Het is plezierig presteren met Boekscout

Hoewel het was aangekondigd duurt het even voordat je een terugkoppeling krijgt op het manuscript, maar daarna gaat alles in een strak tempo zonder blabla en leiden alle inspanningen naar een fantastisch resultaat.

Fijne betrouwbare uitgever

Mijn ervaring is dat boekscout een prima uitgever is, waar geen minimale afname is, dus het inkopen van jouw boeken bepaal jezelf, al wil je er maar 1. Dus geen grote investeringen. De contacten met de medewerkers zijn fijn, snelle service en feedback. Al bij al een prima uitgever.

Een mooie eerste ervaring en een degelijke ondersteuning van het uitgeefproces

Met Boekscout kon ik op een ontspannen manier werken aan het optimaliseren van mijn eerste boek. De contacten waren altijd vriendelijk en ik werd steeds serieus genomen. Er was een goede wisselwerking zodat ik op elk moment van het uitgeefproces een gerust gevoel kon hebben dat alles in orde zou komen. Er werd ook steeds snel gereageerd op mijn vragen, zowel via mail als telefonisch. Wat volgens mij nog beter kan, is de correctiefase. Op een bepaald moment zag ik weer fouten tevoorschijn komen bij het splitsen van woorden. Dat bezorgde me wel wat stress. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met het resultaat en vooral dankbaar voor deze mooie kans! Luuuc

Vriendelijke mensen die me goed hebben begeleid bij het proces.

Ondanks de Corona maatregelen heb ik goede uitleg gehad via de digitale meeting. Dit heb ik erg prettig ervaren. De uitleg van het hele proces werd duidelijk uitgelegd. Daarna ben ik goed begeleid door de mensen van Boekscout, dit was erg fijn en begripvol ze dachten mee over alle aspecten van mijn boek. Mijn ervaring met Boekscout : Top!

Prachtig boek met een professionele begeleiding

Je wordt op een professionele manier begeleid doorheen heel het proces. Je kan met al je vragen onmiddellijk terecht bij je contactpersoon. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

Fantastisch

Boekscout is voor mij een fijne uitgeverij. Geduldig en correct wordt alles uitgelegd. Voor een schrijfster van een debuutroman zoals ik, is alles nieuw en spannend en ik heb bewondering voor de vriendelijkheid waarmee ik aldoor werd benaderd. Compliment dat zij het aandurven om nieuwe schrijvers een kans te geven.

"Een fantastische ervaring die om herhaling vraagt".

Ik wilde al enige tijd mijn boek uitgeven. Ik zocht naar de juiste uitgever waar ik de klik mee voelen zou. Het werd boekscout. De trip van inzending van mijn manuscript tot het uitgeven was geweldig. De begeleiding en het luisterend oor zijn heel belangrijk geweest in dit proces en hebben mij in mijn overtuiging gesterkt dat mijn boek uitgegeven wordt en ja daar was ie dan. Blij toe.

Zeer tevreden over het proces en het eindresultaat.

Als het gaat om de reactie op het manuscript, de weg naar de verschijning en het eindresultaat: Zeer tevreden! Het boek als product was boven verwachting goed! Prachtig vormgegeven en precies zoals ik het in mijn hoofd had! Een minpuntje zorgt niet voor een 8: Voor mijn gevoel is er (op de promotiemail na en een persbericht naar boekhandels en bibliotheek ) geen promotie. Als leek weet ik ook echt niet hoe ik mijn boek op de markt moet zetten. Ik heb de lokale kranten en radio-omroepen met succes benaderd, een facebook account en LinkedIn account aangemaakt om aandacht voor het boek te genereren en een blog. Toch blijft de verkoop dan steken rond een kleine 40 boeken. Boekhandels zijn niet happig op een boek in de winkel. Kortom, een dikke 8 voor het proces en boek. Een lager cijfer voor de steun bij de promotie. Maar uiteindelijk ben ik jullie wel ZEER DANKBAAR!! Het was een bijzondere ervaring!

Fantastisch!

Geweldig!

Ze doen wat ze beloven

Goede ervaring met de boekscout, ons boek is in onze ogen goed gelukt, mede dankzij de soepele samenwerking met boekscout.

He uitgeven van mijn boek via Boekscout was een zinvolle en leerzame ervaring voor mij.

Ik had nog nooit een boek geschreven, laat staan uitgegeven. Ik was dan ook blij met Boekscout. Eenmaal contact gezocht hebbende met Boekscout vroegen ze mij het manuscript op te sturen ter beoordeling. Toen het manuscript helemaal gereed was maakte Boekscout een beoordeling. Deze beoordeling verbaasde mij; zij gaven een mooie beoordeling vond ik zelf; had ik niet zo verwacht. Zij gaven aan dat ze het boek wel wilde uitgeven. Ik blij verrast en na verloop van tijd lag er een contract in de brievenbus, met het verzoek om dit te ondertekenen en één exemplaar op te sturen. Er bleken nogal wat taalfoutjes in het manuscript te staan en die moest ik er wel nog even uithalen. Ook moest ik de ‘interpunctie’ en andere taalkundige dingen aanpassen. Om een lang verhaal kort te maken. Ik ben aan het corrigeren geslagen en dat was best een heel werk. Maar nu is het dan zo ver; het eerste exemplaar viel onlangs in de bus. Ik was heel enthousiast uiteraard; nu kon ik er dan eindelijk eens rustig van gaan genieten. Waalre, 9 september 2021

Geweldig!

