heel tevreden met prettig gesprek

Deskundig en denkt goed met ons mee in wat voor ons het beste is. Wij hebben veel vertrouwen in kennis en kunde.

Vooraf vakkundig advies gekregen en de monteurs waren buitengewoon vriendelijk. Nu 9 mnd verder kan ik melden dat mijn energie rekening inderdaad met 30% is gedaald. Het is zeer de moeite en geld waard om je huis te laten isoleren door Isolatie.com

zeer tevreden over gedane arbeid en afhandeling

tevredenheid van de klant staat hoog in het vaandel , dank aan heel het team

na mijn klacht over het isoleren van woning is dit perfect opgelost!

Mijn woning was enkele jaren geleden voorzien van spouwmuur isolatie. Nu is de woning verkocht en de nieuwe bewoners hadden weer geïsoleerd. Bleek dat de spouwmuren maar voor de helft gevuld waren. Klacht ingediend en de directeur belde mij hoogstpersoonlijk op. Hij heeft e.e.a. opgelost door mij en de nieuwe bewoners geldelijk een zeer acceptabel bedrag terug te geven. Al met al moet ik zeggen dat ik een volgende keer het volste vertrouwen heb in dit bedrijf. Van mij krijgen ze de warme douche.

Klant met een glimlach

Ik ben zeer tevreden over het hele traject van de dak- en vloerisolatie. Rob Spierings en zijn team hebben alles op alles gezet zodat ook de kruipruimte geïsoleerd kon worden, ondanks de slechte bereikbaar van de ruimte. Ik ben blij dat Rob het niet opgaf. Alle afspraken werden nagekomen, communicatie liep zeer prettig en moeiteloos, de medewerkers waren netjes en aardig en alles werd na de werkzaamheden nog op de puntjes verzorgd opgeruimd achtergelaten.

Netjes, alles volgens afspraak en vriendelijke medewerkers.

We zijn dik tevreden over de werkwijze van Isolatie.com. er werd goed gecommuniceerd (door planning en door de mensen die het uitvoeren.) ze waren vakkundig, vriendelijk en netjes (veegde later alles netjes aan). top gedaan mannen!

Naar tevredenheid vloer geïsoleerd

Nadat, door overmacht, de werkafspraak 2 keer was verzet hebben de mannen (Freddy en zijn twee compaenen) vandaag (10.6.2020) de kruipruimte geïsoleerd met PUR. Ik kan nu nog niet beoordelen/aangeven of dit ons wooncomfort gaat verhogen maar ik weet wel dat de medewerkers aardige mensen zijn.

Tevreden over de service en de nagekomen afspraken!

Duidelijke afspraken gemaakt. Goede service. Nette behandeling en goed afgewerkt. Top prijs-kwaliteit.

Alles perfect gegaan

Alles perfect gegaan van offerte tot afwerking

wat een opluchting

De zolder geïsoleerd in ongeveer 2 uur. Zonder gezeur. Netjes volgens de corona regels. Alles opgeruimd. Niks beschadigd. Vriendelijke mensen. Ik ben hartstikke blij. Ik wil nog wel een foto.

tegenstrijdige informatie, toezeggingen niet waargemaakt

De spouwmuren zijn geïsoleerd, de boel is redelijk netjes achtergelaten. Geheel conform verwachting, daarover geen klachten. Wat mij tegenviel is dat ik tijdens het adviesgesprek iets anders gehoord heb dan de adviseur mij achteraf (bij reclameren) vertelde, en dat de medewerkers die de isolatie aan kwamen brengen mij dingen hebben toegezegd die ze niet na zijn gekomen. Het werk is goed gedaan, maar de uitvoerders hielden weinig rekening met mijn wensen. Daarnaast hebben ze me toegezegd iets te doen, en bij het afrondingsgesprek nogmaals bevestigd dat het gedaan was, wat dan achteraf een leugen blijkt. In dat gedeelte ben ik erg teleurgesteld dus.

ze hebben prima werk verricht.

Betrouwbaar bedrijf. Na glas vlezel isolatie bespaar ik al veel op energiekosten..

