Beste meneer Deijkers, ik heb van mijn collega vernomen dat jullie een prettig gesprek hebben gehad en dat het een en ander is verduidelijkt. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via 020-4086400 of ons een berichtje sturen op het WhatsApp nummer 06-51090933.
Beste Anja, dank voor je review. Ik heb begrepen dat Samantha de koppeling met Google mijn bedrijf in orde heeft gemaakt en je nog ondersteund met de laatste wensen. Mocht ik nog niets anders voor je kunnen doen verneem ik het graag. Groetjes Rolf
Beste Florian, dank voor de mooie review! Gr. Rolf
Beste Esther, dankjewel voor deze mooie recensie. Groetjes, Rolf
Dank je wel Herma! Veel succes met je reviews op Klantenvertellen. Groetjes, Inge.
Dank je wel Petra, ben blij dat de website aanpassingen naar wens zijn, groetjes Inge.
Beste mevrouw van Hoek, dank voor de review. Ik hoop dat u snel betere tijden tegemoet gaat. Groetjes Rolf.
Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Groet, Rolf
Beste Niels, dank voor je review! Als ik verder nog iets voor je kan doen hoor ik het graag. Groet, Rolf
Wij waarderen dat je de tijd hebt genomen om deze review achter te laten, bedankt!
Super om te lezen dat wij je hebben kunnen helpen, bedankt voor deze review!
Geweldig dat mijn collega Inge je zo goed heeft kunnen helpen met je opzegging. Jammer om je te zien gaan, maar wie weet tot in de toekomst!
Beste mevrouw Zhao, We hebben elkaar inmiddels al weer een aantal weken geleden gesproken en het financiële probleem opgelost. Daarnaast heb ik (helaas voor ons) ook uw opzegging verwerkt en bevestigd. Ik hoop dat u nog de moeite wilt nemen om zoals afgesproken uw review aan te passen / aan te vullen. Mocht ik verder nog iets voor u kunnen doen dan verneem ik het graag. Met vriendelijke groet, Rolf
Fijn om te lezen dat mijn collega de tijd heeft genomen om je naar tevredenheid te kunnen helpen! Hartelijk dank voor deze prachtige review.
Beste Roderik, bedankt voor de positieve review! Groeten, Rolf
Super om te lezen dat je website weer helemaal up-to-date is met alle gewenste aanpassingen! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze review.
Beste Luc, super om te lezen dat je een prettig en goed gesprek met mijn collega hebt kunnen voeren, wij staan graag voor je klaar! Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review.
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om ons te voorzien van feedback! Goed om te lezen dat mijn collega je vriendelijk en snel heeft kunnen helpen.
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Super om te lezen dat jullie tot een creatieve oplossing zijn gekomen!
Beste meneer Hofstede, dank voor uw lieve woorden! Groetjes, Rolf.
Fijn om te lezen dat mijn collega je goed en naar tevredenheid heeft geholpen! Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review.
Online marketing met speels gemak, zonder het ingewikkeld te maken. Daar staat Youvia voor. Vanuit expertise werken we met je mee. Aan je online aanwezigheid, online vindbaarheid, online bereik en online reputatie. Samen bekijken we welke online doelen je wilt behalen. Afhankelijk van je behoefte maken we een plan op maat. We hebben hiervoor alle kennis in huis, en de juiste producten. Youvia helpt je de beste keuzes te maken voor jouw bedrijf.