Ik heb mijn probleem voorgelegd. Dit is snel geanalyseerd en er is een adequate oplossing geboden waar ik verder mee kan.
Zeer professioneel
Woord goed geholpen,goed gesprek.
Danijela heeft me ontzettend goed geholpen en goed advies gegeven!
goede communicatie. Vriendelijke mensen.
Ik heb ik een zeer positieve ervaring. deskundig, betrouwbaar en altijd bereid om mee te denken in het belang van de cliënt.”
Il werd goed geholpen
Zeer blij met de samenwerking. Echt geluisterd naar mijn vragen. En een nette oplossing Heel blij mee
Mevrouw Vurdelja is zeer communicatief en altijd bereid om te helpen en de procedure en het proces in mijn geval uit te leggen, ik ben haar zeer dankbaar
Ik merk dat ze de stappen in ons proces erg goed wist te vertellen en dat dit ook uitkwam. Hierdoor kwamen we niet voor verassingen te staan en hebben we onze zaak goed kunnen afronden. Erg dank!
Vandaag voelde ik mij echt goed en rustig bij de rechtszaaak. Mvr Vurdelja was erg sterk in haar woorden waardoor ik voelde echt gesteund dat alles wat er gezegd moet worden wordt gezegd.
Lawyer Yuce is absolutely fantastic! He helped me more than I expected, explained everything clearly and professionally. I highly recommend him to anyone in need of legal assistance!
Mevrouw Vurdelja heeft mij uitstekend bijgestaan tijdens mijn scheidingsprocedure. Ondanks de vertragingen bij de rechtbank heeft zij zich volledig ingezet en alles zorgvuldig opgevolgd. Ik ben zeer tevreden over haar inzet en begeleiding.
Boşanma islemleri
Kendisinden danisman aldim cok basarili tavsiyelerde bulundu
mw heeft mij met alles geholpen over voogdij van mijn kinderen
was een goed informerend gesprek
Gesproken over een goed begeleid scheiding
Ik heb de voogdij van mijn kinderen
Onwijs tevreden met mevrouw zengin. Geeft mij veel vertrouwen. Dank u wel!
Super lief mensen
Hartelijk bedankt voor alle helpen
Zaak snel voormekaar gekregen
Sara Seker is een uitstekende advocaat! Ze is deskundig, betrokken en communiceert duidelijk. Dankzij haar hulp is mijn zaak succesvol verlopen. Absoluut een aanrader!
Rijswijkseplein 786
2516 LX Den haag
Fair, voor onze cliënten.