Filters

10

Uitvaartbegeleidster Heidi Markus is geweldig!

Heidi is zeer betrokken, rustig. Ze heeft veel ideeën om het allemaal naar onze wens in te vullen. Ze is zeer zorgvuldig en geen enkele kleine of grote wijziging was een probleem. We hadden bijna dagelijks contact met haar gehad tot aan de uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Alles goed verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
7

De begeleiding was respectvol, steunend en informatief goed.

Veel contact, alles heel goed uitgelegd, goed aanvoelen wat de persoonlijke wensen zijn, rustig blijven bij discussiepunten en met alternatieven komen, goed de lijnen uitgezet en meegeholpen met goede ideeën en veel aandacht voor het hele proces.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken medewerksters

2023 twee maal gebruik gemaakt van de verzorging bij overlijden en beide keren fantastisch begeleid door verzorgsters van Monuta. Ook de medewerkers(sters)van de aflegging, die mogen niet vergeten worden. Zowel voor het overlijden (maart) als na het overlijden, vriendelijke en liefdevolle afhandeling van de uitvaart en de familiebegeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Ik ben heel erg tevreden over de service, mogelijkheden, de klantvriendelijkheid en professionele uitvoering, top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Denkt mee en is invoelend

Van het begin tot het eind is de begeleiding voor de uitvaart van onze moeder precies geweest zoals zij en wij het wilden en meer dan dat door de suggesties van Heidi.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat heeft monuta veel voor ons betekent!

Als een dierbare overlijdt leef je in roes. En wat moet er enorm veel geregeld worden. En wat heeft Monuta ons daarbij veel uit handen genomen. Onze dank gaat speciaal uit naar uitvaartverzorgster D. van biezen. Wat is zij een grote steun voor ons geweest. Ze heeft de uitvaart echt tot in de puntjes verzorgd. En ze was er elke dag (zelfs als ze vrij was) en ook na de uitvaart voor ons. De gehele uitvaart van A tot Z was perfect geregeld. Nogmaals heel veel dank daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zéér professioneel en vertrouwd

Vanaf het 1e contact was er een goede band. Zeer professioneel, vertrouwd. Er was ook veel ruimte voor eigen inbreng. Verder werd alles duidelijk en transparant uitgelegd. Ook de producten sluiten goed aan. De keuzes en kosten werden ook op heldere wijze uitgelegd en vergeleken. Wij hadden ons geen betere uitvaart van onze vader kunnen wensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Alles was helemaal top

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Wij hebben de contacten, en de uitvaart als fijn ervaren. Waar wij goed op terug kunnen kijken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn, veel steun gekregen in een zeer moelijke tijd

Als boven

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles tot in de puntjes verzorgd op een warme, betrokken manier.

Warme en persoonlijke benadering, er werd goed meegedacht, duidelijke uitleg gegeven over praktische zaken, Heidi sprak mooie en persoonlijke woorden tijdens de uitvaart en alles was tot in de puntjes verzorgd. We kijken terug op een mooi en warm afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer ervaren en respectvol

Heidi Markus heeft inmiddels zowel de uitvaart van onze vader als die van onze moeder verzorgd. Wij kunnen ons als familie geen betere persoon wensen. Heidi, maar ook haar collega Yvette, komen over als ervaren, meelevende en respectvolle personen. Zij bewaarden overzicht en rust in een moeilijke periode waarbij de emoties een grote rol speelden. Ons inziens, niets dan lof voor deze dames.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en respectvol

Vanaf de melding aan Monuta ivm het overlijden van mijn moeder tot aan het afscheid hebben wij als familie veel hulp/steun en advies gekregen van Monuta. Ook het thuisbezoek en het bespreken van het geheel was erg respectvol en professioneel. In mijn ogen ben ik Monuta dankbaar voor het geheel ivm het advies en de rust en taken die zij in handen nemen om het geheel op onze manier af te laten sluiten. MONUTA/DANIELLE, super bedankt voor alles….

 • Aanbevelen? Ja
10

Een topper in haar vak

Heidi, heeft mij super goed geholpen ,zonder haar had ik alles voor mijn mam niet zo mooi kunnen regelen . Ik ben vol lof over Heidi, alles maar ook alles ,leiden Heidi tot in de puntjes . Ik zal nooit vergeten hoe zij het zo mooi heeft gemaakt voor mijn mam . Alles maar ook alles was netjes . Heidi deed het voorwoord , een prachtig stuk omschreef hoe mijn ma was . Heidi ,super super bedankt 1000 maal dank voor jou steun en jou zorgen . Veel liefs Deborah dochter van ria openneer-meijer

 • Aanbevelen? Ja
10

Voelde goed

Yvette van Ree heeft me heel goed geholpen ging lekker ontspannen denkt goed mee ,creatief heeft er een mooie dag van gemaakt alles mooi in elkaar gezet van bloemen tot kaart de muziek echt heel blij mee nogmaals bedankt

 • Aanbevelen? Ja
9

Heidi Markus was top / Wat een schitterend afscheid

Heidi kwam bij ons langs en er was meteen een klik. Ze was heel erg begaan met ons lot en had ook de nodige eerbied voor de overledene, mijn vrouw. Mijn vrouw was speciaal op alle gebied, maar dat zullen meer mannen over hun partner zeggen, Heidi heeft de vertaling gemaakt naar haar uitvaart en door op een bijzondere manier dit aan te pakken heeft ze een ieder in de zaal geraakt. Tevens was er een mooie begeleiding. De inbreng van Heidi was dan ook super, en alles in overleg met ons. Het is een afscheid, dat doe je maar één keer en het ging dan ook in één keer goed. Dank en alle lof voor Monuta Heidi Markus.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goed

nvt

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles prima geregeld

Goed gesprek met adviseur. Alles was bespreekbaar en werd geregeld naar wens

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi mens.....

Een fijn en persoonlijk kontakt met Heidi. Betrokken, warm en respectvol.Wij kijken met een goed gevoel terug op de bijzetting van mijn moeder. Marianne Wester en familie.

 • Aanbevelen? Ja
10

zie boven

ga zo door

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar

Duidelijkheid , behulpzaam en eerlijk

 • Aanbevelen? Ja
10

een mooi afscheid 3 maal

in 2013 mijn moeder. in 2018 mijn vader. in 2023 mijn schoonmoeder. alle 3 door heidi en haar team verzorgt tot in de puntjes en de laaste in samenwerking met Monuta Nieuwegein waar heidi op ons verzoek de gehele uitvaart begeleide.....dankje wel.....jullie hebben ons bijgestaan in de moeilijkste momenten van ons leven......danke je wel....

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Niks op aan te merken

 • Aanbevelen? Ja
10

contact was snel en duidelijk

Mijn vader overleed in Curacao vanuit daar naar monuta gebeld ,werd meteen terug gebeld en al een afspraak gemaakt voor als we in Nederland aan kwamen,ook de terugvlucht naar Nederland en het ophalen bij Schipol ging heel soepel ben meer dan tevreden.Daarna met Danielle alles geregeld ging soepel snel en duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.