De afspraak werd netjes gemaakt, op de dag zelf was Theo die zou komen een beetje later en belde netjes op dat ie een paar minuten later was. Dat is al zeer netjes, alles is goed uitgelegd en hebben de offerte ook snel gekregen. De medewerkers die kwamen voor de isolatie te plaatsen waren ook aardig en ze werken ook netjes. Daarna hebben de alles netjes opgeruimd.

Na een aanbeveling van Jessica Dielissen is John van de Ven komen kijken voor muurisolatie. Na een fijn gesprek besloten om met hen in zee te gaan. Al na een paar weken werd ons huis geïsoleerd door een goed team mensen. Na een dag hard werken hebben ze alles netjes en opgeruimd achter gelaten. Zeker een aanrader.

Professioneel, meedenkend

Het oriënterend gesprek was verhelderend. Meedenkend

Eerlijk!

Aangezien wij onze een-steens muur aan de binnenzijde wilden isoleren, had ik een advies gesprek aangevraagd. Hans van isolatie.com vertelde mij wat zij doen, maar dat ik dan nog een bataljon aan andere specialisten nodig zou hebben om de muur af te werken, sturen, elektra, installateur etc. Ook al hebben ze mij niet kunnen helpen, en geen offerte uitgebracht was het advies eerlijk en heeft me zelfs uiteindelijk nog subsidie opgeleverd! CG Volkel

zeer positief, goede uitleg, netjes en correct gewerkt

In het eerste gesprek werd goed duidelijk gemaakt wat wel of niet mogelijk is, uitleg van verschillende producten. Daarnaast heb ik de mensen die de klus hebben uitgevoerd ook als zeer correcte personen ervaren, snel en goed alles uitgevoerd en zeker niet onbelangrijk: ze ruimen alles op, maken alles schoon.

Snel en goed.

Ze werken netjes en snel.

Uitmuntend

Na een aantal omzwervingen kwam ik bij isolatie.com terecht. Een gesprek met Hans van den Heuvel gaf niet alleen een goed gevoel, maar vooral zijn expertise en eerlijkheid! gaf de doorslag om voor dit bedrijf te kiezen. Hans vertelde dat de spouwmuur ‘schoon’ moest zijn omdat zij anders geen garantie konden geven. Uiteindelijk bleek een gedeelte van de spouw te vervuild en werd isolatie van dit gedeelte spouw afgezien. De bedrijven die al eerder aan de deur waren geweest hadden hier met geen woord over gerept. Snel geld verdienen en uiteindelijk blijf jij op termijn met de ellende achter en zie na jaren maar eens je gelijk bij zo’n bedrijf te halen. Eigenlijk geweldig dat er dus nog een bedrijf, hoop meerdere, maar in ieder geval isolatie.com zo eerlijk is en niet alleen voor het ‘snelle’ geld verdienen gaat. Met Hans heeft het bedrijf een specialist in huis die naast vakmanschap, eerlijk en betrouwbaar is en altijd contact met je opneemt wanneer je nog vragen hebt. Een lofzang? Het lijkt er wel op, maar ben vooral onder de indruk dat deze oprechte!! klantvriendelijke bedrijven nog bestaan

Ook een NEE kan een heel goed en eerlijk advies zijn

Na het maken van een afspraak met het hoofdkantoor was de adviseur (Rob Spierings) binnen een paar dagen bij ons huis. Helaas hebben we een oud huis met veel dikke muren met voorzetwanden dus heeft na-isoleren niet veel zin. Op meerdere plaatsen is een gaatje geboord om met een camera in de spouw te kijken en daarna was de conclusie helder: NEE, niet doen! En ondanks deze NEE kregen we ook nog veel advies voor onze toekomstige verbouwing. Echt een specialistisch bedrijf dus een aanrader!

Goed contact en eerlijke beoordeling

Woensdag 6-10-2021 is jullie adviseur Theo Smits bij ons geweest voor advies voor spouwmuur isolatie Na grondig onderzoek kregen wij het advies om af te zien van deze isolatie omdat er te weinig ruimte was om te isoleren. Wij hebben zijn eerlijke advies zeer op prijs gesteld.

Eerlijk advies

Vandaag is Johan vd Ven bij ons geweest, en helaas geen zaken met hem kunnen doen vanwege ons open hetelucht systeem ivm de vloerisolatie. Een hele eerlijke en deskundige man, die ons ook vertelde dat bij spuiten vd spouwisolatie nog niet nodig is. Mocht dit toch ooit nodig zijn, kiezen wij zeker naar isolatie.com, goed gesprek gehad, eerlijk en oprecht advies meedenkend met de klant! Ik zeg "super!"

Super service!

Onlangs hebben ze bij ons de muren geïsoleerd. Zijn zeer tevreden over de service. Klantvriendelijke en snelle service aan de telefoon/mail, medewerkers hebben alles perfect uitgevoerd en netjes achtergelaten. Zeer tevreden over Isolatie.com!

Van begin tot einde in de puntjes verzorgd

Bij binnenkomst van de adviseur gelijk een goed gevoel na een praatje wat onze wensen waren is de adviseur zelf de kruipruimte ingegaan om te kijken welke werkzaamheden verricht moesten worden. Na een heldere en duidelijke offerte is onze kruipruimte geïsoleerd. Ook dit verliep vanaf de aankomst tot het vertrek van het team zeer netjes en soepel. Ik zou tegen de mensen die hun woning nog zouden moeten isoleren . Ik beveel isolatie.com zeker aan. Fam Scheffers Weert

zeer fijn!

Goed geadviseerd,snelle uitvoering en zowel Pieter met zijn collega en de uitvoerders van de spouwmuur,prettige mensen!!

Nare spam

En maar nare spam blijven sturen op een schimmige manier.

PERFECT ALLES IN DETAIL AFGEWERKT EN SUPER SNEL!!!

Nadat ik vorig jaar mijn offerte op maat heb laten maken, zijn ze toch pas dit jaar bij mij geweest. Dit ivm de Corona ik niet wist wat de financiële situatie kon gaan worden? Dit jaar in maart maar een keer gebeld en gevraagd of de offerte nog steeds geldig was en toen ook meteen een afspraak gemaakt. Om 11.35 uur deze ochtend kwamen er 3 vriendelijke mannen van isolatie.com mijn kruipruimte isoleren. Alles ging perfect er werd netjes en snel gewerkt aan het einde werd alles netjes opgeruimd en de voor en achtertuin werd schoon gespoten met water omdat ze zelf ook de ontluchtings gaten doen boren als deze toegepast dienen te worden. Om 13.00 uur waren ze alweer klaar voor vertrek. Echt alles perfect, netjes en snel afgewerkt!!! Tijdens de werkzaamheden konden wij samen met onze hond gewoon thuis blijven en na de werkzaamheden ook we moesten wel even alles goed laten luchten. Ps Tijdens de werkzaamheden denken de medewerkers ook goed mee ivm luik kruipruimte hoe je deze ook zelf nog even goed kunt isoleren!! Gewoon 1 woord uitmuntend!!!!!

Goede afspraken, duidelijke uitleg, netjes werk

Met 0% ervaring in isoleren, heb je toch iemand nodig die je kan vertrouwen. Via een werknemer is er een afspraak gemaakt met Rob en hij heeft mij toen over de streep getrokken met duidelijke uitleg. Een goed vooropname, zodat ik weet wat me te wachten staat en niet voor vreemde dingen kom te staan. Keje, de naam van zijn maat ben ik even kwijt, hebben goed werk geleverd. Duidelijk uitleg van hoe ze te werk gaan. Vooraf nog controle of er binnen geen gaten zijn naar de spouw toe. Na afloop alles netjes opgeruimd. Dan gaat er een gebakken eitje wel in.

Goed advies

Spouwmuur geïsoleerd. Keurige medewerkers, werken vlot, zijn visitekaartje voor het bedrijf.

Top, snel alles geregeld.

