Laden reviews...
280 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle reacties en duidelijke informatie. Het team wordt vriendelijk en behulpzaam ervaren. Enkele opmerkingen geven aan dat er af en toe onduidelijkheden zijn, maar de dienstverlening blijft betrouwbaar.
Duidelijk.
30 March 2026
Karel
Tilburg
De mevrouw aan de telefoon heeft me heel goed geholpen. Ze is een topper
27 March 2026
Alvin
Almere
Op mijn vraag kreeg ik dezelfde dag een nette mail terug
26 March 2026
Jetske Braaksma
Perfecto!!!!
26 March 2026
Joel
Tilburg
Op zich heb ik geen problemen met Woning In Zicht. De website is wat mij betreft overzichtelijk en helder genoeg (Al zijn er wel verwarrend veel wegen die je kunt bewandelen om aan een woning te geraken). Wanneer ik echter contact opneem met de Helpdesk en in mijn contactverzoek letterlijk vraag om een belafspraak dan zou ik het ook op prijs stellen daadwerkelijk gebeld te worden. Dat (vragen om een belafspraak) doe ik namelijk alleen maar wanneer ik met de reeds gevonden informatie niet uit de voeten kan omtrent mijn specifieke situatie. Een automatisch gegenereerde e-mail met als inhoud informatie die ook op de website te vinden is, helpt dan niet.
Beveelt niet aan
Kars
Den Hout
Goed!
Jeanne
Snel en professioneel geholpen
Wout
Tilburg
Probleem werd begrepen en meteen opgelost.
Mariya doevendans
Tilburg
Ik hoop dat mijn hulp van SIEM mij donderdag daarmee kan helpen. Ik ben wars van de doorgeslagen automatisering, zoals nu weer blijkt; ik had een hele toelichting naar U op de laptop ingetoetst en plotseling is alles weg, zonder dat ik maar iets heb gedaan, ik word hier moe van. Hartelijke groeten van Gerard van Lieshout.
gerard
baarle nassau
Zeer snelle en correct antwoord op mijn vraag. Kan niet sneller.
Andre
Arendonk
Wij zijn snel en netjes geholpen. BEDANKT daar voor.
E Krabben
Goirle
op tijd reageren.
Ftwi
9727JE
Ik had een foutje gemaakt in het contactformulier en kon dit zelf niet aanpassen, 1 berichtje en het is opgelost. Supersnell zonder gedoe. Daar hou ik van
23 March 2026
Lisette
Oisterwijk
Duidelijk en snel antwoord op mijn braag
Ad
Tilburg
Fijn dat jullie mij helpen om mijn betaling te voldoen!
Lia hulst
Is goed
17 March 2026
Toos
Tilburg
Hele fijne ervaring. Communicatie was top, het probleem was snel opgelost.
12 March 2026
Guy Bertholon
Oirschot
Netjes mail gehad op mijn vraag
11 March 2026
Loes
Tilburg
Maar niet het antwoord waar ik om vroeg.
11 March 2026
Harry
Dongen
Biuro woninginzicht.nl Rijen jestem bardzo zadowolony obsługa pan jest bardzo miła i pomocna.
Beveelt niet aan
9 March 2026
Konstantinos
Merokis
Snelle en duidelijke reactie
6 March 2026
Kees
Waspik
Fijn en uitgebreid antwoord. Ook een snelle reactie.
5 March 2026
Jessy
Tilburg
IK BEN DE EERST KEER OM DIT TE INSCHRJVEN. IK HE EEN VRAAG. IK KAN NIET VIND DE INSCHRIJF NUMBER. IK VEL DE FORMILIER IN TE VULLEN MAAR IK HEB NODIG DE { Uw inschrijfnummer* bij Woning in Zicht: Dit nummer dient u verplicht in te vullen. } KUNNEN JULIE Mij SENDEN GARAAG ? BEDANK HASSAN ADAN
3 March 2026
HASSAN HUSSEIN ADAN