Ik heb mijn samenwerking met Boekscout als auteur heel erg goed ervaren. Ik heb het uitgeefproces genoten. Alles was duidelijk en de communicatie verliep foutlos. De eindresultaat is daardoor top geworden. Erg blij met mijn boek! Bedankt!

Het is een leuk boekje en ziet er ook leuk uit.Ik ben echt tevreden. Het is mijn tweede boekje en ook mijn eerste boekje ziet er erg leuk uit.De promotie ging een beetje moeilijk door de corona.Ik hoop dat het nu beter gaat.

Je wordt persoonlijk begeleid bij het totstandkoming van het boek

Stap voor stap wordt je, ook al is het via e-mail, persoonlijk begeleid bij het tot stand komen van je boek. Veel achtergrond informatie. Bij elke vraag komt meteen antwoord. Ook bij veranderingen wordt meteen gereageerd. Kortom: geweldig goed

Professionele organisatie, positief in de begeleiding, leveren prima werk!

Ik was blij toen ik Boekscout bereid vond om mijn boek 'Twee Kampen' uit te geven. Maar ik had ook enige reserve. Er werd in het verleden nog wel eens kritisch gereageerd op Boekscout. Wel, ik heb alleen maar positieve ervaringen. Alles wat wordt beloofd, wordt nagekomen. Iedere medewerker in de support bleek positief en professioneel. E-mails werden steeds snel beantwoord. Het hele proces werd volgens een strak schema gepland en uitgevoerd. Fijne uitgever, die doet wat ze beloofd: iedereen een kans geven!

Superblij met mijn boek

Geweldige samenwerking, top team. En een heel mooi eindresultaat. Op alle vragen snel en duidelijk antwoord. Zeker een aanrader om je manuscript naar boekscout te zenden.

Ik heb ervaren dat Boekscout meedenkt en op een fijne manier open staat voor nieuwe manuscripten.

Ik heb tips gekregen om mijn boek nog wat te verbeteren en dat vond ik heel prettig. Ook vond ik het heel leuk dat ik zelf de afbeelding voor de cover mocht bepalen en dat er wijzigingen werden aangebracht toen ik dat vroeg.

Professioneel, betrokken en afspraakgetrouw!

Uitgever Boekscout is een zeer prettige partner om me samen te werken. Enerzijds is het contact zakelijk en efficiënt. Anderzijds is men betrokken en is er sprake van maatwerk. De gehele procedure is duidelijk en overzichtelijk. De start met een persoonlijk gesprek, de Webinar, de mails (die snel worden beantwoord) en de samenwerking zijn bijzonder goed te noemen. Ook is het eenvoudig via een account alle deelstappen te volgen en op te volgen. Het is mijn eerste boek dat door Boekscout wordt uitgegeven en ik ben er zeer tevreden over!

Boekscout is zeer klantvriendelijk en ze doen wat ze beloven.

Opnieuw kijk ik met grote tevredenheid terug op het contact met Boekscout n.a.v. het schrijven van mijn tweede boek. De medewerkers reageren altijd attent en alert op mails en doen hun uiterste best om zo goed mogelijk te voldoen aan jouw wensen als auteur. De procedures zijn heel duidelijk, en alle informatie over proces, hulpmiddelen en te volgen stappen staat uitvoerig beschreven op de website. Het was opnieuw een heel plezierige ervaring!

Zeer goed.

Het tot stand komen van mijn boek is vlot verlopen. De Uitgeverij was altijd bereid om aan mijn verzuchtingen tegemoet te komen. Binnen een tijdsspanne van twee dagen kreeg ik telkens een helder en adequaat antwoord op mijn vragen. Een manuscript schrijven en door een Uitgeverij in boekvorm laten uitgeven is geen sinecure. Mijn oprechte dank aan alle leden van de Uitgeverij Boekscout die het boek hielpen vormgeven.

Een supergoeie uitgeverij!

Dit is een uitgeverij met veel oog voor details. Het resultaat mag dan ook gezien worden. Ik ben blij dat ik bij hen mijn dichtbundel 'Juust Wa'k Wou' uitgegeven heb en ik hoop dat er nog vele mogen volgen. Het kiezen van een uitgeverij is niet altijd makkelijk. Men moet altijd afwachten wat het resultaat zal zijn. Ik ben echter zeer tevreden over de service die het team mij op alle gebied geboden heeft.

Professioneel begeleid naar een prachtig boek

Maar het verkopen is nog een hele uitdaging.

Een warm welkom dat wordt gevolgd door steun en hulp.

Bij boekscout wordt je warm onthaald. De mensen waarmee ik in contact heb gestaan waren steeds enthousiast en boden steeds hulp. Het was een spannende ervaring om voor de eerste keer een boek uit te geven maar de flexibele houding van boekscout deed me geruststellen.

Super tevreden over de samenwerking en communicatie

De lijntjes waren kort doordat er twee medewerkers aangewezen waren om mij te begeleiden. De communicatie vanuit Boekscout is helder, duidelijk en snel. De te nemen stappen in het proces zijn duidelijk, je kunt ze ook steeds terug vinden in je overzichtelijke privé account. Kortom een top uitgever met gevolg dat er een mooi eind resultaat verschijnt waar je trots op mag zijn.

Uitstekend begeleid en geholpen

Alhoewel ik in het begin een beetje argwanend was moest ik al snel toegeven de mensen van de uitgeverij je uitstekend bijstaan en helpen. Dus niets dan lof voor dit team.

Nieuweweg 109

3765 GC Soest