Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Aardige jongen en een rustige rijder.
9 September 2024
Frank
Schut
Te kleine auto voor 4 koffers van 4 personen.
5 September 2024
Johannes de Groot
Woerden
meer dan goed, blijf bij jullie
5 September 2024
peter
Utrecht
Vertraging, gedoe op Schiphol en toch wachten en ons thuis brengen.. top geregeld.
26 August 2024
Keti
Snelrewaard
Prettig geregeld, vervoer van- en naar Schiphol. Geen zorgen voor de prijs van parkeren op Schiphol. Je vakantie begint echt bij je voordeur!
20 August 2024
Michiel
Woerden
Goed verlopen wij waren eerder en bij aanmelding was de chauffeur er ook reeds om dacht 9.00 uur . Aardige beleefde correct persoon. Zeer goed verlopen tot een volgende keer.
15 August 2024
Trudy
BARNEVELD
Op tijd en de juiste prijs
9 August 2024
Henk
Oudewater
Zelfs met enorme vertraging ( bijna 4 uur) was het goed geregeld, goede communicatie en snel en goed naar huis..
7 August 2024
Lieke
Prima rit, beleefde chauffeur
4 August 2024
Martijn
Wijk bij Duurstede
Belde zelfs dat hij 5 min later was. Keurige rit en mooi op tijd afgeleverd. Top
4 August 2024
Jolanda
Schoonhoven
Zowel op de heen als terug reis ging alles heel vlot. Beide chauffeurs waren op tijd en erg aardig. Volgend jaar kies ik weer voor jullie!!
3 August 2024
Dewi
Schoonhoven
Taxi eas op tijd.We moesten wachten op de koffers op Schiphol.Al die tijd via wattsapp zijn we op de hoogte gebleven met de chauffeur waar deze stond.Prima service en de volgende keer reserveren we deze taxi weer.
31 July 2024
Yvonne de Gier
Lopik
Twee maanden van te voren een schiphol taxi voor 5 personen geboekt. De mail mef reserveringsnummer bleek genoeg. De chauffeur belde keurig kwartier van te voren met zijn aankomst tijd en was uiteindelijk rond t minuten eerder. Aanrader dus!!
30 July 2024
Allard Jager
Hilversum
Ze zijn netjes op tijd en je wordt goed afgeleverd
29 July 2024
Willem
Gouda
Ophalen was 10 min. te laat. Was ook een oude en aan de binnenkant vieze taxi. Terugweg was dezelfde taxi. Stond bij vertrekhal 3 terwijl er in de brief stond tussen vertrekhal 2 en 3.
Beveelt niet aan
29 July 2024
Rene stekelenburg
Montfoort
Bedankt voor uw feedback. Dankzij uw review kunnen wij problemen identificeren en oplossen. Het kan voorkomen dat de taxi wat later is, maar het is belangrijk dat de chauffeur dit tijdig meldt, aangezien er altijd verkeersopstoppingen kunnen zijn. Een vuile auto is inderdaad niet acceptabel en wij zullen de betreffende chauffeur hierop aanspreken.
Netjes dag er voor een app dat die volgende dag zou komen. Beleefde en nette chauffeur. Zo hoort het toch gewoon te zijn ?
19 July 2024
Ly
Oudewater
Keurig op de afgesproken tijd.
Maxim
Linschoten
Prachtig op tijd, vriendelijk.. Terugweg onbekend. Heenweg naar Zeist zei de chauffeur dat hij geen buitenlandse pinkaarten gebruikte. Gelukkig had ik al E 80 in mijn handen en kon ik hem meteen betalen
Jans
Zeist
De chauffeur was uitstekend op tijd, netjes en vriendelijk.
Jorg
Oudewater
Altijd op tijd en vriendelijke chauffeurs
4 July 2024
Marjo
Utrecht
Mijn ouders (84 en 82 jaar) werden op tijd opgehaald na late aankomst op Schiphol en naar tevredenheid veilig naar huis gebracht door een vriendelijke chauffeur. Reservering via internet was zeer eenvoudig.
30 June 2024
Ronald
Utrecht
Op het laatste moment was er aangegeven dat de taxi chauffeur niet kon en dat hij een vriend stuurde. De auto was veel te smal. We gaven aan met 4 personen te zijn met ruimbagage. We pasten amper met z’n allen in de auto. Chauffeur reed slecht, langzaam en twijfelachtig. Zeer onprettig.
Beveelt niet aan
30 June 2024
Annabelle
Hilversum
Beste, Onze oprechte excuses vanuit Taxi Gigant voor de ongemakken die u heeft ervaren tijdens uw laatste rit. We vinden het jammer dat na meerdere probleemloze ritten naar Schiphol sinds 2022, deze laatste rit niet naar wens is verlopen. We waarderen het altijd als klanten hun ervaringen, zowel positief als negatief, delen. We vinden het dan ook jammer wanneer het positieve verloop van eerdere ritten niet wordt gemeld.
We willen benadrukken dat de chauffeur goed heeft gehandeld door een andere taxi te sturen, anders had u daar midden in de nacht zonder taxi gestaan. Helaas hebben we van u tot nu toe geen reactie ontvangen op onze pogingen om contact met u op te nemen.
We hadden een erg vriendelijke chauffeur. Onze vlucht terug had iets vertraging. De communicatie over de tijd en meeting point verliep heel soepel. We konden zo instappen. De taxi was erg netjes.
18 June 2024
Inge