Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wij zijn super goed geholpen qua advies in de winkel voor ons behang, tapijt en pvc vloer. Ook alles super netjes opgehangen / gelegd. We zijn er heel blij mee en we raden decorette Roelofarendsveen zeker aan ! Raimond en Wendy. Bedankt !
29 September 2024
Joost
Roelofarendsveen
Prettige en professionele uitvoerder.
10 March 2024
D.A. de Kolf
Roelofarendsveen
Het is prachtig heel mooi opgehangen en goed geholpen in de winkel
13 February 2024
Suze
Roelofarendsveen
Raimon heeft de pvc trap met verlichting gemaakt waar wij zeer tevreden over zijn. Peter heeft de voorzolder/halletje en de trap naar zolder van vloerbedekking voorzien en ook dit is een prachtig resultaat geworden. Decorette in Roelofarendsveen is zeker aan te bevelen.
27 January 2024
Babs
Leiderdorp
Een Super advies gehad. Allemaal zeer vriendelijk Ook montage super gedaan Een aanrader
6 September 2023
Charles v kleinwee
Mijdrecht
Wij hebben zeer goede ervaring met Decorette Roelofarendsveen. Danielle en Raimond namen echt uitgebreid de tijd voor ons. Ze hebben ons heel goed geholpen. Raimond heeft ons behang ook zelf behangen en we zijn ontzettend tevreden hoe netjes dat is gedaan. We zullen Decorette Roelofarendsveen zeker aanbevelen.
3 April 2023
Een aanrader.
25 November 2022
Babs
Leiderdorp
Raimon heeft passend en goed advies gegeven bij het uitkiezen van de pvc vloer. Prettige communicatie, duidelijke afspraken met als eindresultaat een prachtig mooie visgraat vloer. Zeker een aanrader deze professionals!
1 November 2022
Alissa
Wilnis
Erg goede Decorette. Prima advies en keurig nette montage.
1 November 2022
GB
Wilnis
Prima service en goed en snel geholpen.
28 October 2022
Leonora van Klink
Roelofarendsveen
Top service, en levert kwaliteit werk!!
18 October 2022
Delano
van Kleinwee
Zeer netjes gewerkt eerste klas vakman Zowel de woonkamer vloer pvc als de trappen zo strak en recht gesneden Geen kiertje te zien waardoor kitten niet nodig is. Op naar de volgende klus
18 October 2022
Ron
Alphen aan den Rijn
Fijn geholpen en goede afwikkeling Kom er zeker terug
7 May 2022
Rita
Nieuwveen
Een fijn lokaal bedrijf om mee te werken. Korte lijnen, duidelijke afspraken en prima geleverd en gemonteerd. Kortom, wij zijn een fan en komen er graag.
26 April 2022
Robert Jan
Roelofarendsveen
Plezierige service en hoge kwaliteit uitvoering.
23 April 2022
Kees
Roelofarendsveen
Wij zijn ontzettend goed geholpen, Daniëlle is zeer klantvriendelijk heeft verstand van zaken, is eerlijk en oprecht, geeft duidelijk haar mening tov kleurencombinatie en zoekt alles bijpassend op. Niets is haar teveel. Deze winkel is zeer aan te bevelen.
22 April 2022
Ben
Lisserbroek
Hele fijne persoonlijk service denken met je mee. Super tevreden met het eindresultaat (nogmaals bedankt Peter) Ik raad iedereen dit bedrijf aan!!
Nicoline
Wilnis
Snelle service en ook het mee denken en advies geven kon ik waarderen.
Jeroen
Mijdrecht
In de winkel prima hulp en advies bij het uitzoeken van het behang, vloerbedekking en gordijn. De montage van het gordijn, het leggen van het tapijt en het behangen zijn prima gedaan. We genieten er nog elke dag van.
Peter
Nieuwe Wetering