Ze waren na aanvraag offerte binnen een week bij mij, na goedkeuren offerte waren ze snel hier en is binnen een dag de spouw en onderkant vloer geisoleerd. Helaas was wel de serre licht beschadigd, dit is super netjes opgelost door de liggers opnieuw te laten spuiten, top!

Zeeer slecht

Ze lopen weg van hun fouten ze hebben me dak beschadigd spreek ze erop aan ontkennen het gedaan te hebben terwijl Er gewoon bewijs is ze schrijven hun eigen review trap er niet in

Eerlijk advies ook al ging daardoor de opdracht niet door.

Ik ben 76 jaar en eigenaar van een vrijstaand huis zonder isolatie. Omdat ik gehoord heb dat dakisolatie de meeste energiebesparing oplevert zocht ik contact met verschillende isolatiebedrijven. Het eerste bedrijf,isolatie.com, stuurde de heer Hans van de Heuvel.Mijn huis heeft een zolder etage met daarboven een vliering waar weinig gestookt wordt.De trap naar de zolder wordt met een deur afgesloten. Nadat de heer van de Heuvel mijn zolder had opgemeten vertelde ik hem dat ik tot nu toe getwijfeld had aan het nut van dakisolatie voor mijn huis omdat wanneer het gesneeuwd heeft de sneeuw lang op mijn dak blijft liggen .Hij begreep mijn twijfels en vond dat in mijn situatie,ook gezien mijn leeftijd,op dit moment isoleren van het dak beter naar de toekomst kan worden verschoven wanneer nieuwe bewoners het huis aan hun wensen gaan aanpassen. Ik heb veel waardering voor zijn eerlijk advies!

PRIMA

gisteren is de spouwmuur isolatie aangebracht..alles prima verlopen...het +punt is dat de korrels op de gekste plaatsen naar binnen zijn gekomen...zowel beneden als ook op de zolder...voor mij een indicatie dat het uitstekend is aangebracht...voor mij een dikke 10

Vriendelijk en vakkundig personeel

Wij hebben vandaag onze spouwmuren laten na-isoleren met spouwmuurparels. Wij danken Sebastian Góralewski en Kamil Rudkowski voor het nette werk wat ze geleverd hebben. Teun Kuypers, de Salesmanager, heeft ons goed geïnformeerd over de mogelijkheden van na-isolatie. Wij zijn heel tevreden dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan.

top kerels,

netjes en snel gewerkt

Vriendelijk, eerlijk en professioneel

Bij de klantenservice konden we snel een afspraak maken voor een adviesgesprek. Adviseur Pieter was naast vriendelijk en professioneel ook heel eerlijk. Hij legde rustig uit welke isolatie zinvol was en welke niet. Wij gingen voor spouwmuur-, vloer- en dakisolatie. Uiteindelijk hebben we alleen een gedeeltelijke dakisolatie gedaan, omdat de rest nauwelijks besparing op zou leveren. De vakmensen die het een en ander uit kwamen voeren waren keurig op tijd, werkten netjes en professioneel. Achteraf hadden we nog vragen en ook deze werden keurig beantwoord.

top Bedrijf

Keurig netjes verzorgd Na afloop bleek dat er isolatie tussen de glazentegels was gekomen waardoor het zicht van binnenuit minder was geworden Geen probleem :extra terug gekomen met 2 man en de "schade" opgelost Alles zoals bij het isoleren keurig opgeruimd en geveegd dikke 10

Broeder Hogardusstraat 5 7

5423TC Handel

Over Isolatie.com

Bij Isolatie.com hebben wij meer dan 12,5 jaar ervaring met het isoleren van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Wij zijn specialist in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en gevelimpregnatie. Dit doen wij met een team van 80 man sterk. Vanuit onze hoofdlocatie in Handel rijden wij het gehele land door om jaarlijks meer dan 6.500 woningen te verduurzamen. Wij zijn volledig gecertificeerd door SKG-IKOB & Insula en hebben alle kennis en expertise in huis om de meest uiteenlopende isolatievraagstukken op te lossen.