Filters

10

Lieve medewerkers en ik voelde mij zeer op gemak.

Toen ik bij medisleep was voelde ik mij zeer op mijn gemak. Ik had gelijk het idee dat de medewerkers mij goed wouden helpen. Ze waren ook zeer vriendelijk, ze vroegen of ik iets wou drinken en gingen aan de slag. We gingen samen kijken welk matras het beste mij mij past, ik had namelijk al een tijdje last van mijn rug en daarvoor moest ik een goed matras hebben. En die heb ik nu! Bedankt Medisleep!

  • Aanbevelen? Ja
10

Had ik veel eerder moeten hebben

Nooit gedacht dat mijn matras (een duur matras) de oorzaak was van mijn rugklachten. Lang mee gelopen en sinds met het MediSleep matras geen last meer gehad. Mijn taille is erg smal en daardoor meer steun nodig wat met een gewoon matras niet mogelijk was. Erg blij met MediSleep, kan het iedereen aanraden. Consult zeker doen, in een uur weet je precies waar de klachten vandaan komen. Zeer vriendelijk personeel!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ralph, Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling, dat waarderen we enorm. Wat fijn te horen dat u geen rugklachten meer heeft, daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Het MediSleep team

Over Medisleep

Bij MediSleep weten we dat uw kwaliteit van leven toeneemt wanneer u goed slaapt en uitgerust wakker wordt. Naast een zelf ontwikkeld instelbaar orthopedisch matras bieden wij u een eerlijk en medisch onderbouwd Slaapadvies. Om tot een gedegen advies te komen hanteren wij onze unieke 5-Stappenplan met behulp van de MediSleep 3D Rugscan. Meten = Weten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd