Geweldig, aardig en professioneel

Zeer tevreden met de uitgeverij, ze hebben me goed geholpen en zo veel mogelijk aan dr wensen gehouden. Super blij met het resultaat, Bedankt :)

Snel en duidelijk.

Mijn ervaring met de verschillende afdelingen van Boekscout zijn enkel als prettig te omschrijven. Snel antwoord op vragen, snel schakelen wanneer je iets nodig hebt en duidelijke uitleg en ondersteuning. In het geheel een zeer goede en prettige ervaring.

Gewoon een geweldige ervaring

Ik als leek wilde een boek schrijven, zo gezegd maar niet zo gedaan. Na wat rond dwarrelen op internet uitgekomen bij boek-scout en wat een verademing. Letterlijk niets hoef jezelf te doen terwijl jij wel de eindbeslissing neemt. Ze komen met geweldige ideeën, bieden hulp waar jij twijfelt. Staan altijd voor je klaar en helpen mee met het ontwerp. Dit alles tot ik een fantastisch eindresultaat in handen had. Nooit gedacht dat me dit zou lukken, en eerlijk gezegd, zonder boek-scout was het me ook niet gelukt. Enige minpuntje wat ik ervaarde is de controle van de tekst van het boek, dat ik dit moest betalen was vooraf duidelijk. Ik had verwacht dat voor dat bedrag corrigeren was inbegrepen.

Efficiency gekoppeld aan enthousiasme

Vanaf het eerste contact verliep het overleg transparant en betrokken. Elke fase, van het aanleveren van manuscript, tot drukproef en marketing, verliep naadloos. Prima, persoonlijk contact en een eigen account waarin veel ondersteuning (gratis!) beschikbaar wordt gesteld.

zeer prettige ervaring

Professionele aanpak, prettige en attente contacten met medewerkers, adequate feedback op het ingediende manuscript.

Vriendelijk en hulpvaardig een top uitgever

Het is mijn derde boek wat uitgegeven wordt. Dus ja ik ben super tevreden.

Boekscout geeft startende auteurs een mogelijkheid om hun boek te publiceren.

Ik ben 5 jaar bezig geweest met een zoektocht waarbij ik op een gegeven moment besloten heb om hier een verhaal van te maken en te publiceren. En dan moet je op zoek naar een uitgever. Zo kwam ik uit bij Boekscout waarbij je als auteur geen kosten hoeft te maken bij het uitgeven van je boek. Vanaf het eerste telefonische contact gevolgd door e-mails is er regelmatig contact tijdens het productieproces die stap voor stap wordt doorlopen. Genoeg tijd tussen deze stappen voor actie en aanpassing. Prima geregeld en prettige contacten.

Goede startkans als beginnend schrijver. Goede begeleiding

Mijn eerste boek is realiteit geworden, mede door uitgeverij Boekscout. Goede begeleiding en hulp. Snelle realisatie. Wel vind ik de prijs van het boek aan de hoge kant. Dit maakt het minder aantrekkelijk om te kopen.

Professionele ondersteuning in alle facetten

Alles verloopt digitaal maar zeker niet onpersoonlijk. De uitgeverij is een goed geoliede machine waar iedereen perfect weet waar hij of zij mee bezig is. De uitgeverij wil graag goede kwaliteit afleveren en dat weerspiegelt zich in alle mails en vragen die de auteur voorgeschoteld krijgt. Zonder alle ondersteuning, support en motivatie van Boekscout was mijn levenswerk nooit gepubliceerd geraakt. Hartelijk dank daarvoor!

Een professioneel team wat uitgeven van je boek erg laagdrempelig maakt!

De website is erg gebruikersvriendelijk, alles wordt duidelijk uitgelegd. Nadat ik het manuscript had ingezonden kreeg ik na enige tijd duidelijke feedback. Nadat het contract getekend te hebben gaat het gebeuren. Ik ben erg blij met de ondersteuning die ik van Boekscout heb gekregen. Het resultaat (het fysiek boek) is reuze naar mijn zin, boven verwachting.

Zorgvuldig en snel

Dit was mijn 1e ervaring met Boekscout. Ik ben heel goed begeleid in het gehele proces. Van elke stap wordt je heel goed geïnformeerd. En er is steeds heel snel een reactie op vragen, of een vervolg als je weer een stapje verder bent. Ben erg tevreden met het handelen van Boekscout.

Accuraat, professioneel, goed contact.

Proces is prima verlopen. Fijn dat je steeds dezelfde contactpersonen hebt. Zeer tevreden over het eindproduct. Een officiële uitreiking van het eerste exemplaar zou ook leuk geweest zijn. Kwam nu per post,

Professioneel uitgave proces, waar je zelf goed de regie over moet houden.

