Mooie prudcten, korte levertijden en fantastische service.
Al vaker raamdorpels besteld bij dit bedrijf, afmetingen exact volgens opgave, netjes en volgens afspraak geleverd. Geen klachten.
Website is gebruikers vriendelijk. De leveringen zijn goed en op tijd.
Goede service nemen de tijd voor de particuliere klant.
Na wat Googlen kwam ik al snel bij Raamdorpel.nl uit. Duidelijke website en het bestellen is ook intuïtief. De verwachte levertijd is ruimschoots gehaald. Ik deed de aanname dat de verzending door derden werd gedaan, maar neen... Raamdorpel.nl kwam met eigen transport de bestelde dorpel brengen. Leuk extraatje.
Leuk bedrijf
Ideaal product, bespaart een boel tijd en gegarandeerde kwaliteit. Nette prijzen en prima levering
Ik kreeg het produkt snel en het produkt (koudglazuur) is ook niks op aan te merken.
goed product , raamdorpel speelt goed in op de vraag van de klant gezien de handvaardigheid van de mensen op de vloer steeds minder word. deze kant en klaar producten maken het zo dat het toch nog goed te verwerken is en te plaatsen.
Dese oplossing van Raamdorpels is top.
Betrouwbaar zaak Goed geregeld en kennis van zaken wat ze verkopen
We waren bezig om bestelformulier intevullen en had nog een paar vragen , en gebeld ,en netjes geholpen om het in te vullen.
website is duidelijk, doet wat ie moet doen. Afhandeling is professioneel. Al eerder had ik hier raamdorpels besteld. deze keer een erkers met schuine verstekken. ook die zijn perfect gelukt. Wonderbaarlijk dat dit zo sterk verlijmd kan worden.
Jammer genoeg kloppen de geleverde kleuren helemaal niet met wat ik op de website aan kleuren gezien en besteld had. Blauwgroen was geen blauwgroen maar donkergroen, turqoise was geen turquoise maar donkerblauw. Wel prettig dat je monsters kon bestellen, zodat je geen hele partij van de niet-gewenste kleur kreeg. Vandaar toch nog 2 sterren.
Hoi Jammer om te horen dat het mis is gegaan. Maar was het niet makkelijker om ons even te mailen/bellen in plaats van dit hier te vermelden. Dan hadden we dit kunnen oplossen. Maar over de monsterstenen een turquoise kleur hebben we niet, de BL-21 die u besteld heeft is inderdaad donker blauw die is dus goed. De basaltgrijs was ook goed. Alleen de Z2 blauwgroen is waarschijnlijk fout ik denk dat u de GR-31 hebt ontvangen.
Gezien de bijzondere situatie niet het standaard webformulier in kunnen vullen, maar door telefonisch contact gezamenlijk gezocht naar de beste oplossing voor ons beide. Locatie is door onszelf ter plaatse ingemeten en digitaal uitgewerkt, vervolgens uitwerking verzonden naar Raamdorpel.nl en die hebben het vertaald naar een offerte c.q. bestelling. Ook de levering ter plaatsen is super netjes verzorgd.
Mooie producten, goede service
Netjes optijd geleverd en product ziet er goed uit
Erg tevreden
goed vakmanschap top
Produkt als verwacht/beschreven en snel geleverd
Ik heb via internet de raamdorpels bestel en binnen een week waren ze netjes geleverd
Ik heb alles in 1 keer besteld en alles is gelijk goed gegaan.geen foute leveringen,alles volgens maten geleverd.
Fabrieksweg 5
5531PP Bladel
Met ruim 19 jaar ervaring is Raamdorpelelementen BV een betrouwbare partner voor het plaatsen van verlijmde raamdorpelstenen. Wij maken de elementen in onze fabriek in Bladel en ook het transport nemen we voor eigen rekening. Zo garanderen we dat de elementen veilig bij u aankomen. Hoewel de raamdorpels eenvoudig zelf te monteren zijn, helpen we u ook graag met een professionele montage.