Boekscout hielp me mijn jongensdroom te realiseren

Als beginnende schrijver beschikte ik over genoeg vrijheid tijdens het proces. Boekscouts responsiviteit was enorm snel. Met elke vraag kon ik bij hen terecht. Na maximum drie dagen had ik een antwoord in mijn mailbox. Als werkpunt vond ik de deadlines te scherp. Productiefase wordt in een aantal weken afgehandeld. Wat in mijn ogen te kort is. Samenvattend blijft het een aanrader!

Boekscout hielp me mijn jongensdroom te realiseren

Door hun professionele maar vooral vertrouwde hulp is het een genoegen om mijn boek daar te laten uitgeven.

Snel schakelen duidelijke communicatie

Blij met de samenwerking

Snel schakelen duidelijke communicatie

Blij met de samenwerking

Geweldig professionele uitgever

Met alle geduld en aandacht begeleiden ze mij door het hele proces. En het resultaat is ontroerend wanneer je het eerste boek in je handen krijgt.

Superb

Enkele spellingsfouten werden nog gecorrigeerd.

Alleen maar lof.

Toen ik als volkomen leek op dit gebied mijn verhaal instuurde naar Boekscout, had ik natuurlijk geen enkel vermoeden van wat ik ontketende. Met grote expertise en veel geduld, hebben ze mij begeleid naar een prachtig resultaat.

Dankjewel Boekscout voor de fijne samenwerking en de mooie uitgave van mijn gedichtenbundel.

Ik heb de samenwerking met Boekscout als prettig ervaren. Het gehele proces is soepel verlopen, de communicatie vlot en er werd goed rekening gehouden met mijn eigen wensen. Heel fijn! Bedankt voor jullie professionaliteit.

Professioneel, snel en kwaliteit

Boekscout denkt met je mee, neemt je veel werk uit handen, maar het blijft wel echt jóuw boek. Fijne mensen om mee samen te werken en het eindresultaat is altijd iets om trots op te zijn!

Alles bij elkaar kan ik me geen betere uitgeverij wensen!

Enorm tevreden! De begeleiding en feedback die ik heb gekregen in dit hele proces van het uitbrengen van een boek is zo waardevol geweest en ik heb er heel veel van geleerd. De communicatie is gemakkelijk via de mail en de vaste contactpersonen maken deze communicatie nog makkelijker waardoor alles soepel verloopt. Ook ben ik enorm tevreden over de reacties op eigen ideeën over bijvoorbeeld de vormgeving. Er werd direct enthousiast gereageerd en gekeken hoe mijn ideeën verwerkt konden worden. Alles bij elkaar kan ik me geen betere uitgeverij wensen!

Zoekende, maar met een mooi eindresultaat.

Het is een tijd waarin het grootste deel van het contact verloopt via de mail - dat is wennen voor mij. En ergens ook jammer! Dat is niet waar we naartoe willen. Het werkt verschraling en eenzaamheid in de hand daar waar de mens behoefte heeft aan 1 op 1 contact. Ik ben heel blij met het eindresultaat, maar miste het contact, het overleg, het wordt dan een beetje mechanisch. Maar ik begrijp ook dat dat een voorwaarde is waarmee Boekscout werkt. Ook de mails beginnen met standaard intro's als: fijn dat je enz. Het maakt het afstandelijker. Maar als ik contact had met een medewerker was dat uitermate prettig. Leuke mensen allemaal!

alleen superlatieven

Boekscout is gewoonweg super. Zo blij met hun werk, hun inzet, hun hulp. Altijd snel een antwoord en steeds even vriendelijk, met kennis van zaken. Ze doen dat zeer goed. En het boek is knap, verzorgd en de cover is zeer origineel en passend bij het onderwerp. Knap werk. Dank u, Boekscout.

veel ruimte voor eigen inbreng

Het duurde even, maar toen zat de vaart erin. Het ging ongelooflijk snel , mijn boek was, na het controleren van het Engels wat veel tijd kostte, binnen twee manden op de markt. Er was veel ruimte om mijn eigen stijl te gebruiken. Jammer wel dat alles eerst per mail gaat en dan pas via een afspraak per telefoon.

perfect verlopen uitgaveproces

Het uitgave proces is perfect verlopen en goed begeleid. Resultaat fantastisch

Ik ben buitengewoon tevreden!

Vanaf het eerste moment is het contact erg laagdrempelig en fijn geweest. Afspraken die werden gemaakt, zijn altijd nagekomen. Er werd helder verteld welke stappen in het proces genomen moesten worden. Dat gaf mij als auteur rust. Ook over de reactiesnelheid was ik tevreden. Ik ben ook tevreden over het advies wat steeds gegeven werd. Bijvoorbeeld bij het ontwerp van de cover. Had zelf namelijk eerst een ander idee en achteraf ben ik erg blij dat jullie met een ander voorstel kwamen. Hier spreekt dus een tevreden auteur :-)

Prima samenwerking

Vanaf dag 1 liep de samenwerking tussen de verschillende afdelingen en mij goed en mijn uitgegeven boek ziet er uitstekend uit

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet.

Hiermee kan ik mijn hobby, wat het schrijven voor mij is, helemaal tot zijn recht laten komen. Nu weet ik dat er steeds een grote kans bestaat dan mijn werk ook door anderen zal gelezen kunnen worden. Bedankt voor deze kans en de aangename begeleiding.

Ongelooflijke fijne ervaring om met het team van Boekscout te werken.

Van het insturen van het manuscript tot het uiteindelijke boek was dit een zeer aangename ervaring. Zeer professionele begeleiding. Ik was verbaasd van wat Boekscout allemaal doet voor de auteurs. De communicatie verliep zeer vlot en leuk. Snelle reacties op vragen of opmerkingen waardoor het boek in recordtempo werd gerealiseerd.

Boekscout werkt efficiënt en snel.

Je krijgt meestal dezelfde dag antwoord op je e-mails. Dit werkt zeer motiverend! De medewerkers zijn betrokken bij je boek. Ze willen echt dat je boek werkelijkheid wordt. Het team straalt oplossingsgerichtheid uit en staat open voor jouw ideeën.

Nieuweweg 109

3765 GC Soest