Goed product en heldere communicatie
Uitstekend, vriendelijk en inhoudelijk te woord gestaan over de verschillende dorpels en welke past bij ons huis. Geweldig!
Bestellen, leveren, klaar.
netjes afgeleverd ook met wat extra voegmiddel.
Via de telefoon kreeg ik goed advies, de medewerker dacht mee en gaf tips. Ik heb monsterstenen besteld, die kwamen sneller binnen dan gedacht. Ik ben blij dat hij die tip gaf, nu konden we precies zien voor welke ramen we andere oplossingen moeten bedenken.
Raamdorpels besteld frefab geleverd goede kwaliteit en netjes verpakt. Ook spullen meegeleverd om de 2 delen met elkaar te verbinden een tevreden
alles volledig volgens afspraak, mooi product en een schappelijke prijs
Super geholpen door bedrijf snelle levering en ook netjes afgeleverd
Voor de eerste keer raamdorpels besteld en alles is keurig op tijd geleverd.
zeer snel, zeer flexibel, bijzonder positief
Elementen worden goed verpakt. Levertijden zijn correct. In één minuut een offerte. Dat werkt perfect. Wij monteren graag de raamdorpelstenen van Heblad.
overzichtelijke site
Beste en snelste Service ooit , kan wel een heel verhaal afsteken maar met 3 dagen geleverd , in 1 woord top geholpen door de jongens van raamdorpel.nl
makkelijk te bestellen en snelle levering
Het was onze eerste bestelling via de site, en een beetje meer uitleg over de werking van de site en hoe exact te handelen zou niet verkeerd zijn.
De producten zijn snel te verwerken en ze zitten altijd recht
Snelle offerte, perfecte levering en dat alles voor een goede prijs. Kwalitatief hoogwaardig product. Echt een aanrader!
Duidelijke site, levering netjes en compleet en alles binnen de afgesproken termijn.
Makkelijke website en direct een offerte.
Heb hier al vaker raamdorpels besteld. Goede kwaliteit, netjes gemaakt, snel geleverd en prima prijzen. Dit bedrijf denk met je mee en geeft nog service.
We hebben op aanraden van een collega voor de eerste keer hier besteld. We zijn zeer tevreden over de communicatie en de snelheid van reageren. Ook de levering was boven verwachting snel en keurig volgens afspraak. Hartelijk dank Raamdorpel.nl Hopelijk snel weer een volgende bestelling. We kunnen dit bedrijf alleen maar aanraden.
eerste klas raamdorpels tegen scherpe tarieven
duidelijk bestellen en goed na komen van de levering
Goede kwaliteit, korte levertijd en perfect op maat.
offerte zag er netjes uit ben telefonisch netjes te woord gestaan product werd goed afgeleverd
Fabrieksweg 5
5531PP Bladel
Met ruim 19 jaar ervaring is Raamdorpelelementen BV een betrouwbare partner voor het plaatsen van verlijmde raamdorpelstenen. Wij maken de elementen in onze fabriek in Bladel en ook het transport nemen we voor eigen rekening. Zo garanderen we dat de elementen veilig bij u aankomen. Hoewel de raamdorpels eenvoudig zelf te monteren zijn, helpen we u ook graag met een professionele montage.