Boekscout biedt zeker een aantrekkelijke manier om je boek uit te geven. Contact met de medewerkers verloopt zeer prettig en direct. Er gaat echter hier en daar in de uitvoering nog wel eens wat mis, wat helaas afbreuk doet aan de professionele uitstraling van het bedrijf. Dit is zeker geen gebrek aan goede wil. Het is daarom belangrijk om zelf goed de regie in handen te houden. Uiteindelijk wordt alles snel en naar wens opgelost.

Geweldig mooi boekje van Fred Wildeman

Een buitenstaander Notities en herinneringen van een jongetje: Fred Wildeman Aanbevolen ! Vooral prachtige foto's op voor- en achterkant, met omschrijving, en ook binnenin veel foto's en andere afdrukken ! Slechts ca. 30 pagina's tekst voor de uitleg ! Warm aanbevolen ! Uitgever: Boekscout - Soest

Stap voor stap succesvol een boek uitgegeven!

De mensen van Boekscout hebben veel ervaring in het begeleiden van 'startende schrijvers'. Ze denken in alle stappen van het uitgeefproces goed met je mee!

Een geweldig proces!

Een boek uitgeven via Boekscout is een geweldig proces. Via een digitale werkomgeving kom je stap voor stap samen met Boekscout tot een mooi eindresultaat. Communicatie via de mail is erg goed. Correcties werden snel en goed aangepast. Ik ben trots op het eindresultaat en dat mijn boek 'Snottebelleneiland' nu landelijk te koop is!

Zeer behulpzaam!

Ik ben heel goed geholpen door het team van Boekscout. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, bedankt!

Zeer goed.

Boekscout heeft vandaag de productie van mijn 29ste boek afgerond. Zoals altijd ben ik blij en tevreden.

Het onmogelijke toch mogelijk gebleken!

Ik had een droom ooit een boek te schrijven. Maar dat bleek niet eenvoudig. Er waren zoveel obstakels op de weg: uitgevers met hun eisen, financiën, herhaalde correcties zodat er van je manuscript weinig overbleef. Uiteindelijk kwam ik op de site van Boekscout terecht en kreeg ik hoop dat mijn droom ooit uit zou kunnen komen. Toen begon het proces. Ik had verwacht dat mijn manuscript afgewezen zou worden: te veel Bijbelteksten, geen markt voor een boek over het geloof. Maar ik werd alleen maar aangemoedigd en heel goed begeleid en gesteund. Alles ging stap voor stap en was voor mij goed te doen en te volgen. Uiteindelijk een prachtig resultaat, mijn doom is dankzij Boekscout toch uitgekomen!

Een professionele, behulpzame uitgever!

Boekscout heeft me meegenomen in het proces van uitgeven. Ik had dit zelf, zonder enige ervaring hiermee, nooit zo goed kunnen doen! Zij stonden altijd voor mij klaar om mijn vragen vlot en uitgebreid te beantwoorden. Het ging allemaal via de mail, maar dat was nu juist zo goed en zorgvuldig. Het is niet alleen een manuscript inleveren, er komt veel meer bij kijken en dan is een stukje professionele begeleiding erg gewenst. Het boek is prachtig geworden en ik ga graag, samen met Boekscout, nu de promotie aan!

Ik ben op een nette manier geholpen voor het uitgeven van mijn boek

Ik heb een eigen auteurslogin met goede informatie die ik kan gebruiken voor mij geschreven boek.

Helemaal geweldig!

Alles verliep helemaal geweldig. De boekcover is precies geworden zoals ik wilde, het binnenwerk is geweldig... alles verliep gewoon volgens plan. Ik zou de uitgeverij aan iedereen aanraden, oprecht. Heel erg blij met het uiteindelijke resultaat.

Voor de derde keer: Fantastisch!

Het is gewoon heerlijk om met Boekscout te werken! Je wordt als auteur zo enorm gesteund en geholpen, elke vraag wordt vlot en duidelijk beantwoord, en zelfs als amateurschrijver voel ik me een voornaam persoon door het respect dat ik krijg.

Fijne uitgevrij

Super fijn dat er ook boeken uit worden gegeven voor kinderen. De medewerkers zijn aardig en reageren snel op de mail. Fijn om mee samen te werken. Nadeel is wel dat als je eenmaal aan het einde van het proces bent doen ze vooral copy paste en moet je erg echt zelf opletten dat er geen foutjes inzitten.

soms lastig

Meerdere malen heb ik mijn manuscript naar Boekscout gestuurd, maar het werd steeds afgekeurd omdat er te veel fouten in zaten. Uiteindelijk was het goed genoeg om uit te geven. En dat terwijl er best nog wel wat fouten in zitten. Er staat bijvoorbeeld een stukje text dat er twee keer in staat. En dat zijn dan 23 regels. Dus, echt nagekeken wordt het manuscript niet. Als het echt goed wordt nagekeken, kost dat € 730, 00.

Nieuweweg 109

3765 GC Soest