Prima!

Snel, weinig overlast

Goede voorlichting vooraf, snel een afspraak en snel werk geleverd en de boel netjes achtergelaten

In orde

Uiteraard ben ik niet in staat om te controleren of de hele spouw goed gevuld is met isolatiemateriaal. ik neem dat aan. dat geldt ook voor de kruipruimte. Echter het opruimen van de cementresten en het stof in de garage en buiten de woning heeft mijn vrouw en mij nagenoeg een dag gekost. Daarnaast is de kleur van de cement bij het voegen behoorlijk afwijkend van de voegkleur van de rest van het huis. Met name de garage was echt een stof/cementpuinhoop. Ik heb hierover al telefonisch contact gehad met Pieter en hem foto's gestuurd. De nazorg en het professioneel omgaan met mijn grieven door Pieter Bussels heb ik als positief ervaren. Ik neem aan dat de feedback tot leerervaringen heeft geleid. Ik kan daarom isolatie.com aanbevelen.

Profesioneel goed georganiseerd

Snel,kundig,netjes en duidelijk. Een aanrader in isolatie.

Matig tot voldoende

Veel isolatie materiaal in de directe omgeving van het huis en een daklekkage na de isolatie werkzaamheden. De lekkage is overigens naar tevredenheid van beide partijen opgelost.

Prettig, zie onderstaande opmerking

Het was goed naar mijn zin, prettige mensen. Ik heb 1 opmerking en dat gaat over 1 van de roosters aan de achterkant van mijn woning. Het rooster dekt niet voldoende af en ik hoor sindsdien een tik in een verwarmingsbuis. Dat zou ik wel graag in orde willen hebben. Bij voorbaat dank, met vr.gr. N.A.F. Hennekes.

Afspraken waren prima.Fijne medewerkers.

Effectief, efficiënt met persoonlijke service

Er werd snel gewerkt met resultaat. Waarbij aan de voorhand rekening wordt gehouden met je eigen agenda. Een prettige situatie, zonder dat er veel last is van de werkzaamheden.

De heren waren vriendelijk en netjesgoed

Mijn ervaring is heel goed alles is netjes achtergelaten

wooncomfort flink gestegen

Goed bedrijf, snelle communicatie, niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste. Tijdens het aanbrengen van de vloer-Isolatie was er een kleine schade ontstaan. Zeer netjes en snel opgelost. Een goede nazorg dus.

planning perfect en uitvoering bijna perfect.

planning was perfect volgens vooraf besproken traject. Uitvoering ook in orde. Alleen zijn er teveel cementresten bij het dichten van de gaten op de vloer (tegel en steenwerk van de vloer achtergebleven, Dat geeft helaas een slordig gezicht.

het werk is volgens afspraak uitgevoerd en netjes afgerond

prettige samenwerking met isolatie.com. alles is volgens afspraak uitgevoerd en afgehandeld.

Prima bedrijf om je huis te isoleren

Adviseur die kwam kijken was vriendelijk en gaf duidelijk advies. Vergelijkbare prijzen met andere isolatiebedrijven. Werknemers die de muurisolatie hebben gedaan hadden niet alles netjes opgeruimd (lag nog cement op rolluikbakken). Omdat we zelf niet alles eraf kregen hebben collega's die toevallig in de buurt waren dat alsnog gedaan. Vloerisolatie heb ik geen opmerkingen over.

Broeder Hogardusstraat 5 7

5423TC Handel

Over Isolatie.com

Bij Isolatie.com hebben wij meer dan 12,5 jaar ervaring met het isoleren van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Wij zijn specialist in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en gevelimpregnatie. Dit doen wij met een team van 80 man sterk. Vanuit onze hoofdlocatie in Handel rijden wij het gehele land door om jaarlijks meer dan 6.500 woningen te verduurzamen. Wij zijn volledig gecertificeerd door SKG-IKOB & Insula en hebben alle kennis en expertise in huis om de meest uiteenlopende isolatievraagstukken op te lossen.