Hard en goed gewerkt. Merk het nu al, zeker dakisolatie.

Netjes en correct

We hebben een nette offerte ontvangen en de werkzaamheden zijn correct uitgevoerd

goed netjes werk

Alles perfect gelopen.

Alles naar wens.

Netjes werk achter gelaten

Geen idee hoe het werd uitgevoerd

Had geen idee hoe het uit zou zien als de isolatie aangebracht was, veel heel veel . Vond het een beetje ruig toegebracht geen idee of dit ook zo moest .

Prima werk afgeleverd. Alles super schoongemaakte.

Alles goed en netjes uitgevoerd en super schoongemaakt.

Vriendelijke vakmannen

Goed. Ze hebben alles netjes opgeruimd en netjes achter gelaten. Dik tevreden

Isolatie is heel goed verlopen

Hier en daar binnen nog wat korrels gevonden , maar niet storend. Nu maar hopen dat we het deze winter gaan merken met de stookkosten

Prettig en behulpzaam personeel.

Het uiteindelijke resultaat is lastig te beoordelen. Echter erg te spreken over het fijne personeel. De meneer die bij ons werkte was erg vriendelijk, werkte netjes en was behulpzaam.

Fantastisch!

Van het begin tot het eind gewoon dik in orde! Gedegen advies bij ons thuis. Na akkoord netjes een planning gemaakt en alles volgens planning geïsoleerd. Ik kan deze mensen alleen maar aanraden. Top gasten!

Komen afspraken na

Fijn personeel en geven goede uitleg van wat ze gaan doen en hoe het werkt

Leuk gesprek vooraf gehad duidelijke uitleg en afspraak prima nagekomen. Zeer tevreden

Vriendelijke en harde werkers. Geen communicatie na tekenen opdracht

Ik werd prima geadviseerd tijdens de offerte opmaak. Alles werd goed uitgelegd, inclusief de blijkbaar grote ruimte in de spouw. De opdracht was dus ook zo getekend. Helaas was de communicatie hierna slecht. Ik had nog via de mail een vraag gesteld over wat zorgen die ik had. Wel een mail dat erop teruggekomen zou worden. Helaas nooit meer bericht gekregen. Tijdens de werkzaamheden kwamen nog wat managers kijken. Bij hun dit kenbaar gemaakt, waarna zij zouden zorgen dat er bericht zou komen. Wederom helaas geen reactie. De harde werkers waren daarentegen wel heel vriendelijk en behulpzaam. Omdat ik nog nogal nieuwsgierig ben in werkzaamheden had ik diverse vragen. Telkens werd er de tijd genomen om mij alles uit te leggen. Chapeau hiervoor.

Het was buitengewoon

Timo heeft mij alles goed uitgelegd en wat bij huis past De mannen die de isolatie gedaan hebben was uitstekend en klantvriendelijk

Goed gewerkt

Er werdt netjes en flink door gewerkt

Slecht

Alles is verlopen als gewenst, het is allemaal vakkundig gedaan en na afloop is alles netjes opgeruimd door de idolaters. ook de vleermuisvoorziening is netjes gedaan. Dus helemaal top, nu alleen nog hopen dat het allemaal werkt aankomende winter.

Prima!!!!

Vriendelijk personeel!!

Heel goed

Het werd allemaal netjes gedaan

Goede ervaring van begin tot eind

Goede ervaring van offerte t/m de uitvoering

toppie

zeer goed tevreden

Goede en snelle service

Prettige mensen die hun van goed uitvoeren, alles netjes uitgevoerd!

Het gehele traject, van advies, offertestadium, planning, uitvoering en nazorg uitstekend uitgevoerd

Zie bovenstaande zin.

Correct bedrijf met goede opvolging

Correct bedrijf wat een nette offerte uit heeft gebracht en naderhand een goede opvolging. Ook het uitvoeren van het isoleren zelf is netjes gedaan.

Vakkundig, transparant.

Inspectie vooraf professioneel. Duidelijke uitleg. Uitvoering: (veel) meer gaten dan werd voorgespuegeld vooraf, voorsl in net gestucte wanden van voorgevel die voorzien was van smalle knipvoegen. Ik moest zelf met suggestie komenomvoorgevel vleermuis kastje achter huisnummerplaat te plaatsen omgevel niet te beschadigen en toch aanbeisen te voldoen. Ook kleur van cement voor gaten buitenmuren veel lichter dan origineel. Maar verder prima werk.

Broeder Hogardusstraat 5 7

5423TC Handel

Over Isolatie.com

Bij Isolatie.com hebben wij meer dan 12,5 jaar ervaring met het isoleren van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Wij zijn specialist in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en gevelimpregnatie. Dit doen wij met een team van 80 man sterk. Vanuit onze hoofdlocatie in Handel rijden wij het gehele land door om jaarlijks meer dan 6.500 woningen te verduurzamen. Wij zijn volledig gecertificeerd door SKG-IKOB & Insula en hebben alle kennis en expertise in huis om de meest uiteenlopende isolatievraagstukken op te lossen.