Boekscout waardeert mijn talent als schrijver

De meeste uitgeverijen hebben slechts interesse in BV's of BN's. Als onbekende schrijver kom je er niet aan de bak. Meestal geven ze jouw boek pas uit nadat je zelf de drukkosten hebt betaald. Bij Boekscout krijgt tenminste iedereen de kans om te tonen dat hij talent heeft. Boekscout heeft nu reeds 2 boeken van mij uitgegeven en ik hoop dat dit nog niet het einde is van mijn inspiratie.

Goede uitgeverij

Goed geholpen en ik heb weer veel moed gekregen om nog meer te schrijven

Goede, vriendelijke en deskundige adviezen.

In de maanden dat ik bezig was met mijn boek, werd ik vlot, vriendelijk en deskundig begeleid door de verschillende medewerkers van de diverse afdelingen van Boekscout. Het gehele proces was op deze wijze voor een beginnend schrijver goed te doen. Boekscout gaf daarnaast duidelijk inzicht in het hele schrijf- en productieproces. Ik was vooral erg tevreden over de tips over de rips voor de corrector!

Dit is mijn derde boek dat ik bij Boekscout uit mag geven. Geweldig!!

Voor de derde keer krijg ik de mogelijkheid om, via jullie, mijn inspiratie met anderen te delen. Ik heb in het verleden al met meer traditionele uitgevers samengewerkt. Dit waren pedagogische uitgaven voor scholen, natuurlijk was dit een heel ander gegeven. Toch vind ik de manier waarop jullie ons als auteur ontvangen en waarderen heel speciaal. Dit schept een bijzondere band. Vooral het samenwerken met jullie medewerkers zoals Marlou en Lisanne was buitengewoon prettig en correct. Proficiat!

Prettige samenwerking met geïnteresseerde mensen

Geen 5 sterren want er waren wat slordigheden op de cover en in het persbericht. Maar ik heb voornamelijk genoten van de samenwerking

leuk en leerzaam

Het was een heel leuke ervaring om met Boekscout een boek uit te geven. Ik heb er veel van geleerd. Dat betekent ook dat ik de volgende keer dingen anders zou willen doen om een nog beter resultaat te bereiken.

Proces was erg formeel

Ik heb al vijftien boeken uitgegeven via een andere uitgever. Met deze uitgever was een direct contact (indien noodzakelijk) via de telefoon geen enkel probleem. Bij Boekscout moest een afspraak worden aangevraagd en het bellen naar het kantoor werd afgestopt door een telefoniste. Wellicht valt hier wat te verbeteren zodat ook een beginnend auteur beter wordt geholpen.

Top uitgeverij

Van A tot Z alles volgens afspraak. Veel contact via email en heldere instructie met goed resultaat.

Super goed!

De stappen waren heel duidelijk en je kreeg goede hulp bij alles. Het eindresultaat zag er ook prachtig uit.

prima samenwerking

Er zijn van mij nu twee boeken uitgegeven via boekscout. Een jeugdboek en een psychologische roman. Beide keren was ik erg tevreden over de samenwerking. Steeds het gevoel gehad dat zij, naast hun eigen professionele inbreng, open bleven staan voor mijn inbreng.

Goede en fijne samenwerking

Als ik een vraag had, werd die razendsnel beantwoord. Het proces ging vlot en goed en het eind resultaat was geweldig.

Geweldige begeleiding.

De begeleiding naar het uiteindelijke eindproduct is bijzonder goed. De levering van een bestelling (nadat het boek is uitgekomen) duurt helaas erg lang.

Prima geregeld bij Boekscout

Ik heb mijn kinderboek 'Meesje Kriezelbies' uitgegeven bij Boekscout. Begeleiding was prima met vriendelijke mensen. Wel is het zo dat ze minder scherp zijn op schrijffouten en fouten in opmaak. Het boek is dus wel een aantal keren op en neer gegaan voor wijzigingen. Uiteindelijk is de schrijver verantwoordelijk voor de kwaliteit van de inhoud. Kwaliteit van drukwerk was ook verrassend goed. Kwaliteit van promotiemateriaal wordt denk ik via een software programma automatisch opgemaakt, daar heb je vrij weinig aan. Dus dat heb ik zelf opnieuw gedaan. Maar ik ben zeker tevreden over Boekscout en zou een volgend boek weer via hen doen.

