Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen duidelijke informatie, een soepele levering en vakkundige installatie. Het personeel komt professioneel over en is behulpzaam bij afspraken. Over het algemeen is de ervaring positief en voelen klanten zich gesteund bij de keuze.
Zie vorig bericht ben tot nu toe zeer tevreden
20 July 2026
Jose Kempe
VEGHEL
Beste Jose,
Dank voor de mooie waardering die je ons geeft,
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Prettig gesprek met uitstekend technisch en design advies. Goede gastvrouw met fijn ontvangst.
9 June 2026
Ben van Veen
Sint-Oedenrode
Beste Ben,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring, wat fijn dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Als de keuken ook zo gebracht en geplaast wordt zoals Wesley ons geholpen heeft dan kan het niet beter maar dat is natuurlijk nog afwachten
29 April 2026
Sjef
Oisterwijk
Beste Sjef,
Bedankt voor je mooie review! Wat een goed begin van het traject. Het is fijn om te horen dat Wesley je zo goed heeft geholpen; een goed advies is immers het fundament van een droomkeuken. We gaan er alles aan doen om de levering en montage net zo soepel te laten verlopen, zodat het eindresultaat straks helemaal aan de verwachtingen voldoet. We tellen met je mee af!
Nicole Post - KeukenConcurrent
Prachtige keuken maar veel te groot kookeiland voor deze ruimte ook iov met keukenmonteur anders moeten plaatsen als ingetekend was door adviseur beter advies was op zijn plaats geweest door Ibrahim
15 February 2026
R.v.Stiphout
Geldrop
Beste heer Van Stiphout,
Heel erg jammer te horen dat u deze ervaring heeft met het kookeiland van uw nieuwe keuken. Vanuit uw dossier maken we op dat onze klantenservice nog met in contact is mbt serviceverlening maar we gaan uw bovenstaande beoordeling zeker ook nog opnemen met onze collega's in het filiaal om deze te bespreken. Onze oprechte excuses voor het ervaren ongemak en mocht u nog contact wensen over het bovenstaande, laat ons dit dan svp weten.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Ik was bezig met oriëntatie van een nieuwe keuken en kwam zo ook bij de keukenconcurrent in Son terecht. Het klikte vanaf de eerste minuut en heb zelfs nog steeds contact met de verkoper Bas van Woensel. Hij begeleide me super met met alle vragen. Het duurde even voordat ik de keuken in mijn nieuwe huis kon plaatsen en werd alles netjes tot die datum gereserveerd. En als er apparatuur niet meer leverbaar was, werd dat netjes vervangen door opvolgend van hetzelfde merk. De keuken is nu geplaatst en ook hier door een vakman eerste klas. Ik kan niet anders zeggen, want ik ben best kritisch en zag vrij snel dat hij dat ook is. Win win dus! Wat ben ik blij dat ik bij keukenconcurrent terecht was gekomen. Alles werkt perfect, ziet er prachtig uit en al met al een super tevreden klant. Ik zou zeggen: "Ga zo door!!!"
12 February 2026
Andy
Veghel
Beste Andy,
Dank je voor deze hele mooie complimenten en super om te horen dat je nu lekker kunt genieten van je droom keuken! KeukenConcurrent wenst je heel veel kook plezier toe.
Inge van Dam - KeukenConurrent
Levering en plaatsen van de keuken geweldig! Vakmannen die weten wat ze doen en plezier in hun werk uitstralen. De verkoop.. vriendelijk, maar 3x geweest en 3x een andere verkoper aan tafel gehad. Vond ik erg vervelend. Uitleg over de aansluiting en 't verleggen van stopcontacten had beter en duidelijker gemogen. Daar ik aangaf niks aan te kunnen passen ivm huurwoning. De keuken om mijn aanwezige aansluitingingen heen gebouwd zou moeten worden. Kwamen we er 1 dag voor de plaatsing achter dat dit niet was gebeurd en het verleggen met spoed uitgevoerd moest worden. Uiteindelijk is alles goed gekomen, maar dit was een punt van verbetering
8 February 2026
Stefanie
Eindhoven
Beste Stefanie,
Wij begrijpen je punt van kritiek en zullen dit intern bespreken. Fijn dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken, dank je voor deze 5 sterren review.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
⭐☆☆☆☆ (1 ster) Mijn ervaring met KeukenConcurrent Son is zeer slecht en teleurstellend. In het begin, vóórdat ik alles had betaald, waren zij vriendelijk en goed bereikbaar. Maar na volledige betaling werd de communicatie slecht: er wordt nauwelijks nog gereageerd en de telefoon wordt vaak niet meer opgenomen. De keuken is op meerdere punten verkeerd en onprofessioneel geplaatst: - De kookplaat is slechts 1,5 cm van de muur gemonteerd in plaats van minimaal 4,5 cm. Hierdoor is er inmiddels schade ontstaan aan de decoratieve achterwand door hitte/verbranding. - De decoratieve achterwand met tekst is verkeerd geplaatst en bevat fouten in uitlijning en uitvoering. - De koelkast is niet veilig en niet correct geïnstalleerd, waardoor er water lekt en er water mee komt met het ijs. - De onderkant van de hangkasten is open gelaten en niet netjes afgewerkt. - De afzuigkap en de vaatwasser zijn helemaal niet geïnstalleerd, terwijl was afgesproken dat alle apparatuur volledig geplaatst zou worden. In plaats van deze problemen correct op te lossen, werd alleen een tijdelijke en onveilige oplossing voorgesteld (zoals een brandwerende plaat), terwijl een echte structurele oplossing nodig is. Dit is onacceptabel voor een bedrijf dat professionaliteit belooft. Ik voeg foto’s toe zodat iedereen zelf kan zien wat er is gebeurd. Ik kan dit bedrijf helaas absoluut niet aanbevelen.
