Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen spreken de reviews over een hoge kwaliteit en deskundige installatie. Klanten waarderen het vriendelijke en vakbekwame personeel, duidelijke afspraken en goede communicatie. De feedback onderstreept het vertrouwen in de producten en het vakwerk. De ervaringen zijn meestal positief met een duidelijke aanbeveling.
Goede vakmensen die snel en netjes werken. Product zelf is natuurlijk erg goed.
12 June 2017
Robert
Naarden
Op zich is geleverd wat afgesproken is. Het niet aanraden van Knipping of de verwachting er weer te kopen is gebaseerd op het feit dat je voor iedere situatie de opties moet afwegen. Verwachting is dat de kwaliteit goed is maar daar betaal je ook een prijs voor.
Beveelt niet aan
9 June 2017
Johan
Enkhuizen
Beste familie Schouten,
Bedankt voor uw review met voor ons belangrijke input. We begrijpen dat het heel vervelend was als de bevestiging van de definitieve montage datum zo laat kwam. Er zijn verschillende factoren waardoor dit soms kan gebeuren, zoals weersomstandigheden en planningen die voorspoediger lopen of juist niet. We zullen dit voortaan vooraf duidelijker met de klant bespreken. Wat betreft de ventilatiemogelijkheden van de draaikiepramen zijn er 2 opties. De 'standaard' uitvoering is met 5 kiepstanden, deze voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk als het raam afgesloten is. De andere optie is de secu ventilatie inclusief een inbraakveilige ventilatiestand. Onze servicemonteur zal bij 1 draaikiepraam alsnog secu ventilatie plaatsen. Tevens zal de monteur gelijk de krasjes aan de binnenkant verwijderen. We vertrouwen erop dat alsnog alles spoedig in orde is. Heel veel plezier van uw nieuwe dakkapel.
Met vriendelijke groet,
Familie Wiering
Het dakkapel is keurig gemaakt en geplaatst volgens tekening. Constructie technisch is het ook prima geregeld. Dat hoor je wel eens anders.
29 May 2017
Ruben
Oudkarspel
Zeer fijne samenwerking, vriendelijke mensen. Alles ziet er geweldig uit.
29 May 2017
Snel en vriendelijk personeel
21 May 2017
Theo
Zwaag
Goed advies. Goede service. mooie kozijnen.
19 May 2017
Marlon
Almere
Zorgvuldig afgewerkt. Alles inclusief houten vloer wordt keurig afgewerkt
18 May 2017
Henk
Hoorn
Beste heer de Jong,
Hartelijk dank voor uw review. Het is een hele bewuste keuze (vanwege de isolatie) om buiten en binnen een hardsteen dorpel te plaatsen onder de gepatenteerde magneetsluiting van de deur. Tussen de 2 hardsteen dorpels brengen we 2 componenten schuim isolatie aan en verlijmen we de magneetsluiting van de deur. Al zouden we een dorpel 'uit 1 stuk maken', is deze niet goed geïsoleerd.
Met vriendelijke groet,
Familie Wiering
Wij kochten een nieuwe dakkapel. Een geweldig mooi product met een bijzonder luxe uitstraling. Het hele voortraject verliep op een heel prettige manier. En ... afspraak is afspraak ... Super dus ...!!!
16 May 2017
Bert
Lutjebroek
Vakmanschap
15 May 2017
Umit
Purmerend
Kwalitatief product Goede afstemming van werkzaamheden In anderhalf uur staat de dakkapel op het dak! Goede logistieke planning
7 May 2017
R&H
Haarlem
Het zijn hele mooie kozijnen dat straalt het ook uit. Een stukje degelijkheid.
5 May 2017
Marco
Egmond a/d hoef
Uitstekende deur en super geplaatst
21 April 2017
Ron
Tuitjenhorn
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe schuifpui, deur en kozijnen!
18 April 2017
Linda
Hoogkarspel
Goede service en een pracht product
17 April 2017
P
Wognum
Snel en effectieve werkers, goede afstemming op elkaar.
14 April 2017
Marja
Alkmaar
Goede uitleg. Vlotte levering. Er werd netjes gewerkt.
10 April 2017
Gerard & Annemiek
Blokker
We zijn al jaren cliënt bij Knipping en zijn nog nooit teleurgesteld. Voorlichting, de tijd nemen voor cliënt, de service zijn allemaal uitstekend! (ook na de garantieperiode).
6 April 2017
alie en henk
winkel
De 2 ZZP'ers die de kozijnen hebben geplaatst (vader en zoon Buis) verdienen een 10. Keurig werken, prima antwoorden op vragen, zeer beleefd etc. De 2 ZZP'ers (neem ik aan) die de service werkzaamheden inzaken het verplaatsen van zonnescherm en vernieuwen regenpijp hebben verricht scoren niet meer dan 4. Met een simpele meting had het zonnescherm in 1x goed worden geplaatst. Nu moet het weer opnieuw. Gemiddeld dus een 7. Positief in verkoop, goed advies, duidelijke uitleg.
24 March 2017
Evert
Zwaagdijk
18 March 2017
Familie
Zwaag
De laatste fase van de renovatie. Na een voordeur, een schuifpui en een prachtige dakkapel, waren nu de laatste ramen en achterdeur aan de beurt. En het is prachtig geworden! De voorramen, voorzien van glas in lood, houtsnijwerk, hardsteendorpels en hardsteenvensterbanken zijn echt een plaatje! Zo mooi en een authentiek aangezicht in onze boerderij. Geweldig hoe de medewerker in de showroom met ons meegedacht heeft. Daarbij konden we zelf het glas in lood ontwerpen en daardoor helemaal naar onze zin maken. Wederom zeer tevreden over Knipping!!!
10 March 2017
Kitty
Hauwert
we zijn heel tevreden over de nieuwe voordeur en raam.
6 March 2017
Conny
Hoorn
Vorig jaar had ik al een deur en raampje gekocht. Was toen al zeer tevreden. Snelle en nette service. Mooie en goede kwaliteit. Nu een paar ramen gekocht waar ik zeer blij mee ben.
6 March 2017
DMB
Middenbeemster
Prettig en vakkundig advies en uitvoeren
3 March 2017
Sietse
Zwaag
De mannen die de kozijnen kwamen plaatsen hadden amper tijd voor een bakje koffie, ze wilden zo snel mogelijk klaar zijn. Top jongnes!
28 February 2017
Tom