Eerlijk !

Medewerker kwam huis opnemen voor onze spouwmuurisolatie aanvraag. Hij meldde open en eerlijk dat er te weinig ruimte voor isolatie was, en dat er nog voldoende isolatie aanwezig was. Zo fijn om te ervaren dat je niet voor de gek wordt gehouden, bedankt Isolatie.com.

Geweldig erg fijne bedrijf

29-4-2021 komen netjes optijd eerst overleggen van hoe of wat met een kopje koffie daarna gingen alle drie hun eigen werkzaamheden verrichten hier en daar elkaar even wat helpen en zeer nauwkeurig gaten boren en isoleren ook nauwkeurig enz we hebben geen enkele keer horen mopperen of het was voor ons geweldig vandaar dat we dit bedrijf een dikke pluim geven . met onze vriendelijke groet Fam van Dooren Veghel

Een zeer goed en professioneel bedrijf

Snel en netjes gewerkt!

Na ontvangst van de offerte al super snel de afspraak kunnen maken voor de spouwmuur isolatie. Er is snel gewerkt en vervolgens is alles weer netjes achter gelaten. Heel tevreden!

Na een gesprek te hebben gehad met de adviseur (wat wij als een hele gezellige middag hebben ervaren) is Gisteren het dak geïsoleerd en vandaag de spouwmuur. Beide dagen waren de mannen erg vriendelijk en zeer professioneel. Wij zijn heel tevreden klanten.

Anette

Goed en netjes gewerkt, erg tevreden.

Super eerlijk

Vandaag een vertegenwoordiger bij ons geweest. Na onderzoek stelde die vast dat isolatie weinig voordeel oplevert. Hij adviseerde dan ook geen actie te ondernemen! Een eerlijk advies in tegenstelling tot een collega concurrent die wel wilde isoleren: kosten E 1.250,-. Dank voor het eerlijke advies!!!

Honest advise

I already had an offer from other company for isolating my house (the reason was that existing one is quite old and not good enough), so I was looking for a second opinion. The advice that we got from this company was completely different than the other one. I got information about type of isolation I have, quality and honest advise if investing in better isolation worth or not.

Uitstekende service

De controleur kwam om na te gaan in hoeverre wij, in het kader van het energiezuiniger maken van onze woning, onze spouwmuren zouden moeten upgraden. Wijzelf wisten niet of het gedeelte van het oude huis überhaupt spouwisolatie had. Na inspectie bleek dat wel het geval en er kwam uit dat aanvulling niet noodzakelijk was. Uiterst vriendelijk kregen wij ook nog veel informatie. Er werden voor deze controle verder geen kosten in rekening gebracht.

Prettig, Eerlijk en Oprecht adviesgesprek.

Vandaag Joris Noldus op bezoek gehad i.v.m een adviesgesprek omtrent na- isolatie van de spouwmuren. Na inspectie bleek dat de isolatie nog voldoende aanwezig was en dat na-isolatie niet nodig is. Ik waardeer het enorm dat hij zo'n eerlijk advies gaf. Voor mij was dat gunstig maar voor het bedrijf helaas geen opdracht. Eerder was er een ander bedrijf langs geweest die voor ± € 3000 zou na-isoleren. Wat ben Ik blij dat ik een second opinion/ adviesgesprek heb aangevraagd. Ik beveel dus zeker isolatie.com aan.

Onze energiekosten zijn flink gedaald!

Eind vorig jaar hebben wij onze woning laten isoleren (dakisolatie en spouwmuurisolatie) door Isolatie.com. We hebben toen een keurig advies gekregen en alles is netjes uitgevoerd en schoon achtergelaten. Nu een paar maanden later, merken we goed het verschil in ons energiegebruik en is de temperatuur een stuk aangenamer in onze woning. Daarnaast heeft Isolatie.com ons geholpen bij het aanvragen van de subsidie, die we ondertussen hebben ontvangen. Wij zijn dus dik tevreden!