3 February 2026
Brahim
Huizen
Beste Brahim,
Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over de installatie van uw keuken. U heeft naar webcare hierover ook een mail gestuurd maar helaas kunnen wij op uw naam en mailadres geen order vinden. Kunt u het ordernummer alsnog doorgeven door op de mail van mijn collega te antwoorden. Bij voorbaat dank.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Erg netjes gedaan zonder schade. Ook erg vriendelijk.
7 November 2025
Marijn
Rosmalen
Beste Marijn,
Goed om te vernemen dat de montage helemaal naar wens is uitgevoerd, dat is ook wat wij van KeukenConcurrent belangrijk vinden.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Tot nu toe goed maar ik kan geen beoordeling geven want wij hebben wel een bestelling gedaan maar krijgen de keuken pas in week 51
8 October 2025
Bea Smetsers
BEST
Beste Bea,
Wij gaan zorgen dat je straks lekker kunt gaan genieten van je nieuwe keuken! Leuk dat wij deze voor je mogen verzorgen.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
De info die we kregen was duidelijk. Levering ging uiterst soepel. En de montage ging perfect. Vooral de monteur was erg vakkundig en meedenkend.
28 September 2025
John
Beste John,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de door KeukenConcurrent geboden service. Wij wensen je heel veel kook plezier toe in je nieuwe keuken.
Fijn geholpen
14 July 2025
Ivanka deenen
Hamont
Beste Ivanka,
Dat horen wij graag over KeukenConcurrent, dank je wel.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Dit was voor ons in korte tijd de tweede keer dat wij bij Keukenconcurrent in Son zijn geweest. Heel vriendelijk personeel en je wordt er goed geholpen. Ook is de service en montage prima. Keukenconcurrent Son is zeker aan te bevelen.
6 July 2025
Danny
Veldhove
Beste Danny,
Dank je voor je aanbeveling, wat leuk dat wij wederom je nieuwe keuken mochten verzorgen! Het is ongekend van KeukenConcurrent!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Naast onze redelijke standaard keuken hadden we ook nog een speciaal verzoek. In de vestiging alle opties voorgelegd gekregen. Door goed advies de juiste keuze voor ons kunnen maken.
23 June 2025
Raymond
Weert
Beste Raymond,
Bedankt voor de mooie 5 sterren review.
Wat goed om te lezen dat jullie de juiste keuze hebben gemaakt door het advies.
Fijn dat wij jullie van dienst mochten zijn.
Koen Peels - Keukenconcurrent
Mooie keuken die vakkundig is geplaatst
5 June 2025
Imro
Beste Imro,
Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de keuken én de vakkundige plaatsing! Bedankt voor jullie vertrouwen en geniet ervan!
Nicole Post - KeukenConcurrent
Dit was de tweede keuken die wij bij keuken concurrent hebben gekocht. Natuurlijk zijn wij bij ze teruggekomen omdat vooral Bas van Woensel ons de eerste keer zo goed heeft geholpen. Ook deze keer hadden we prima monteurs. Het contact is ook altijd goed met ze. Wij zijn zeer tevreden en zouden ze zeker aanbevelen.
8 May 2025
Danny
Veldhoven
Beste Danny,
Wat leuk dat je weer voor KeukenConcurrent bent gegaan voor een nieuwe keuken. Dank je wel voor de waardering, aanbeveling en het vertrouwen die je in ons stelt.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Uitstekend geholpen Goede communicatie Keurig geïnstalleerd Kortom heel tevreden!
8 April 2025
Pieter
Oirschot
Beste Pieter,
Dank je voor je aanbeveling, wat fijn om te lezen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
De verkoper was zeer professioneel en vriendelijk en hielp ons goed met de nieuwe keuken. Hij begreep onze wensen maar ook ons budget en kwam met goede oplossingen.
14 March 2025
Oscar
Bodegraven
Beste Oscar,
Helemaal tevreden over de professionele en vriendelijke hulp van onze collega, hij is dan ook een van onze toppers! Dank je wel voor deze ongekend goede beoordeling.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Er wordt meegedacht en gekeken naar onze wensen
30 January 2025
Suus
Boekel
Beste Suus,
Zoals je van onze adviseurs kan en mag verwachten! Dank je voor het delen van je positieve ervaring in onze mooie showroom!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Goed geholpen door de verkoper Salim
9 December 2024
Fred
Beste Fred,
Dank je voor de mooie complimenten, geniet lekker van je nieuwe KeukenConcurrent keuken.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Heel aardig personeel die ons allemaal graag willen helpen.
27 November 2024
Gijs
Eindhoven
Beste Gijs,
Zoals je mag en kan verwachten in onze mooie showroom. Dank je voor deze positieve 5 sterren review.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Als de keuken net zo goed bevalt als de service bij het kopen, maken wij ons geen zorgen.
6 November 2024
Sjannie
Veghel
Beste Sjannie,
Wat fijn dat mijn collega je zo goed van dienst kon en mocht zijn. Dank je voor het delen van je positieve ervaring. Wij gaan zorgen dat je straks lekker kunt genieten van je nieuwe keuken.
Prima service!!!
11 September 2024
Marietje
Heeze
Beste Marietje,
Wat een heerlijke complimenten, leuk om te horen. Geniet lekker van je nieuwe keuken, die met zorg is samengesteld!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
We zijn zeer tevreden over de geleverde keuken. KadiR Orman, van keuken concurrent Son heeft ons zeer goed geholpen. de Monteur die op locatie was Bjorn Otten ( Otten montage) heeft echt alles super gemonteerd.
19 July 2024
Ramish haideri
Waalwijk
Beste Ramish,
Van aankoop tot en met montage tevreden, dit is wat wij graag horen. Dank je wel voor de waardering.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Tijdens installatie van de keuken vergeet de installatie monteur de kraan dicht te zetten van koud water waardoor we een enorme schadepost hebben. Dan denk je keurig bedrijf ?? maar wat schetst mijn verbazing een of andere juridische afdeling gaat het oppakken waardoor klanten nu niet in hun appartement kunnen omdat de vloer omhoog komt. Mensen moeten noodgedwongen naar een hotel, en keukenconcurrent stelt zich op het standpunt dat ik maar moet wachten tot de expert gekomen is. Het is 6 juli gebeurt en de expert kan eerste week sept. Tot die tijd mogen we niks aanpassen en stelt de dame van keuken concurrent dat we pech hebben gehad. Voor mij NOOIT geen keuken meer via dit bedrijf. bah bah
18 July 2024
Roland
Tegelen
23-09-2024
Beste meneer,
Uitermate spijtig dat er bij u schade is ontstaan. Betreffende deze schade is intussen een expert ingeschakeld welke bij u een afspraak heeft gemaakt. Het door de expert vastgestelde schadebedrag is inmiddels naar u overgemaakt waarna KeukenConcurrent het dossier heeft gesloten.
Via deze weg nogmaals onze excuses voor het ervaren ongemak.
Twan Hoekstra - KeukenConcurr
Wij zijn zeer goed geholpen door Bas, hij is zeer kundig en duidelijk. Hij is zelfs nog komen kijken toen er iets niet leek te kloppen. Na het schoonmaken bleek onze magnetron beschadigd te zijn maar hier kunnen ze bij de KeukenConcurent in Son niets aan doen. Dit ligt bij het magazijn wat de magnetron uitgeleverd heeft. De klacht ligt nu bij de klantenservice maar ik ben er van overtuigd dat dit ook weer heel netjes opgelost gaat worden.
27 June 2024
Tiny
Schijndel
Beste Tiny,
Voor nu alvast heel hartelijk dank voor deze mooie woorden voor onze collega in de winkel. Onze klantenservice komt zo snel mogelijk bij je terug op de melding over de magnetron.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Ook in onze showroom in Keukenconcurrent Son laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie.
Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen.
We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.
Ekkersrijt 4139
5692 DD Son