Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt een overwegend positieve ervaring met een ruime keuze en vriendelijk personeel. Klanten waarderen duidelijke communicatie en een vlotte service van het eerste contact tot montage. Enkele problemen kwamen voor, maar deze zijn naar tevredenheid opgelost en de aanbeveling is hoog.
30 April 2026
dirk dijkstra
Oude Willem
Beste Dirk,
Dank je voor je aanbeveling, super om te lezen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Als je de keuken koopt kan alles en wordt er heel enthousiast gedaan Kom je terug met problemen wordt er moeilijk gedaan Onze afzuigkap paste niet, was verkeerd gemeten, er komt geen goede oplossing Koelkast tot 3 keer een nieuwe gehad Is nog geen top koelkast Cooker is al vervangen, was ook stuk Zal jullie niet aanbevelen helaas
Beveelt niet aan
16 April 2026
A
Schuinesloot
Beste heer/mevrouw,
Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze serviceverlening. Een van mijn collega's heeft u gebeld en uw voicemail ingesproken. Tevens heeft hij u een mail gestuurd en gevraagd om hem te benaderen zodat hij de review met u kan bespreken.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
De keuze is groot, voor elk wat wils. We zijn netjes geholpen. Hebben een mooie keuken gekocht, de montage moet nog plaats vinden.
9 April 2026
Annita
Hijken
Beste Annita,
Bedankt voor de complimenten.
We zijn blij te horen dat de ruime keuze en onze service aan de verwachtingen voldeden.
Gefeliciteerd met jullie aankoop!
Veel plezier met de voorpret van de nieuwe keuken.
Koen Peels - KeukenConcurrent
Van eerste contact in de winkel via aflevering van de onderdelen naar de montage alleen maar plezierige en professionele mensen ontmoet. Het tussentijdse mail verkeer helder en duidelijk. Betaling moeiteloos. Eind resultaat een mooie nieuwe keuken. Een opmerking: wij moesten zelf de oude keuken afbreken. En een bedrijf inschakelen voor gas afsluiting en elektra. Alles in één hand zou de 9 een 10 hebben gemaakt.
8 March 2026
Willy
Ruinen
Beste Willy,
Wat een prachtig compliment! Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en de mooie 9. Het is fijn om te horen dat het hele proces, van het eerste contact tot de heldere communicatie en de uiteindelijke montage, zo soepel en professioneel is verlopen. Daar doen we het voor!
We danken u ook hartelijk voor uw feedback over de demontage en de technische installatie. We begrijpen dat het voor u als klant nog prettiger zou zijn als wij ook dit volledig uit handen kunnen nemen. We nemen uw suggestie zeker mee in onze evaluaties om onze service in de toekomst naar die felbegeerde 10 te tillen. Heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken!
Nicole Post - KeukenConcurrent
Is beschreven in voorgaande vragen, mag geplaatst worden
28 February 2026
Jan&Janny
Spier
Beste Jan en Janny,
Bedankt voor de mooie 5 sterren beoordeling!
Koen Peels - KeukenConcurrent
Goede oplossing geboden voor het ontstane probleem van de vervangende spoelbak
19 December 2025
Gerard Timmerman
Beste Gerard,
Fijn dat de geboden oplossing helemaal naar wens is, dat is wat wij graag horen.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
geweldige ervaring mooie keuken gekocht. Verkoper denk met de klant mee en maakt het niet duurder dan nodig is.
15 December 2025
Hendrik Jan Mones
Dwingeloo
Beste Hendrik Jan,
Dank je voor deze mooie complimenten en wat fijn om te horen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn!
Een 10
28 October 2025
Marcel
Beste Marcel,
Dank je voor deze mooie 10! Geniet lekker van je nieuwe keuken.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Service en tekst&uitleg bij aankoop waren prima en de installatie werd door 2 ervaren monteurs gedaan. Vriendelijk, meedenkend en netjes.
16 September 2025
Roel Koopman
Pesse
Beste Roel,
Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe KeukenConcurrent keuken! Wij wensen je heel veel kook plezier toe!
Vakkundig advies van verkoper
5 September 2025
Reinold Huisman
Beilen
Beste Reinold,
Dank je voor de mooie complimenten. Voor een vakkundig en eerlijk advies ben je bij KeukenConcurrent aan het juiste adres! Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe keuken.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Gelijk bij binnenkomst ontvangen door Achmed. Geen opdringende verkooppraatjes, maar meedenken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Erg prettig dat je rustig over je aankoop kunt nadenken en dat er later een afspraak wordt gemaakt voor de definitieve beslissing.
11 July 2025
Thea
Beste Thea,
Dank je wel voor de complimenten voor het advies van onze collega Achmed, hij is dan ook één van onze ongekende toppers!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Fijn geholpen in de winkel en tijd genomen. Goed meegedacht.
9 June 2025
Karina
Beste Karina,
Bedankt voor je reactie! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat er echt met je is meegedacht. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Veel plezier met je aankoop!
Nicole Post - KeukenConcurrent
Goed en snel geholpen.
6 June 2025
Tim
van Driel
Beste Tim,
Dank je wel voor deze korte maar krachtige positieve beoordeling voor onze klantenservice!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
De verkoper heeft goed meegedacht met het plaatsen van de nieuwe keuken i.v.m. de aanwezige ruimte, de vensterbank en de ruimte die de kastgrepen nodig hadden. Helemaal TOP!
26 May 2025
Alice
Dalerpeel
Beste Alice,
Zo te horen zijn het advies en de aankoop van jouw nieuwe keuken een schot in de roos! Bedankt voor het plaatsen van deze top review voor KeukenConcurrent.
Zeer goed vakkundig Denken mee
24 April 2025
alexander willem heldoorn
amsterdam
Beste Alexander,
Dat horen wij graag! Dank je voor de complimenten die je ons geeft.
Prima service goed geholpen
23 April 2025
Marco Smook Brands
Beste Marco,
Dank je voor deze positieve 5 sterren review, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en ons aanbeveelt.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Van begin tot eind netjes op de hoogte gehouden over de keuken, netjes gemonteerd en geleverd!
18 April 2025
René
Dalerveen
Beste René,
Helemaal tevreden over het hele traject, dat horen wij graag.
Prima bedrijf
1 April 2025
Marcel
Emmer-Compascuum
Beste Marcel,
Een korte maar krachtige en positieve beoordeling. Hartelijk bedankt hiervoor!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Vanaf aankoop tot aan plaatsing is alles goed geregeld. Verkoopster was uiterst vriendelijk en dacht mee. Levering was zoals afgesproken op tijd. Plaatsing door de monteur was zeer goed en vakkundig.
27 March 2025
Richard
Meppel
Beste Richard,
Dank je wel voor het delen van al jouw positieve ervaringen vanaf de aankoop tot de montage van jouw nieuwe keuken! Heel veel kookplezier gewenst.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Goede voorlichting gehad over de mogelijkheden. Geen opdringerige verkoop, maar er werd goed met ons meegedacht. Alle tijd voor vragen. Heel plezierig!
20 March 2025
Wim
Assen
Beste Wim,
De voorlichting in de winkel helemaal naar tevredenheid verlopen. Dat klinkt als een schot in de roos! Dank je wel voor het plaatsen van jouw review.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Het meedenken, in ons geval door Ahmed, begint bij het uitzoeken van de keuken. Wat kan goed en wat kan er beter/anders. Bv. vaatwasser op andere plaats, goed laten zien hoe het er optisch uit komt te zien etc. Nog een keer kijken, weer aanpassingen maken etc., geen moeite te veel. Het monteren van de keuken idem dito. Zelf een kleine fout in de berekening gemaakt. Wordt meteen een oplossing voor gezorgd. De geleverde spoelbak was eigenlijk te groot voor het aanrechtkastje. Wordt op gewezen dat dit afbreuk doet aan de keuken. Wordt een andere spoelbak geregeld. Close in boiler teruggeplaatst, lekkende kraan voor vaatwasseraansluiting vervangen. En tot slot alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.
2 February 2025
E. van Olst
Wijster
Beste meneer/mevrouw Van Olst,
Dat is ongekend van KeukenConcurrent! Wat fijn dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken, dank je voor de mooie complimenten.
28 January 2025
Bennie
Elim
Beste Bennie,
Dank je voor deze positieve 5 sterren review, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bezoek aan onze mooie showroom!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Goed geholpen door Ahmed. Hij komt met goede ideeën om de keuken nog beter en mooier te maken.
14 October 2024
Gerke
De Krim
Beste Gerke,
Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen!
Uit de kunst.
28 September 2024
Js Muller
Assen
Beste meneer/mevrouw Muller,
Dank je voor deze mooie 5 sterren review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Prettige en vakkundige begeleiding en advies van Ahmed Achabbabi. Fijn contact gehad en hij heeft ons prima van advies voorzien. We bevelen hem van harte aan. Hij weet wat men zoekt in een keuken en wat belangrijk is. Daardoor zijn we nu heel content met de keuken die keukenconcurrent heeft geleverd. De montage en installatie was ook keurig en vlot voor elkaar. Vakkundige mensen
20 September 2024
Marry
Hollandscheveld
Beste Marry,
Wat een mooie complimenten in deze positieve 5 sterren review, dank je! Wij wensen je heel veel kook plezier toe in je nieuwe KeukenConcurrent keuken.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben.
En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.
Griendtsveenweg 30 A
7901 EA Hoogeveen