Het geeft mij veel onrust als er weer een wisseling van tandartsen is geweest. Hierdoor stel ik mijn bezoek uit. Omdat ik het vaak spannende vind en weer het vetrouwen moet opbouwen met een nieuwe tandarts. Ik mis af en toe een persoonlijke benadering. Kan vaak niet op korte termijn een afspraak inplannen. Mondhygiënist is een kundige vrouw.
nette, duidelijke en correcte behandeling bij wortelpunt ontsteking kies.
Ik ben goed behandeld.
Door mijn werk kan ik niet altijd, gelukkig denken ze mee aan de balie en als er weer een nieuwe tandarts is die wel op vrijdag werkt wordt ik gelijk gebeld. De tandartsen zijn goed opgeleid, waar ze dan ook maar vandaan komen.
Uitstekende service, zeertevreden
Controle volgens afspraak.
wij worden altijd vriendelijk en goed behandeld
Ik had een gecombineerde afspraak. Gebitsreiniging en controle bij de tandarts. Handig vlak na elkaar gepland zodat ik niet 2x hoefde te rijden. Mondhygieniste en tandarts waren vriendelijk en vakkundig. Ik stond zo weer buiten. Maar dan wel in de goeie zin.
Ik ben altijd angstig voor de tandarts, masr er word altijd rekening mee gehouden. Gewoon een top tandarts. Deskundig en vriendelijk en altijd rekening houdend met mijn angst.
ga nooit met tegen zin naar de praktijk word altijd netjes geholpen
Femmy weet precies hoe en wat en zorgt dat je Zo terecht kunt
Ondanks verloop na is de zorg goed. Tot nu toe 1 slechte ervaring gehad.
goed precies op tijd die ik had afgesproken. De behandeling goed door staan. En kon naar afloop ook weer een afspraak maken voor de tandarts.
IK ben bijna 72 jaar en zuinig op mijn gebit, toch kom ik iedere keer met een gevoel thuis, dat mijn gebit maar zozo is, daar word ik niet blij van! Ook de houding in de behandelstoel is zeer slecht voor mijn lijf en evenwicht.
Vriendelijk, accuraat, professioneel. Al 45 jr mijn tandarts, uitstekend
Ate Boersma kundige tandarts, Liesbeth Brandes aardige en vriendelijke assistente. Bij preventie Elvira kundig en vriendelijk. Goede uitleg gehad.
Ben al jaren patiënt en zeer tevreden.
Goed.
Je wordt hier vriendelijk geholpen. Tandarts stel vragen en luisterd goed. Ze leggen alles goed uit
Zie eerdere reactie
duidelijke uitleg, vlotte behandeling
Na contact opgenomen te hebben met de assistent, Femmie, kon ik nog de zelfde dag langs komen bij tandarts Hofstra. Hofstra heeft vakkundig mijn gebroken kies gerepareerd. Geen pijn ervaren en ook geen na pijn.
Ik ben netjes ontvangen en prima geholpen met de controle van mij gebit.
Op vrijdagavond breekt mijn tand af. Daar we niet thuis waren verder geen actie ondernomen. Maandagmorgen gelijk gebeld voor een afspraak en kon ik 11.30u komen. Afgebroken stuk tand meegenomen en dat is weer op mijn tand geplaatst. 12.00 u kon ik ‘volmondig’ de praktijk verlaten.
Ik werd volgens afspraak geholpen. Zowel door tandarts als mondhygiënist. Beide deskundig. Namen de tijd en gaven ook goede adviezen. En ik kon gelijk weer nieuw afspraken maken voor over een half jaar. Ook heel fijn. Je krijgt ook altijd reminders.
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen