goede ervaringen om met samen te werken goede afspraken goede uitvoering
Bij jullie bedrijf heb je nog het gevoel dat de klant koning is en dat 'liefde voor het vak' nog bestaat.
Goed en netjes gewerkt
Ketelaars komt afspraken na. daarnaast vind ik de medewerkers professioneel en vriendelijk.
Ik ervaar de fa. W. Ketelaars als een firma waar je prettig (in het algemeen) met samen kunt werken!!
Prima bedrijf
komen afspraken naar, goed overleg
Ketelaars heeft enkele kleine werkzaamheden voor ons verricht op het parkeerterrein van de Praxis in Breda. Ze deden dit naar behoren.
Klantvriendelijk, behulpzaam, proactieve benadering
ketelaars is een prima partner om samen een opdracht tot een goed einde te brengen
Proffesioneel bedrijf wat precies weet wat er van hen verwacht wordt op het gebied van Tuin & Terrein; zowel in onderhoud als in nieuw aante leggen/ in te richten tuinen en of terreinen
Saaie lijst, maar het is nu eenmaal zo!
project is nog niet afgerond. Bestrating is nog niet aangebracht, dit kan nog niet goed beoordeeld worden.
vanuit mijn functie en rol indirect zicht op kwaliteiten. persoonlijk positief waarop gereageerd werd in een situatie waarin ontevreden was. Professioneel gecommuniceerd
Zeer prettig samengewerkt met de medewerkers van uw firma. Dit betreft de collega's in de bouwvergadering alswel de medewerkers die de werkzaamheden hebben uitgevoerd.
Wij zijn positief over de aanleg van bestratingen.