Een betrokken uitgeverij die precies weet hoe jouw boek succesvol uitgegeven kan worden.

Vanaf het begin ben ik al goed geholpen met vragen en communiceerden de medewerkers helder. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, die zo goed mogelijk geïmplementeerd werden.

Perfecte begeleiding voor een beginnend auteur!

Wat een verrassing! Mijn boekje zou uitgegeven worden door Boekscout. Uiteraard was ik bezorgd… Aarzel niet als je een manuscript hebt waar je zelf 100% achter staat. Je wordt prima begeleid van begin tot einde. Ik ben Henson ook ontzettend dankbaar!

Ik heb super goede ervaringen met boekscout. Zij komen alle afspraken na.

Boekscout geloofde in mij. Ik heb heel veel gehad aan de begeleiding, adviezen en extra hulp, die nodig waren om mijn boek te voltooien. Zij gaven mij net dat zetje in mijn rug om door te gaan en, om niet op te geven. Een paar keer heb ik het bijna opgegeven om mijn boek af te ronden. Ik was zo moe. Maar alle mensen van boekscout hebben mij de kracht en stimulans gegeven om door te gaan. Ik ben hen zo dankbaar dat mijn boek nu 'bestaat'. Super bedankt!!!

Nauwgezet bezig om vakwerk te leveren

Met echte aandacht voor de auteur en zeer attent zijn de mensen van uitgeverij Boekscout nauwgezet bezig om vakwerk te leveren van hoge kwaliteit. Mijn tweede kunstboek ‘De kleur Gedicht‘, dat ik zelf mocht vormgeven, ziet er dan ook verrassend aantrekkelijk uit, mede omdat het papier en de hardcover van uitzonderlijk zware kwaliteit zijn, hetgeen vooral aan een kunstboek natuurlijk extra dimensie geeft. Ondanks een strak toegepaste werkpatroon [moet ook!] staan de mensen van Boekscout heel open voor suggesties, voorstellen en [nieuwe] ideeën. Kortom chapeau en hartelijk dank!

Prima begeleid door uitgeverij Boekscout

Mijn eerste boek is uitgegeven door uitgeverij Boekscout. Zowel met het gehele uitgeefproces als het eindresultaat ben ik erg tevreden. Fijne contacten, deskundige begeleiding en vaak snel antwoord op vragen. Aangezien het mijn eerste uitgever is kan ik niet vergelijken, maar ik ben heel blij met hoe alles gelopen is.

Vlotte afwerking en goed hulp en communicatie

Aangezien Boekscout reeds een boek van mij heeft uitgegevennl. Tocht naar Texel was ik reeds op de hoogte van de goede werking. En die is qua communicatie nog verbeterd! Proficiat!

Prettige samenwerking

Nadat ik mijn ´boek´ heb gepresenteerd werd al snel duidelijk dat er ´iets´ nog niet goed was. De taal-spelling! en terecht want ik ben zo dyslectisch als de neten. Dus is het nagekeken door een vriend van mij en vervolgens werd het geaccepteerd. En daarna ging het uitstekend. Kortom: prima!

een heel aangename ervaring met mensen die echt je boek willen uitbrengen

het was een aangename ervaring. ik heb er van genoten dat de mensen mijn werk hebben willen lezen en de tijd er voor hebben willen nemen om dat te verbeteren. ik vond het leuk om te horen dat ze het wouden uitbrengen.

Goede begeleiding

Als beginnend schrijver moet je met je Manuscript ergens naar toe waar het ook echt een boek kan worden en dat is bij Boekscout heel goed gelukt. Goede begeleiding en duidelijkheid.

Leerzaam!

Ik heb altijd talent gehad, maar nooit gedacht dat ik mijn eigen boek zou schrijven. Dankzij Boekscout en hun geduldige begeleiding heb ik het tot een goed einde kunnen brengen, nu ben ik een ervaren schrijver.

Geweldige club mensen die je helpen

Boekscout heeft mij heel goed geholpen met de realisatie van mijn boek. Ik kan alleen maar zeggen "Chapeau".

Een uitermate behulpzaam team!

Manon en Hilde hebben telkens wanneer ik nog een wijziging had, of iets wat voor verbetering vatbaar was doorgaf, dat vlot opgepakt en uitgevoerd. Niets dan lof! Dick

Nieuweweg 109

3765 GC Soest