Filters

10

Hele fijne en prettige ervaring

Het eerste voorgesprek gehad met uitvaartverzorger André Zaalmink voordat mijn moeder overleed. Het was een heel fijn en prettig gesprek. Toen al alles besproken wat er mogelijk was voor een bepaald budget. Toen mijn moeder overleden was is dit ook allemaal gerealiseerd. Onze moeder heeft een waardig afscheid gekregen waarvoor onze dank. André Zaalmink is een hele fijne en prettige man zowel zakelijk als privé om mee samen te werken. Ook het nazorggesprek was heel fijn alle dingen nog kunnen bespreken waar wij tegen aanliepen. Nogmaals onze dank hiervoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

heel steunend

Ik ervoer het als heel steunend. Zeer sympathiek en benaderbaar en geduldig. Korttom erg respectvol

 • Aanbevelen? Ja
8

Waardig

Duidelijke informatie gekregen . Alles kunnen bespreken

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles prima verzorgd, goede uitvaartverzorging

Zeer goed

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn contact, en zeer goede begeleiding

Het is fijn dat er persoonlijk contact is, en dat alles goed uitgelegd wordt, je kunt ook vragen stellen en er wordt met je meegedacht, ben zeer tevreden!!!.

 • Aanbevelen? Ja
10

goed

goed

 • Aanbevelen? Ja
10

het was een mooie uitvaart

De geheel uitvaart en begeleiding was goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld

Alles van begin tot eind was goed geregeld. En alles was volgens afspraak uitgevoerd. De begeleider van monuta was perfect en gezellig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer prettig

Een goed verzorgde uitvaart; troostende, respectvolle, meelevende en verdere goede aandacht voor de nabestaanden, nauwelijks "technische" moeilijkheden, zodat een rustige, sfeervolle en fijne herinnering bij de nabestaanden en belangstellenden heeft kunnen ontstaan aan de zorg die aan een geliefde overledene gegeven werd tijdens de door Monuta verzorgde uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zou Monuta bij iedereen aanbevelen.

Voor tijdens en na de uitvaart. Niks op aan te merken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze hebben ons ontzorgt en van een vreselijk afscheid iets heel moois kunnen maken

Wijzelf en ook onze genodigden hebben de uitvaart van mijn moeder als wsrm, verbindend en helend ervaren door de uiterste zorg en betrokkenheid van de uitvaartverzorgster en iedereen er omheen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Fijn contact en zeer betrokken en ook geïnteresseerd in prive

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn begeleider Andrè Zaalmink uit Doetinchem perfect geregeld !

De uitvaart en crematie door Monuta keurig verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
5

Mijn ervaring is heel goed tot er iets gebeurde wat ik heel erg vond

Ben heel goed begeleid door 2 hele lieven fijne mensen. Toen kwam er een grote blunder! Van monuta Ik kreeg 4 weken na de crematie van mijn man een grote enveloppe in de bus met 2 formulieren/ boekjes met uitvaart wensen voor mijn man en mij. Ik zou dit aangevraagd hebben! Absoluut niet! Dit zou toch echt niet mogen gebeuren?

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw, Inmiddels heeft u hierover met onze uitvaartverzorger gesproken. Hij heeft uitgelegd hoe het komt dat u de boekjes heeft ontvangen. Wij vinden het echt heel vervelend dat u dit op deze manier ervaren heeft, onze excuses hiervoor. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent hoe wij de uitvaart hebben verzorgd en dat u begeleid bent door 2 lieve mensen. We wensen u nog veel sterkte toe. Afdeling Klanttevredenheid

10

Super

Zijn zo fijn geholpen en er werdt goed met ons meegedacht,.

 • Aanbevelen? Ja
8

Betrokken, begripvol, meedenkend.

Betrokken, begripvol en meedenkend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Respectvol, meedenkend en rustig!

In dagen waarin beslissingen genomen moeten worden die niet te herroepen zijn, is het van groot belang dat er iemand is die de familie goed en correct bij staat. Initiatief neemt waar het nodig is en aandacht heeft voor de details. Het gaf de familie heel veel rust en we kunnen met grote tevredenheid terug zien op een prima verzorgde uitvaart. Niet alleen de uitvaartverzorgster maar ook het personeel in het mortuarium en crematorium stelden zich zeer correct en vakkundig op. Wij zijn zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

De perfectie van het afscheid is het eerbetoon aan de overledene.

Mijn overleden echtgenote was, prachtig verzorgd, opgebaard in een sfeervolle kamer. Bezoekers werden op prettige wijze door medewerksters van Monuta begeleid. De tocht naar kerk en crematorium verliep volgens plan. De plechtigheden daar waren als gewenst, dankzij de elegante begeleidsters. De kistdragers waren jongeheren die met precisie hun belangrijke taak vervulden. De organisatie door Monuta van het totale afscheid van mijn geliefde overledene was “af”.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geregeld

Neem ruimschoots de tijd om alles (offerte) goed op je in te laten werken, en maak dan een keuze. Wat betreft het regelen van de begrafenis : overleg met de medewerk(s)er en vraag als er onduidelijkheden zijn, er kan veel wat ik niet verwacht had . De polis met een extra bedrag is mij ook erg goed bevallen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles uitstekend geregeld door betrokken medewerkers.

De uitvaart was uitstekend geregeld. Vooral de betrokkenheid en flexibiliteit waren erg aangenaam. Je maakt liefst zo weinig mogelijk van dit soort momenten mee. Hoe aangenaam is het dan om te ervaren dat een organisatie je volledig "ontzorgt" . En op een erg goede manier.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ontzettend fijn opgevangen.

Veel aandacht voor eigen inbreng voor de uitvaart en heel goed meedenken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en empathisch. Een topbedrijf!!

Er is alle tijd genomen voor mijn wensen (en die waren niet zo gemakkelijk helaas). Onze uitvaartbegeleider, André Zaalmink, verdient een enorme pluim voor de wijze waarop hij e.e.a heeft weten te regelen. Hij heeft mij voortdurend terzijde gestaan. André is een kanjer, dat vinden ook mijn kinderen. Mijn dochter en schoonzoon hebben hem ingeschakeld toen (schoon)moeder een maand later overleed en delen mijn mening. Voor mij werd de uitvaart van mijn man hierdoor een bijzondere ervaring waardoor ook mijn rouwproces goed is verlopen. Dank aan André en aan Monuta in het algemeen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd