het uitbrengen van mijn bundel is zeer snel gegaan; twee maanden. een zeer goede begeleiding waar alle vragen voorzien werden van duidelijke antwoorden. ook goede adviezen voorzien van deugdelijke argumentatie. het resultaat is een bundel met een professionele uitstraling; kleur, lettertype, vormgeving etc. aan alles werd gedacht. deze uitgever heeft oog voor details en is zeker geen amateuristische organisatie en dat straalt af aan elk bezoek aan de uitgever. of het contact via de mail gaat of telefonisch, altijd keurig, goed adviserend. ik ben trots op mijn gedichtenbundel en erg blij dat ik in zee ben gegaan met Uitgeverij Boekscout.

Een zeer aangename verrassing.

Je wordt direct op je gemak gesteld en je voelt je daardoor ook thuis. Vragen die je stelt worden snel beantwoord. Een boek uitgeven was misschien zowat het laatste waar ik dacht ooit te doen, maar dankzij Boekscout is het toch waarheid geworden. Waarvoor veel dank.

In één woord: positief!

Ik heb mijn eerste boek in eigen beheer bij Boekscout laten maken. Het contact was, zowel telefonisch als - vooral - via e-mail prima. Er werd snel en adequaat op mijn vragen gereageerd. De dames Melissa en Maaike hebben mij uitstekend geholpen, bleven correct, vriendelijk en ook belangstellend. Ik heb veel zelf moeten doen, maar kreeg ruim voldoende uitleg en daardoor werd het een leerzaam proces voor mezelf. De hulp die kreeg bij het maken van de cover verdient een dikke 10!

Top uitgeverij

Boekscout begeleid je goed door het hele proces. Zodra je een manuscript instuurd moet je ongeveer 2 maanden wachten. Je krijgt een telefoontje en je krijgt duidelijke instructies voor wat je moet doen. De begeleiding richting de verschijning van je boek is erg goed. Er is makkelijk mailverkeer en je kunt ook een belafspraak inplannen. Ik ga zeker nog een gedichtenbundel uitgeven via Boekscout.

Ze doen wat ze beloven

Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren. Het proces werd begeleid door Manon en Samira en ik heb niets dan lof. Wel veel mailcontact gehad maar snelle communicatie.! Wel moeten mensen er rekening mee houden dat als je geen corrector (proffessionele) neemt, het nog veel werk is om je teksten correct te krijgen en ook alles zelf nog goed moet nakijken, ook de tekst voor de cover. Ik heb er veel van geleerd! Wel heb ik het idee dat wat betreft marketing je nog wel wat meer begeleiding mag verwachten maar ik heb zelf stappen ondernomen door naar de BOEKHANDEL te gaan en naar een printshop om boekenleggers te laten maken. De eerste 20 heb ik zelf geprint wast ook te doen is...die kun je dan uitdelen b.v. op je sportschool. Het boek, een roman, ziet er prachtig uit en ik ben er blij mee

Professionele begeleiding tot een prachtig boek

Alle mensen bij Boekscout die me geholpen hebben om mijn eerste boek tot en mooi resultaat te maken waren super vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik zou deze firma dus zeker aanraden aan iedereen die een boek wil uitgeven!

Van mijn eerste boek tot en met het nu vierde heb ik alleen nog maar positieve ervaringen!

Als auteur krijg je enorm veel inspraak, en dat kan mij wel smaken. Bovendien krijg je hierbij de nodige professionele ervaring van een heus team. Indien je twijfelt, kan je de vraag in kwestie dus aan de juiste expert stellen. Wat me echter specifiek aantrekt om telkens maar weer met Boekscout samen te werken is hun enthousiasme. En zowel wat feedback betreft, dat is steeds constructief, als het gevoel bijzonder te zijn, iedere keer weer!

Ok, maar er zijn ook nadelen

Zoals elke organisatie kent Boekscout voordelen en nadelen, moet je rekening mee houden bij je keuze, en meestal leer je die pas nadien kennen. Voordelen : bestellingen gaan vlot, snelle levering, boekjes in prima staat, goed persoonlijk contact, reageren snel, zorgen voor mooi digitaal promomateriaal Nadelen : je moet echt nog een berg werk zelf doen investeringen zijn ook voor jou (bv als je tekeningen wil, papieren promomateriaal,....) zeer lage royalties (10%) gezien het werk en kost die je er zelf aan hebt, niet evenredig.

Vriendelijk, behulpzaam en deskundige uitgever

Ik heb mijn nieuwe boek voor de 1e keer bij deze uitgever ondergebracht en ik ben uiterst tevreden. Zo vriendelijk en behulpzaam, meedenken, snel reageren, deskundig en super lovende beoordeling. Ik ga voor mijn volgende boek gewoon weer naar Boekscout. Een betere ervaring dan ik voorheen gehad heb. Dank jullie wel!

Buitengewoon effectief en loyaal

Alle wensen, probleempjes correcties worden dezelfde dag nog verbeterd en/of gecorrigeerd. Zeer prettige samenwerking.

zeer goed fijne begeleiding!

Snelle communicatie duidelijk en kundig. Had ook graag feedback gehad waar ik als schrijfster mezelf nog beter in kan ontwikkelen. Of wat een bepaalde stijl is wat bij mijn persoonlijkheid past en waar ik verder mee kan.

Fantastisch

"Bakken voor Zondag" is mijn tiende boek en Boekscout mijn vierde uitgever. Niet eerder heb ik een uitgever gehad die steeds zo snel reageerde op mijn mails en zo'n goede begeleiding gaf!

Schitterend !

Goede samenwerking, nuttig advies, meedenkend, meevoelend. Ook voor cover: Wel je eigen inbreng maar creatief verwerkt tot een kleurrijk, vloeiend geheel. Als beginnend auteur de ideale uitgever om mee samen te werken. Uiteindelijk was ik verbaasd over het eindresultaat.

Een unieke kans lezers jouw verhaal te late lezen

Streng, meedenkend, gaan voor een kwalitatief goed boek.

In één woord, geweldig!

- Professioneel - Veel goede begeleiding - Eerlijk oordeel - Veel tips - Zit slim inelkaar - Alles werk perfect (website) - Perfect doordacht concept - Leuk vlot team Persoonlijk heb ik veel geleerd en alles liep gesmeerd!

Vandaag 25-06-2021 is mijn kinder prentenboek Wat de BLEEP is Corona?verschenen.De ervaring die ik heb opgedaan met Boekscout is in een woord samen te vatten “ geweldig” Van dag 1 t.e.m de dag van het verschijnen van het boek ben ik meer dan professioneel begeleid geweest door het team van Boekscout, met name Hilde en Sofie deze dames zijn professioneel, rustig , relax en down to earth zoals het een goed manager beaamt. Via deze weg dames nogmaals mijn dank. Ik wil over dit topic een beetje verder uit wijden in mijn blog. Voor nu ga ik even genieten van ons harde werk en staren naar ons eerste boekje. Vriendelijke groet, Peter

Top!

Met de voorbereidingen van mijn boekje had ik nogal wat vragen. Ik wilde alles perfect doen, dus nam ik vaak contact op met de medewerkers. Gelukkig kreeg ik altijd een keurig en duidelijk antwoord. De begeleiding was vanaf het begin al top!

Fijne samenwerking die vlot verliep

Elke stap in het proces verliep vlot met voldoende begeleiding en uitleg. Voor herhaling vatbaar

Uitgeverij Boekscout is een aanrader voor elke beginnende en ervaren auteur!

Ik ben ongelofelijk blij met de kans die ik heb gekregen mijn sprookjes uit te brengen. Het boek ziet er prachtig uit. Het is gedrukt op een zeer hoge kwaliteit papier. Ik kreeg een zeer goede begeleiding tijdens het hele proces, van altijd vriendelijke mensen. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

goed op weg geholpen met rust en geduld

bij boekscout , wordt je stap voor stap begeleid. geen vraag is gek en antwoordt komt vrij snel via de mail. en bij aanvraag kon je een belafspraak maken, samen ben je dan op weg naar jou boek , die na tevredenheid samen is gemaakt, ik kan boekscout voor beginnende schrijfsters als ik echt aan bevelen

Geweldig!

Een top ervaring! Dankjewel Boekscout voor deze kans! Heel blij met jullie hulp en advies en het uitbrengen van mijn boek.

De samenwerking tussen Boekscout en mij, en met name met Wieke en Chantal is prima verlopen. Blij met de snelle antwoorden via de mail.

Een goede ervaring en het proces verliep soepel

Ik heb een goede ervaring met boekscout. Ik kon vragen stellen als ik iets niet helemaal begreep en hierop werd altijd snel geantwoord. Er wordt geluisterd naar de wensen van de auteur en alles verliep soepel.

Super tevreden

Vanaf het begin ben ik goed te woord gestaan door de meiden van boekscout.(via email) Het is niet niks om een boek uit te brengen en dan ook nog een boek wat zo persoonlijk is. Veel mailcontact dat wel, maar dat vind ik niet erg want ik vind het juist prettig om het te kunnen lezen. Dan vergeet ik het minder snel. Ik ben erg tevreden.

enthousiaste hulpvaardige ploeg

Als auteur word je erg goed vooraf ingelicht over het hele uitgeefproces, je krijgt een boek over uitgeven gratis toegestuurd wanneer je daarom vraagt. De beoordeling van jouw roman is gedetailleerd qua inhoud en taal en de mogelijke fouten worden gerapporteerd. Jijzelf bent wel volledig verantwoordelijk voor de verbetering ervan. Er is dus geen redacteur speciaal voor jou zoals bij de traditionele uitgeverijen. De antwoorden op jouw vragen volgen direct. De wensen ivm de cover werden ingewilligd. Er zijn een paar onnauwkeurigheden in de lay-out uitgekomen na het toezenden van het proefexemplaar en zelfs in de promotiemail die ik tijdens het herlezen over het hoofd had gezien, maar zelfs tot het laatste ogenblik waren ze steeds bereid mij verder te helpen. Je moet wel erg goed jouw eigen teksten nalezen.

Nieuweweg 109

3765 GC Soest