Filters

10

Heel goed begeleid

Heel goed begeleid door Danielle, hierdoor werd het afscheid ondanks alle verdriet toch heel mooi. Dank je wel voor alles.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring met Monuta was bijzonder goed.

Alles rondom het overlijden van mijn man en zijn crematie was super goed verzorgd door Heidi. Zij is een bijzonder lieve en meedenkende vrouw die alles tot in de puntjes voor ons heeft verzorgd. Ook richting de kleinkinderen dacht zij mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geregeld.

Volgens de wensen van de overledene.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima gedaan

Goed geluisterd naar onze wensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Ik ben heel goed geholpen en bijgestaan van begin tot eind. Dank je wel Yvette Ree

 • Aanbevelen? Nee
10

Goed ontzorgd in een moeilijke tijd

Prima geregeld tot in ieder detail is meegedacht

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, meedenkend en vooral een warm persoon

Ontzorgen is een vak wat Heidi meer goed verstaat. Door goed te luisteren en dit te vertalen heeft Heidi het gehele proces van opbaring tot aan de uitvaart professioneel mooi, waardig en warm ingevuld. Dit heeft bij ons een bijzonder fijne indruk achtergelaten. Heidi had alles tot in de puntjes geregeld! Heidi is een warm en zeer fijn persoon die zeer betrokken is bij haar "klanten".

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik vond dat ik heel prettig en vriendelijk geholpen ben

Mijn ervaring is prima in mijn ogen had ik niet beter geholpen kunnen worden

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastisch

Ik kan me geen betere Uitvaart bedenken . Alles kon en niks teveel. Zelf de nazorg was fijn om alles nog even door te nemen. De kaarten waren erg mooi . Ik kan geen een puntje vinden wat niet fijn was. Zelf had Heidi nog een paar kleine boeketjes gemaakt, voor me kleindochters van de rouwstuk . bedankt voor alles . Groet Ferry Roos Molenaar

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig geholpen

Vanaf het eerste gesprek tot de laatste gesprek werd er goed meegedacht en werden onze wensen gehonoreerd. In zo een moeilijke tijd gaf Mevr. Markus ons rust en tijd om alles door te nemen en te beslissen. Hartelijk dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Begripvol

Zij voelde feilloos aan wat ik wilde en paste zich zó fijn aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Het belang van een goede verzekering bij Monuta.

Heidi Markus (Monuta Almere), vertegenwoordigd door Daniëlle van Biezen in ons geval, heeft vanaf het moment van overlijden van mijn echtgenote tot en met én na de uitvaart Monuta van zijn/haar beste kant laten zien. Elke vraag of onduidelijkheid werd opgevolgd door een adequaat antwoord/oplossing. De zeer persoonlijke benadering is voor ons een grote steun geweest. Niemand kan het verdriet en gemis wegnemen, maar wel de zorgen rond de uitvaart. Daniëlle van Biezen kan dat. Derhalve resteert slechts diepe bewondering.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekende begeleiding

Ze nam alle tijd, die nodig was. Alles was duidelijk en overzichtelijk. Ze heeft ons bijzonder goed begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer bekwame uitvaartbegeleidster

Heidi Markus is een uitstekende begeleidster voor een uitvaart. Ze luistert goed en let ook op alles. Ze weet de uitvaart tot het eind aan toe in goede banen te begeleiden. Ook na de uitvaart nog steeds goede en fijne communicatie. Ze leeft erg mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige uitvaart van mijn moeder

Mijn moeder is 15 februari plotseling overleden met pijn in mijn hart moest ik een uitvaartverzorger zoeken en een vriendin van mij had ik gevraagd welke zij goed vond omdat zij op een crematorium werkt en zei zij bij monuta Heidi is echt goed .Dus heb ik die genomen en kreeg ik contact met uitvaartverzorger Daniëlle en ik moet zeggen het klikte meteen zo'n aardige vrouw en een luisterend oor goede uitleg over de uitvaart en vroeg ook steeds hoe het ging met ons en of alles naar onze wens was dus ja mijn moeder der uitvaart was echt prachtig ondanks veel verdriet maar het voelde gewoon goed hoe mijn moeder haar laatste dagen werd behandeld prachtig gewoon. Dankjewel Daniëlle en monuta

 • Aanbevelen? Ja
9

ik heb mij zeer gesteund gevoeld gedurende het hele proces

de gesprekken vooraf toen mijn vriend nog leefde en we samen een plan hebben gemaakt heeft de uitvaartverzorgster ons zeer geholpen om te een passende crematie te komen. Na het overlijden van mijn vriend heb ik mij enorm gesteund gevoeld door de uitvaart verzorgester.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben heel tevreden hoe Monuta de uitvaart heeft verzorgd.

Ze leven met je mee. Ze komen langs en bespreken alles met je hoe de uitvaart gaat plaatsvinden en alles was prima geregeld. Ze staan open voor je wensen en suggesties.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

In deze moeilijke tijd van afscheid nemen van je dierbaren, Is Monuta voor ons een grote steun geweest. Van het begin tot het einde fijn contact gehad deskundig en Liefdevol ondersteunt. Luisteren naar je wensen en vervullen die op een mooie manier. Heidi Markus dank je bent een top vrouw!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles rondom de uitvaart was perfect geregeld

Door twee eerdere zeer goede ervaringen met uitvaarten door Monuta, Heidi Markus, was het voor ons een logische beslissing om opnieuw voor hen te kiezen. Alle mogelijkheden waren vooraf doorgesproken, de uitvaartverzorgster dacht met alle details mee, de crematieplechtigheid verliep perfect en niet geheel onbelangrijk, het contact na de plechtigheid was ook prima. Onlangs heb ik nog een telefoontje ontvangen van Monuta over hoe alles is gegaan en of ze ergens nog mee van dienst kunnen zijn. Vooral het persoonlijke contact was erg fijn. Een absolute aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijk en deskundig

Ik heb Heidi als zeer prettige persoonlijkheid ervaren. Heeft goede adviezen gegeven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Alles was goed geregeld. Ook het contact daarna

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Mee denken met de wensen die ik had

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Uitstekende begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik voelde me enorm geholpen

In een hele moeilijke tijd hebben Heidi en Yvette ons enorm geholpen. Alle vragen werden beantwoord, goede suggesties gedaan, dingen uitgezocht, mail werd snel beantwoord. Alle communicatie was heel respectvol en professioneel, maar toch ook heel persoonlijk. Beide dames voelden ontzettend goed aan wat wij wilden. Ik had me niet beter kunnen wensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer warme en liefdevolle begeleiding

Wij zijn zeer warm en liefdevol begeleid door Heidi Markus van Monuta bij het regelen van het afscheid van mijn moeder. Het verlies van een dierbare is zo verdrietig, maar wat was het fijn om iemand te hebben die je op zo'n warme manier helpt bij het regelen van de uitvaart. Heidi is meerdere dagen bij ons geweest en heeft echt de tijd voor ons genomen. Haar warme en persoonlijke benadering gaf ons het gevoel dat we haar al jaren kende. Ze heeft een heel mooi verhaal gemaakt en heeft voor ons ondanks de maatregelen een mooi en fijn afscheid gerealiseerd. Bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd