Filters

10

Duidelijke afspraken die waargemaakt zijn

De termijn tussen de aanvraag en het plaatsen zelf heeft een half jaar geduurd, wat vooraf helder aangegeven is, was zelfs eerder gelukt dan aangegeven. Dakkapel zelf is letterlijk in een halve dag geplaatst. Net verzorgd en prima afgeleverd. De horren zijn nagebracht en waren een paar dagen later erin gezet, met de uitleg hoe ik dat zelf kan doen. Ook bij vragen snel reactie. Mijn zolder is nu licht, goed te luchten en heeft een zee van ruimte. En voor een prima prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig bedrijf. Alles klaar zoals afgesproken.

Dakkapel in 1 dag geplaats en eerder als verwacht. Laten alles netjes achter. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Blij dat we voor bas bosch hebben gekozen

We zijn zeer tevreden van begin tot eind. Geen vraag of uitleg was teveel Zeer vriendelijk team dat snel werkt. Het was nog een uitdaging door de wind maar ook dit hebben ze getrotseerd en zich niet door laten stoppen. Zelfs eerder geleverd dan afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Een mooi afgewerkte dakkapel, een snelle levering/plaatsing. En keurig als afgesproken geleverd/geplaatst

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap en goed nagekomen afspraken

Mooi gewerkt, net personeel, en de ruimtes werden prima achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Echte aanrader!

Echte vaklui! Dakkapel super afgeleverd. Vriendelijke werknemers die weten van aanpakken. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Zeer vriendelijke en ervaren monteurs Dakkapel binnen een halve dag geplaatst echt super tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

van offerte - aanvraag t/m oplevering perfect

accuraat in opvolging vd offerte aanvraag ; meedenkend bij het ter plaatse komen bekijken vd situatie en het dienovereenkomstig uitbrengen van maat gesneden offerte ; plaatsing vd kapel conform planning ; vakbekwaam en ordentelijk werkend montageteam ;

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles in één dag

~Mijn ervaring met Bas Bosch Dakkapellen is goed. In de voorbereiding was alles goed geregeld, netjes verwerkt in een offerte. En natuurlijk superblij dat wij zo maar enkele maanden naar voren geplaatst waren. Alleen bij aanvang was er iets dat ik raar vond; zij wisten niet wat er onder de pannen lag, waren enigzins verrast. Dat vind ik dat dat bij de opname duidelijk moet zijn als er etherniet of iets dergelijks opligt. Al met al zijn wij super tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima vakwerk !

Snelle reactie op de aanvraag en ook, ondanks de drukte, heel snel gerealiseerd. Blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede communicatie, aardig personeel.

Wij hebben goede ervaring op gedaan met Bas Bosch en zijn personeel. Werk is goed en snel uitgevoerd, overleg is ook geen probleem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top team, komt alle afspraken na.

Na een bezoek van Bas dat op de afgesproken datum tijdstip plaats vond kreeg ik netjes en snel de offerte gemaild. 14/12/2020 een dubbele dakkapel laten plaatsen. 2 dagen waren ze klaar. Ze komen perfect op de afgesproken tijden aan en gaan direct aan de slag. Een team met 4 jonge mannen, werken netjes en maken niet meer rommel dan nodig is en ruimen alles netjes op. Daarbij heerst er onderling ook nog een leuke werksfeer. Ze werken snel en denken met je mee. Een aanrader. Bedankt!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

TOP

Ervaren en vriendelijke mensen. Waren op de afgesproken tijd aanwezig, en hebben alles netjes achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden.

Levering was op tijd. Goede kwaliteit. Uitstekend werk geleverd. Snelle montage. Kortom zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer positieve ervaringen qua offerte en snelle uitvoering!

De werkzaamheden zijn vooraf opgenomen en besproken en werden netjes verwerkt in een duidelijke en complete offerte. Dit betrof de dakkapel zonder verdere binnenafwerkingen. De dakkapel werd vooraf in de werkplaats in een prefab houtskelet uitgevoerd, de raampartijen werden na plaatsing van de dakkapel gemonteerd. De uitvoering vond plaats met een goed en ervaren team van 4 mannen en verliep prettig en snel!

 • Aanbevelen? Ja
9

Secuur, vakwerk en mooi resultaat

Op afspraak om 06:55u begonnen en 2,5u later stond dakkapel al op dak. Goed team - werken zelfstandig en leveren kwaliteit bij afwerking complimenten over kwaliteit&staat vd dakkapel van buurtbewoners

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed!!!

Hoi Henk Mijn ervaring met de jongens ben ik zeer tevreden Ik heb echt geen kachten de jongens hebben hier goed werk geleverd en ze zijn ook zeer vriendelijk ik zou anderen ook Bas Bosch aanraden dank je wel Bas ben goed geholpen door jullie vandaar ik ook een hoge score heb gegeven BEDANKT VOOR JULLIE SUPER WERK GR.HENK LEENDERS

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service!

Snel en op tijd geleverd. Zelfs enkele weken eerder dan de oorspronkelijke planning. De jongens werken prima en snel doir, echt een ingewerkt team. En het samenwerken met hijskraanbedrijf Louis Huijs functioneerde ook goed, ondanks een flink in de weg staande boom en de harde wind. Super tevreden met onze nieuwe grote dakkapel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed, nette jongens keurig afwerking

Netjes op tijd en pas gegaan toen alles af was. werken goed door, vriendelijke jongens.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima ervaring

Jongens werken hard en leveren de beloofde kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima installatie

Installatie prima, snel en correct uitgevoerd. Alleen hor na 6weken nog altijd niet geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

top werk

de jongens die ons dakkapel hebben gezet hebben topwerk geleverd. Waren erg vriendelijk en netjes. Het werk is zoals afgesproken geleverd en afgeleverd. hartelijk bedankt. mvgr. fam. van Ninhuys.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke afspraken en netjes gewerkt

In een dag is ook echt in een dag, 's ochtend 7 uur beginnen en om 14 uur helemaal klaar. Prima tevreden en genoten van het schouwspel van de dakkapel over het dak hijsen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig snel en volgend afspraak

Zelfs 2 dakkapellen gekocht De ervaring met de eerste was aanleiding nog een dakkapel te laten plaatsen door Bas Bosch Kan dit iedereen aanbevelen En ... echt in 1 dag

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel een nieuw dakkapel

Contact met hun opgenomen. Binnen 2 dagen kwamen ze al kijken. Offerte was er in een of enkele dagen. Na akkoord waren ze 1 a 2 maanden eerder klaar met alle voorbereidingen dan voorspeld. Hierdoor het dakkapel eerder geplaatst wat wij zeer fijn vonden. Om 7uur waren ze er en rond 2uur vertrokken ze weer. Er waren alleen horren geleverd die wat uitstaken aan de buitenkant van het kozijn. Hierdoor konden er in eerste instantie geen rolluiken geplaatst worden. Echter netjes en snel opgelost!

 • Aanbevelen? Ja

Over Bas Bosch Dakkapellen en dakwerken

Bas Bosch, de specialist in Dakkapellen. In één dag extra licht én ruimte!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd