Voortraject prima, uitvoering veel minder.

De eerste contacten verliepen vlot en correct. De uitvoering liet te wensen over.

Professioneel

Duidelijk Goede afspraken Beleefd

Keurig gedaan

De offerte werd snel gemaakt en de een datum was zeer snel gepland. Top geregeld. Als ik nu onder de vloer kijk dan had het netter afgewerkt kunnen worden en alles wat op de grond terecht kwam had opgeruimd kunnen worden.

prima en netjes gewerkt

goed en vriendelijk personeel

Uitstekend gedaan. Een jaar geleden en ze hebben hun belofte volledig waargemaakt.

Hele goede ervaring. Belofte waargemaakt. Goed werk geleverd. Aanrader

Heel jammer dat een en ander zo is gelopen.

Mijn ervaring met Isolatie.com is niet zo best. 1. Het heeft nogal lang geduurd voordat mijn huis werd geisoleerd, waarschijnlijk vanwege de nogal grote afstanden hopende op meerdere werkzaamheden bij ons in de buurt. 2. Een gedeelte muur waren wel de gaten geboord maar niet gevuld met isolatiemateriaal. Daardoor moesten medewerkers opnieuw terugkomen om de isolatie alsnog aan te brengen. 3. Het schoon opleveren laat nogal te wensen over. Een tijdje na uw werkzaamheden ontdekten wij nog veel vuil afkomstig van het gaten boren.

mijn mening is verdeeld

Heb gevraagd om diverse foto s van de behandelde ruimtes, maar helaas op het laatste moment nog een foto gekregen van het einde van het project

fijn dat we de isolatiewerkzaamheden hebben laten uitvoeren

goedendag ,het resultaat van de isolatiewerkzaamheden kan ik niet beoordelen{warmte verlies meting kan ik niet} wat ik wel kan zien is dat er na vertrek(was zelf niet thuis} flink wat sporen van voegmiddel op de stoep zijn achtergebleven ramen en kozijnen vies....Slordig. Ook heb ik me ingespannen om de buurman zover te krijgen mee te doen,wat me gelukt is.Ik heb dit aangegeven bij jullie adviseur en had zeker een tegemoetkoming verwacht. 2 huizen waarvan 1 vooraf bekeken door u adviseur ,fotos door mij aangeleverd en geen korting. U snapt natuurlijk wel dat isolatie.com volgende keer niet word uitgenodigd .NADIEN BEN IK TERUGGEBELD DOOR PIETER DEZE GAF TOE DAT HET NIET NETJES WAS EN BOOD ZIJN EXCUSES AAN. OOK BELOOFDE HIJ DAT ER EEN TEGEMOETKOMING TOE GESTUURD WERD........HELAAS ... ..NOG NIET GEHAD .Met andere woorden vlug een order schrijven en dan zoek het maar uit..Bij ons noemen ze dat order GEIL..

Goed bedrijf dat zijn afspraken heel goed nakomt.

Schoon en netjes gewerkt. Probleempje netjes opgelost. Zeker aan te bevelen.

zeer goed

vlotte aanpak no-nonsensebedrijf gunstige prijsstelling

Zeer slecht advies en lichte mate van bedonderen.

Bij opname bleek een gedeelte van het huis reeds geisoleerd te zijn, de voorgevel was `twijfelachtig`. Monteurs kwamen veel vroeger aan omdat de adressen in de ochtend ook slecht opgenomen waren en kregen de opdracht op ons adres: Spuit maar bij anders loont het de moeite niet??" Gelukkig was ik snel ter plaatse en de monteurs hadden daarop gewacht. Ondanks reclameren ontvingen wij toch de rekening voor het volle aantal m2. Inmiddels hersteld maar verdiend zeker geen schoonheidsprijs. Slecht bedrijf.

Slechte werknemers

Een puinhoop werd achtergelaten. Slechte communicatie.

Alles is prima verlopen!

Wij zijn zeer tevreden. Alle werkzaamheden zijn naar wens verlopen. Afspraken worden keurig nagekomen.

Alles super netjes volgens afspraak

goed en snel

goed en snel onze kruipruimte laten isoleren. netjes en schoon achter gelaten. topbedrijf!!!!

Goede service, snel, komen afspraken na, denken mee.

heel netjes goede prijs

alles goed volgens afspraak

Uitstekende service en zeer deskundige mensen. Ze denken mee en kijken naar wat er bij jouw huis past.

Goed gewerkt maar teveel tijdsdruk op de werknemers

Goed gewerkt en ben zover dik tevreden

goed en vakkundig vakmanschap, maar sommigen zijn slordig

Bij de offertebespreking bij mij thuis heeft de heer Bram Hoevenaars mij verzekerd dat bij het plaatsen van de ventilatiekokers de aanwezige open stootvoegen zouden worden dicht gesmeerd. Aan de voorgevel zijn ze dit op een plaats vergeten en ik verwacht van Isolatie.com dat men dit nog hersteld. Aan de achtergevel t.p.v. de veranda had ik het middelste strook van de veranda laten verwijderen (niet door isolatie.com) om beter de spouwmuurisolatie te kunnen aanbrengen. Daar heeft men geen gebruik van gemaakt en toen ik daar i.v.m. het boorpatroon over begon meende de oudste van het stel met mij een discussie te moeten aangaan. Vanwege het feit dat ik zeer nadrukkelijk bij de ontwikkeling van het systeem met Shell Thermoparels betrokken ben geweest, ben ik daar verder niet op ingegaan. Hij deed alsnog waarom ik vroeg. Wist u trouwens dat de term "bodemhygrolatie" waarover u in uw documentatie spreekt mijn intellectuele eigendom is?

Duidelijke uitleg door Hans van den Heuvel, mooie offerte, uit gevoerd door vakbekwaam en gemotiveerd personeel, alles netjes volgens afspraak.

goed werk

Goed werk alleen jammer dat er niemand bij was die goed nederlands sprak. Dit werd snel opgelost. Er kwam iemand binnen een half uur die met mij en de werknemers communiseerde. Alles werd duidelijk en mijn wensen werden uitgevoerd. Prima bedrijf.

perfect geregeld

van de offerte t/m de uitvoering alles perfect in orde, soepel telefonisch contact en de mensen die er waren voor de uitvoering kwamen kundig over. Vriendelijk en meedenkend.

Deskundige mensen en fijn in omgang

Heb totaal geen hinder ondervonden van de uitgevoerde werkzaamheden. Van te voren werd duidelijk aangegeven wat de planning was, verder heb ik er geen omkijken aan gehad. Na afloop is alles weer netjes opgeruimd.

Broeder Hogardusstraat 5 7

5423TC Handel

Over Isolatie.com

Bij Isolatie.com hebben wij meer dan 12,5 jaar ervaring met het isoleren van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Wij zijn specialist in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en gevelimpregnatie. Dit doen wij met een team van 80 man sterk. Vanuit onze hoofdlocatie in Handel rijden wij het gehele land door om jaarlijks meer dan 6.500 woningen te verduurzamen. Wij zijn volledig gecertificeerd door SKG-IKOB & Insula en hebben alle kennis en expertise in huis om de meest uiteenlopende isolatievraagstukken op te lossen.