Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wij hebben in totaal 10 stoelen laten herbeleefden. De variΓ«teit in stoffen mag wat uitgebreider, maar het resultaat is top. Prijs-/prestatieverhouding is erg goed
28 March 2022
Caroline
Nieuwegein
Twee leren eetkamerstoelen laten herbekleden. Het moet gezegd: Hendriks is een vakman die kwaliteit levert. Punt van aandacht is wel het maken van duidelijke, gesloten afspraken. Met open eind afspraken eindigt de opdracht in mineur. Leg alles ondubbelzinnig vast en je zult alleen voor aangename verrassingen staan.
6 July 2021
Pieter
Vlijmen
Twee stoelen laten stofferen, dit waren niet de eenvoudigste stoelen met leuningen en extra kussens erin. Er werd goed meegedacht met de kleurstelling. Oplevering als nieuw. Mooi staaltje vakwerk.
10 May 2021
Berno
Nijmegen
15 jaar oude topvorm bank was op qua vulling en spanbanden versleten en sta-op stoel was versleten qua stoffering. Beiden zijn na her stofferen en opvullen als nieuw! Prachtig strak resultaat met actieve zit. Zeer ruime keuze aan stoffen. Als enige langere tijd voordat de bank en stoel klaar waren maar dit was achteraf het wachten meer dan waard.
12 April 2021
Femke Roelofs
Nijmegen
We zijn heel blij met onze opnieuw gestoffeerde bank en stoel. Ziet er heel goed uit en zit weer prima. Goed vakmanschap.
23 March 2021
Rene
Driebergen
Onze loveseat was toe aan een nieuwe bekleding. Dit is perfect uitgevoerd. Als nieuw!
23 February 2021
Michiel
Apeldoorn
Goed advies gekregen. Onze fauteuils ,eetkamerstoelen en een relax fauteuil hebben een nieuw leven gekregen zien er als nieuw uit en zitten weer heerlijk. Een aanrader
2 February 2021
Cees
Rijssen
Ik heb niet direct deze recensie geschreven zoals gevraagd omdat ik de retour ontvangen stoelen eerst een tijdje wou gebruiken. Bij ontvangst zagen de stoelen er compleet uit zoals ik ze had verwacht en nu een aantal maanden verder zien ze er nog steeds uit als nieuw uit. Ben dan ook uiterst tevreden over de werkzaamheden die Hendriks heeft uitgevoerd.
8 January 2021
T.A. van Kempen
Linschoten
Onze oor fauteuils een geweldig 2e leven gegeven! Ze zien er weer top uit!
20 December 2020
Henriette Pennings
GELDROP
De accurate , snelle en attente verzorging van onze stoelen stellen wij zeer op prijs. Wij zouden iedereen Hendriks Stoffeerderij kunnen aanraden.
28 November 2020
Roelf
St. Michielsgestel
Twee weken geleden gebeld voor advies, twee dagen later aan huis voor het advies offerte. Het herstellen en opnieuw stofferen van de stoel zou drie weken in beslag nemen, echter na twee weken de fauteuil weer in huis. Super mooi hersteld, opgeknapt en gestoffeerd.
1 November 2020
Ingrid
Tilburg
Het geleverde werk is prima in orde: de stoelen zitten weer prima en het ziet er goed uit. De tip die ik geef is om van tevoren een heldere afspraak te maken over de prijs en deze ook vast te leggen. Dat leverde bij ons discussie achteraf op, die voorkomen had kunnen worden. Dan kun je van tevoren bedenken of je de prijs/kwaliteitsverhouding voor jou goed vindt.
11 October 2020
Marinus
Mook
Ik dacht dat ik vakmensen in huis haalde maar het zijn kunstenaars met draad en naald.
7 July 2020
Gert
Austerlitz
Stoel en kussen zijn erg mooi geworden. Dik tevreden!
8 May 2020
Marije
Den Haag
Keurig gewerkt. Goed aan afspraken gehouden. Zeer tevreden.
29 April 2020
Eric sjollema
Bilthoven
'Subliem en Meesterlijk' gemaakt..........groot vakmanschap bij meubelstofferderij Hendriks uit Den Bosch! Zeer tevreden na het bezorgen van de kussens voor onze eetkamerstoelen.........! De levertijd was langer door de huidige crisis maar het resultaat mag er zijn! Wij zullen dit familiebedrijf, sinds 1958, zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden! Een aandachtspunt blijft de communicatie met de klant........deze zou verbeterd kunnen worden.
28 April 2020
Henk en Marijke
Bergen ( L)
Onze bank is opgevuld en opnieuw gestoffeerd. Bank werd thuis opgehaald en we werden op de hoogte gehouden over de voortgang. Bank weer als nieuw bij ons afgeleverd. Heel blij mee! Meubelstofferderij Hendriks is echt een aanrader. TOP
13 April 2020
K
Klinkenberg
ππ»ππ»
23 March 2020
Christiaan
Zeist
Heldere offerte vooraf. Enthousiast over de klus. Zien het als een uitdaging om deze chaise longue weer in oude glorie te restaureren. En dat is uitstekend gelukt gezien het eindresultaat. Ben er erg blij mee. Heb inmiddels meubelstoffeerderij Hendriks al aanbevolen bij een van mijn bekenden.
4 March 2020
Tonny van den Berg
Beugen
Onze twee clubfauteuils zijn als herboren wij konden er geen afscheid van nemen en zijn ook niet meer verkrijgbaar , opnieuw opgevuld en bekleed, als nieuw , met dank aan firma Hendriks πππ
4 March 2020
eric
Sint Michielsgestel
Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw stofferingen. Meubelstoffeerderij Hendriks is een familiebedrijf met al jarenlange ervaring. De stoffeerderij is namelijk al ontstaan in 1958 te βs-Hertogenbosch. Meubelstoffeerderij Hendriks beschikt over een uiterst moderne werkplaats waar uw oude en versleten meubels vakbekwaam gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd worden met de bekledingsstoffen naar keuze.
Walstrostraat 10
5223DC 's-hertogenbosch