Bart is iemand die graag mee denkt als er met spoed iets geregeld moet worden. De website is duidelijk en overzichtelijk!
We hebben alles snel en top gekregen, montage was super makkelijk! tot volgende keer Raamdorpel.nl !
meedenken en snelle levering, goede kwaliteit zeer tevreden
Een duidelijke website, klantenservice een 10+,snel geleverd , mooi spul en precies op maat.
Na contact het juiste kunnen meten en bestellen. Heel net product en goed te plaatsen
Ik bestede een raamdurpel als volkomen leek. Ben super geholpen met mijn vragen. En was verbaasd van de kwaliteit en de afwerking. En optijd geleverd. Prima dus.
Een nieuwe en goede ervaring dat raamdorpels in 1x geplaatst kunnen worden
Een prima bedrijf, mocht je vragen hebben en er niet helemaal uitkomen dan is Bart de persoon die met je meedenkt en kijkt totdat je het geen besteld wat je nodig hebt en je niet voor verrassingen komt te staan . Product wordt keurig afgeleverd en ziet er prima uit en exact overeenkomstig aan de bestelde maten . Eric Vree
Zag er netjes uit en goede kwaliteit
Product volgens verwachting, makkelijk online te bestellen en levering op tijd.
Correcte levering en kwaliteit.
Duidelijk website en snelle offerte. Wel een aandachtspunt qua levering, even een terugkoppeling als de afgesproken lever dag niet wordt gehaald.
Kwaliteit voor een leuke prijs
Wij hebben goed contact gehad met raamdorpel.nl Een snelle levering. We kregen bericht wanneer onze dorpels gemaakt werden en vervolgens stond binnen een week de vrachtwagen voor de deur! Aardige chauffeur. Duidelijk/netjes/ voorzichtig, kortom wij bevelen het iedereen aan! Super bedankt!
Het eindresultaat heeft mij verrast als professional. Echt strak!
Raamdorpels zijn netjes en optijd geleverd volgens afspraak.
Ons ervaring is dat er altijd wordt geleverd volgens afspraak. Kwaliteit is top, nog nooit klachten gehad. Prijs - kwaliteit is prima.
Wij zijn super goed geholpen wij zijn erg tevreden en een snelle levering top
Op de site is het makkelijk zoeken en bestellen, snelle levering, produkt ziet er top uit, een echte aanrader
Na het bestellen van de dorpels meerdere keren telefonisch contact gezocht helaas zonder resultaat. Uiteindelijk contact gekregen en werd verteld dat het bouwvak was. Kleine moeite om dat dan in de voicemail kenbaar te maken. Dorpels na 5 weken geleverd en verder zeer tevreden over het product
De website werkt super! Het contact was prettig. Qua leveringsdatum was ik iets verrast. Een notificatie een paar dagen van te voren zou voor mij een verbetering zijn. De Chinees natuursteen Raamdorpels zijn verder keurig conform verwachting.
Mooie producten. Goede communicatie. Snelle levering.
fHAG
Bestelling snel en correct geleverd! Toen wij een raamdorpel moesten laten aanpassen omdat wij een meetfout hadden gemaakt werd daarbij ook goed meegedacht voor een goede oplossing.
De bestellingen administratie (offertes) erg snel en een keurige nette afleveringen zonder verassingen gewoon degelijkheid zoals het hoort
Fabrieksweg 5
5531PP Bladel
Met ruim 19 jaar ervaring is Raamdorpelelementen BV een betrouwbare partner voor het plaatsen van verlijmde raamdorpelstenen. Wij maken de elementen in onze fabriek in Bladel en ook het transport nemen we voor eigen rekening. Zo garanderen we dat de elementen veilig bij u aankomen. Hoewel de raamdorpels eenvoudig zelf te monteren zijn, helpen we u ook graag met een professionele montage.