Duidelijk afspraak en informatie

Netjes geregeld en duidelijk afspraken en informatie van de uitvoerder en ook binnen het afgesproken tijd termijn afgehandeld en uitgevoerd

Veel rommel na spouwmuurisolatie

Ons huis is enkele weken geleden van spouwmuurisolatie voorzien door Isolatie.com. Waar naar ons idee veel beter op gelet moet worden, is de hoeveelheid korreltjes die na afloop werkelijk overal om het huis te vinden zijn. We hebben dit gemeld bij Isolatie.com en ons is toegezegd dat er iemand komt om dit alsnog op te ruimen. Omdat we ook niet tevreden zijn over de manier van dichtmaken van de gaten in de muur, zal ook dit op korte termijn worden hersteld.

Zeer prettige ervaring, en zeker aan te bevelen!

Na Rob Spierings gesproken te hebben over de diverse isolatie methodes, binnen een dag een offerte en op kort termijn een afspraak voor de uitvoer. Oktober 2020 is het eerste gedeelte uitgevoerd door twee heren, waar ik helaas de namen niet meer van weet, en dat was prima. De uitvoer van het tweede gedeelte is door persoonlijke omstandigheden twee keer uitgesteld en Isolatie.com was daarin zeer coulant! Deze week is het tweede gedeelte door Damian, Johan en Slawek uiterst professioneel en snel uitgevoerd; hartelijk dank daar voor en wie weet tot een volgende isolatie klus. Hartelijke groet; Patrick van Dam

Goede en eerlijke informatie voorziening door T.Kuypers. Laagdrempelig benaderbaar. Vriendelijk in omgang. Na aanbrengen van spouwisolatie waren de boorgaten met een te donkere cement opgevuld. Dit is in overleg snel, correct en netjes opgelost. Dank jullie wel!

slecht

Ze hebben onlangs overal gaten in mijn huis geboord om te gaan isoleren wat bleek? Ze waren bij het verkeerde adres ze moesten een blok verderop zijn. Toevallig kwam ik thuis en zag het ze hebben wel de gaten dichtgesmeerd . Maar alles zat onder het stof en slijpsel. Ik heb zelf nog alles moeten opruimen en mijn ramen moeten wassen. Hoe kun je zonder toestemming in iemands huis beginnen te boren? Zeer onproffesioneel en kreeg nog geen sorry van de mannen. Nou Isolatie.com nog bedankt! Groet R Schellekens Schijndel

Top bedrijf

Vandaag is er bij mij spouwmuurisolatie aangebracht de twee medewerkers Edwin en Paul gingen zeer nauwkeurig te werk namen amper pauze om de te verichten werkzaamheden optijds af te hebben en dat is ze gelukt . Ook mijn contactpersoon Rob Spierings was zeer behulpzaam in mijn vragen en wensen ik kon hem zelfs op zijn vrije weekend mailen en kreeg netjes antwoord binnen het uur . Kort samengevat een goed bedrijf en zeker aan te raden en niet te vergeten een goede prijs kwaliteits verhouding

eerlijk bedrijf

Heb een jaar geleden een onafhankelijkbedrijf laten komen via de gemeente Tilburg. Zij gaven aan dat er wel isolatie in heeft gezeten maar dat deze bijna helemaal weg was. Nu, een jaar verder heb ik isolatie.com laten komen omdat ik een nieuwe offerte wilde. De man die mij heeft (helaas geen naam onthouden) heeft eerlijk verteld dat er nog genoeg isolatie in de muur zat en dat ze niets voor mij konden doen. Kortom, een goudeerlijk bedrijf die mensen niet willen oplichten of makkelijk geld wil verdienen door ontwetendheid van de consument.

Kundig

Diverse bedrijven laten komen voor spouwmuurisolatie. Nummer 1 had aangegeven dat de spouw er goed uit zag en isolatie zonder problemen kon worden aangebracht. Vandaag vertegenwoordiger Joris Noldus over de vloer gehad. Deze gaf aan dat er spouwmuurvervuiling was en isoleren zou leiden tot vochtproblemen. Het was een prima gesprek zeker omdat na die constatering toch nog diverse opties besproken zijn zoals verwijdering van puin. Gezien de kosten daarvan en de kosten voor isolatie zou de terugverdientermijn dermate lang zijn dat dit niet echt rendabel zou zijn. Als ik met een bedrijf in zee zou gaan dan was isolatie.com het bedrijf waar ik mee in zee zou gaan.

Beter kan niet

Adequate service, ook na 4 jaar! 4 jaar geleden zijn de spouwmuren prima geïsoleerd door Isolatie.com. Afgelopen jaar werden de kozijnen vervangen en ontstond er een probleem wegens nalatigheid van de uitvoerende aannemer. Deze ontkende stelselmatig zijn verantwoordelijkheid. Rob Spierings heeft zeer accuraat gehandeld. Hij kwam op zeer korte termijn poolshoogte nemen en constateerde de oorzaak van het door de aannemer genegeerde mankement in de afwerking. Dankzij zijn professionele handelwijze kunnen wij nu weer verder, zo fijn!

Gewoonweg top

Deze week mijn spouwmuur laten vullen met isolatie materiaal door isolatie.com e.e.a is naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Fijne medewerkers en zeer mooi resultaat. Je kunt niet meer zien dat het is uitgevoerd dus perfect.

Eerlijkheid

Vanmiddag adviseur dhr. Van den Heuvel op bezoek gehad dit n.a.v. een aangevraagd adviesgesprek over na-isolatie. De spouw werd grondig bekeken met een endoscoop waaruit bleek dat er voldoende isolatie aanwezig was en na-isolatie niet kon / nodig was. De aanbouw zo eventueel wel extra geisoleerd kunnen worden. Maar dit betreft een dusdanig klein oppervlak dat de kosten eigenlijk niet in verhouding zouden staan. Er werd niets opgedrongen. Een fijn en eerlijk bedrijf.

Zeer vriendelijke eerlijke medewerker.

Vandaag Hans van den Heuvel op bezoek gehad i.v.m een adviesgesprek omtrent na- isolatie van de spouwmuur. Na inspectie bleek dat de isolatie nog voldoende was en dat na-isolatie niet nodig is. Ik waardeer het enorm dat hij zo'n eerlijk advies gaf. Voor mij was dat gunstig maar voor het bedrijf helaas geen opdracht. Eerder was er een ander bedrijf langs geweest die voor € 3000 zou na-isoleren. Wat ben Ik blij dat ik een tweede adviesgesprek heb aangevraagd. Ik beveel dus zeker isolatie.com aan.

Alles wat is toegezegd is nagekomen. Goede ervaring!

Bij 4 verschillende isolatie bedrijven advies gesprekken gehad. Geen een van de adviseurs ging de kruipruimte in om de situatie te beoordelen behalve Rob van Isolatie.com. Dit gaf mij direct een goed gevoel, omdat hij net een stapje verder gaat. Het advies was duidelijk en op maat. Het is niet de goedkoopste partij, maar wel een bedrijf dat net werk aflevert. Communicatie was duidelijk en de afspraken zijn nakomen. Zelfs als ze problemen tegenkwamen zoals een kapotte dakpan werden verwisseld en opgelost. Nadat de spouw geïsoleerd was werd er netjes schoongemaakt. Een bedrijf dat net een stapje verder gaat. Een klein probleem met een scheur in de gipswand maar ben er van overtuigd dat dit ook naar behoren word opgelost. Ben je opzoek om je huis te isoleren is dit een bedrijf waar ik zeer tevreden over ben.

Super bedrijf!

Duidelijke uitleg, bij onvolkomenheden werd er gelijk actie ondernomen. Betrouwbaar bedrijf en een super goede service (door Mo).

Broeder Hogardusstraat 5 7

5423TC Handel

Over Isolatie.com

Bij Isolatie.com hebben wij meer dan 12,5 jaar ervaring met het isoleren van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Wij zijn specialist in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en gevelimpregnatie. Dit doen wij met een team van 80 man sterk. Vanuit onze hoofdlocatie in Handel rijden wij het gehele land door om jaarlijks meer dan 6.500 woningen te verduurzamen. Wij zijn volledig gecertificeerd door SKG-IKOB & Insula en hebben alle kennis en expertise in huis om de meest uiteenlopende isolatievraagstukken op te lossen.