwamen inmeten hebben ook de daadwerkelijke installatie gedaan. Ze waren enorm vriendelijk, namen de tijd om uit te leggen hoe alles in elkaar steekt. Al met al was het dus echt een goede ervaring met Goforsunpower.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Alles snel geregeld met Amber. De jongens die de zonnepanelen kwamen leggen in 1 woord geweldig. Snel, netjes en vakkundig gewerkt. Kan het iedereen aanbevelen..

 • Aanbevelen? Ja
10

Buitengewoon goede ervaring.

Heb ik al aangeven op het door mij getekende leveringsformulier.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed bedrijf met professioneel -en vriendelijk personeel

Ik had al goede berichten door ervaring met Go for sunpower van een familie lid. Onze positieve ervaring begon al in het voortraject van offerteaanvraag tot site survey. De uitvoering verliep goed zonder problemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede + vriendelijke service!

Al het contact met Goforsun was vriendelijk en meedenkend. Het legplan werd zorgvuldig bedacht (met ook een schouwing) en aan ons voorgelegd. De afspraken rondom offerte, facturering en de planning waren helder en werden nagekomen. De leggers zelf waren ook vriendelijk en harde werkers. Bij ons moest er een balk even aan de kant, het is niet terug te zien dat ze die kort eraf hebben gehaald (en weer terug hebben geplaatst). Wij zijn meer dan tevreden en raden Goforsun ten zeerste aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij hebben een hele goede ervaring met Sunpower

Zeer goede, vriendelijke en duidelijke communicatie. Hele nette en vriendelijke installateurs. Alles volgens afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super uitgevoerd

Wij zijn erg tevreden over de montage. En het hele traject van aanvraag, offerte en uitvoering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professionele service!

Wij hebben een zeer goede ervaring met Goforsunpower. Vanaf het eerste contact tot en met het plaatsen van de zonnepanelen. Zeer professioneel en servicegericht.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer specialistische en klantvriendelijke medewerkers

Onlangs hebben wij zonnepanelen laten plaatsen door Goforsunpower. De “monteurs en installateurs” waren jonge gedreven mensen maar ontzettend klantvriendelijk en heel erg beleefd. Er is ontzettend netjes en schoon gewerkt. Na de montage waren de diverse werkplekken keurig en schoon opgeruimd. De montage van de zonnepanelen is netjes en goed verzorgd. Bij onduidelijkheden of andere vragen werden wij als klant direct betrokken en werd er keurig overlegd wat het beste was of beter kon. Chapeau voor beide medewerkers maar zeker ook voor de vrouw in het team, die staat haar “mannetje” wel. Wij zijn zeer tevreden over de algehele gang van zaken van voorbereiding tot uitvoering en afhandeling van onze aankoop van zonnepanelen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Goforsunpower

Goforsunpower is specialist op het gebied van installatie en onderhoud van zonne-energie voor uw woning of bedrijfspand. U kunt zich bij ons vrijblijvend laten adviseren over zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen. Wij beantwoorden al uw vragen en kijken samen naar wat het beste bij uw situatie en wensen past. Dit kan zowel in onze showroom, als bij u thuis. U kunt zich aansluiten bij de miljoenen huishoudens die wereldwijd al profiteren van zonnepanelen, om zo uw eigen energie duurzaam op te wekken en uw energierekening flink te verlagen. Wij leveren, installeren en onderhouden de zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven, overheidsinstellingen en vereniging van eigenaars. Bent u nieuwsgierig geworden, twijfelt u of heeft u vragen? Kom naar onze showroom in Rhenen. Hier kunnen wij u vrijblijvend persoonlijk advies geven en waar gewenst een offerte voor u uitbrengen. Goforsunpower B.V. is een onderdeel van Kerkhof Technische Installaties B.V. welke al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de installatietechniek.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd