Laden reviews...
28 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de rechtspraktijk om professionele begeleiding en heldere communicatie. Het team wordt ervaren als betrokken, empathisch en deskundig. Klanten voelen zich gehoord en ondersteund in het proces. De dienstverlening is betrouwbaar en gericht op de belangen van de cliënt.
Mevrouw Jagesar erg vriendelijk en heeft mij binnen 24 geholpen. Een aanrader
22 June 2026
Samin Ghassemoof
Pijnacker
Goudeerlijk, eerlijk en direct. Ik ben uitstekend geholpen met mijn zaak mbt familierecht. Daarbuiten ook goed bereikbaar voor juridisch advies.
28 May 2026
Akash Jokhoe
Pijnacker
Echt goede advocaaten en weten hun werk , en doen best.
21 May 2026
Hatam zairpour
Delft
Advocaat de heer Fakiri heeft meerdere zaken behartigd van mijn zoon. Zeer prettig in contact. Oprecht en altijd goed bereikbaar. Wij zijn zeer te spreken over dit kantoor. Persoonlijk en betrouwbaar. Ziet ook dat deze advocaten ervaring hebben en deskundige zijn. Bedankt voor alles
30 April 2026
Reno
Den Haag
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: Mijn ervaring met mevrouw A. Hayaty was goed en ik ben zeer tevreden. Zij heeft mij op een professionele en betrokken manier geholpen en heeft mijn belangen goed verdedigd. Ik voelde mij gehoord en serieus genomen. Hartelijk dank voor haar inzet.
29 April 2026
Z
Den haag
Heel goed advocaten en Echt weten hoe moet werken en hiop voor hun succes
23 March 2026
Hatam zairpour
Delft
Ik ben zeer tevreden over de professionele begeleiding en ondersteuning. Mijn advocaat toonde een hoge mate van professionele integriteit, en dit was voor mij zeer belangrijk. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd zorgvuldig en gestructureerd gewerkt. Mijn zaak is op een goede en succesvolle manier afgerond. Deze ervaring was voor mij zeer positief.
18 March 2026
F.
Sliedrecht
De beste die er is heel blij dermee
17 March 2026
Devean
Rotterdam
Ik heb mr. Jagesar als advocaat gehad voor mijn familiezaak. Zij overtreft al je verwachtingen, ze denkt mee in alle opzichten, heeft je zaak en details altijd paraat in haar hoofd. Goed bereikbaar, ondertiteld wat ze doet en waarom. En staat voor haar cliënten. Ik heb me altijd begrepen en ondersteund gevoelt. Ik raad iedereen mr Jagesar aan.
26 January 2026
Sim
Alphen ad Rijn
De behandeling van mijn familierechtelijke zaak door Fakiri & Jagesar Advocaten, en in het bijzonder door de heer Fakiri, heb ik als zeer professioneel en zorgvuldig ervaren. Vanaf het eerste contact werd er helder gecommuniceerd en was er sprake van oprechte betrokkenheid. De heer Fakiri beschikt over uitstekende vakkennis en wist complexe juridische vraagstukken duidelijk en begrijpelijk toe te lichten. Zijn aanpak was doortastend en strategisch, met voortdurende aandacht voor mijn persoonlijke situatie en belangen. Na vijf jaar intensief te hebben samengewerkt en samen te hebben gestreden voor mijn recht, hebben wij in december 2025 het positieve bericht van de rechtbank ontvangen dat wij de zaak hadden gewonnen. Dit resultaat onderstreept de deskundigheid, volharding en inzet van de heer Fakiri. Gedurende het gehele traject voelde ik mij serieus genomen en goed begeleid. Afspraken werden nagekomen en vragen werden steeds tijdig en adequaat beantwoord. Ik zou de heer Fakiri dan ook zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundige en betrouwbare rechtsbijstand.
8 January 2026
Luis
Den Haag
De mensen van dit advocaten-kantoor kwamen vriendelijk en betrokken op mij over, wat zorgt voor vertrouwen.
10 December 2025
Roy
Alkmaar
Zeer proffessioneel!!!
8 December 2025
Dhr. Chin-Fo-Sieeuw
Den Haag
Uitstekend blij Op deze advocaten kantoor kan je op rekenen
25 November 2025
Roy
Den Haag
Top duidelijk en behulpzame ondersteuning gekregen. Moeite gedaan naar elke hulp vraag die nodig had.
19 November 2025
Adham Chattou
Denhaag
Ik heb zoveel steun en betrokkenheid ervaren, in hoe u mij heeft bijgestaan in een moeilijk gevecht in mijn leven!, uw advies steun en betrokkenheid zijn waarlijk moelijk in woorden samen te vatten! U heeft mij bijgestaan als advocaat, heb het ervaren alsof u uw eigen familie lid heeft bijgestaan hartelijk dank Roshni!!!! Vriendelijke groet en veel dank! M.D
19 November 2025
Momar
Den haag
Zeer betrokken advocaat. Zelf werd ik bijgestaan door advocaat Jagesar. Zij is altijd eerlijk geweest over de kansen van een rechtszaak, in mijn geval ging het om familierecht. Ze ziet het totale plaatje en kijkt wat er nodig is om het juiste resultaat te behalen.
18 November 2025
Mandy
Hellevoetsluis
Mijn ervaring met merster Fakiri was helamaal top hartverwarmende mens is een aanrader meester fakiri top mens goed mens ik vergeet hem nooit alvast bedankt meester.
14 November 2025
Saira Djorai
Den Haag
Wij zijn zeer te vreden over dit advocaten kantoor. Empathies, vriendelijk, zeer veel kennis in hum vaak. Zeker aan te raden!
3 November 2025
Reno
Den Haag
Advocaat voor echtscheidingen, mijn ervaring is met heel weinig woorden een zeer aanbevolen advocaat die zijn vak kent en betrokken is.
1 November 2025
Al Roshan.
Den Haag
Ik ben enorm tevreden over de hulp die ik heb gekregen in mijn zaak. Ze luisterde goed, gaf duidelijk advies en stond altijd voor me klaar. Dankzij haar deskundigheid en vastberadenheid is alles uitstekend verlopen. Een echte aanrader voor wie iemand zoekt die zowel professioneel als menselijk is.
27 October 2025
shiv
rotterdam
Ik was heel gespannen maar mw. Hayaty heeft mij goed vertegenwoordigd in de rechtbank en dat hielp.
20 October 2025
Esmee
Den Haag
Mijn zaak passievol en deskundig behandeld. Fijne gesprekken, duidelijke uitleg en juridische uitleg begrijpelijk gemaakt. Uiteindelijk ook een resultaat waar we mee verder kunnen. Dank
30 September 2025
Frans
Nootdorp
Dankzij Roshni voelde ik mij gehoord en gesteund. Ze is professioneel, empathisch en altijd bereikbaar. Een top advocaat met hart voor haar cliënten. Echt een aanrader! 10+
12 September 2025
Rishi
11 September 2025
Marc
Zwolle
Heeft oog voor de menselijke maat, walks the extra mile....
1 September 2025
Lenny Beele
Fakiri & Jagesar Advocaten
Fakiri & Jagesar Advocaten is werkzaam binnen het strafrecht, het penitentiair recht, personen- en familierecht, en het civielrecht waaronder ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.
E: [email protected]
T: 070 20 02 088