Laden reviews...
90 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent hoogwaardige materialen en vakmanschap, vriendelijke en deskundige medewerkers en snelle, professionele installatie. Klanten waarderen duidelijke communicatie en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel er af en toe planningsproblemen zijn, blijft de algehele ervaring positief en de service betrouwbaar.
Wat een goed bedrijf! Van bestellen tot leggen een dikke 10! Willem heeft bij ons 2 open trappen met veel liefde en vakmanschap bekleed. We hadden niet beter kunnen wensen! bedankt!
30 March 2026
Sebastiaan
Zoetermeer
zie boven
28 March 2026
Fred Van Heel
's-Gravenhage
Duidelijke afspraken welke nagekomen zijn. Stoffeerder was een vriendelijke meneer en ruimde na afloop alles netjes op. We zijn erg tevreden met beide trappen.
27 March 2026
Dieuwke
Gouda
Vandaag heeft Willem op 2 trappen, waarvan 1 met een moeilijke draai, sisal gelegd. Ontzettend netjes gedaan (de net geverfde zijkanten zijn nog steeds in perfecte staat) met een prachtig resultaat. Echt vakwerk en erg prettig in de omgang. In de winkel ben ik ook goed geadviseerd over de mogelijkheden en voor/nadelen van materiaal en de kleuren. Ook vlot antwoord gekregen via Whatsapp op mijn vragen hoe we de trappen van tevoren moesten klaarmaken voor het leggen.
18 March 2026
C
Den Haag
Slecht gelegd ziet op sommige stukken de onder vloer leggen op een plek leg er een stukje vloerbedekking onder het tapijt .op heel veel plinten zit er lijm resten niet aan te raden om hier mee zaken tedoen ,lompen vloerbedekkinglegger
Beveelt niet aan
12 March 2026
john
Zoetermeer
Moesten wel wennen aan de stoffeerder, moeilijk communiceren wegens zijn gehoorprobleem. Meneer was ook naar het toilet geweest en had flinke remsporen na gelaten. Niet zo netjes.Ook zat er veel lijm op mijn laminaatvloer zagen wij de volgende dag.Maar zeer tevreden met het tapijt op de trap, het is prima gelegd.
8 March 2026
Lenie
Den Haag
In de winkel heel vriendelijk geholpen. De trap ziet er fantastisch uit, mooie vloerbedekking en heel netjes gelegd!!
8 March 2026
Van Dijk
Monster
Prima geholpen.
7 March 2026
Ger
Den Haag
De trap ziet er geweldig uit, mooie vloerbedekking en netjes gelegd.
1 March 2026
Kim
Delft
Na telefonisch contact zijn wij langs gegaan in de winkel waar we ontzettend goed zijn geholpen bij het maken van onze keuze voor de Elite (veel alternatieven gezien). De vloerbedekking zou over 4-5 weken gelegd worden, maar door het wegvallen van een ander waren we binnen een week al aan de beurt. Ondanks de uitdagende vorm van de kamer (veel hoekjes) lag de vloerbedekking er na een uurtje super strak in. We zijn er super blij mee!
1 March 2026
Stefan
Haarlem
We hadden heel veel haast. Elders lange wachttijden. Bij KaMeTaheel relaxt en kundig geholpen door moeder en dochter. En zo, dat ruim op tijd het hele huis van vloerbedekking was voorzien. Dank.
26 February 2026
Victor
Den Haag
Mooi assortiment, we werden snel en deskundig geholpen en het resultaat is boven verwachting mooi.
14 February 2026
Karelynn
Den Haag
Goed geholpen in de winkel. Na 3 weken mn trap gestoffeerd. Eerd (als ik zijn naam goed heb onthouden) is een hele kundige en nette stoffeerder.
11 February 2026
Marleen
Den Haag
Dit was de eerste keer dat ik twee vloerkleden heb gehaald bij KA-ME-TA. Kreeg heel goed advies en hulp vanaf het begin. Ontzettend fijn geholpen met de uiteindelijke keuze. Ben zeer blij en tevreden met de vloerkleden en ben in de toekomst zeker van plan om weer daar naartoe te gaan, mocht ik op zoek gaan naar een mooie vloerkleed. Het bedrijf levert topkwaliteit en alles is perfect afgewerkt! Mijn complimenten aan KA-ME-TA.
10 February 2026
Stefano
Den Haag
Ik heb een hele goede ervaring, snel adequaat en goede communicatie
3 February 2026
Huibert Kralt
Rijnsburg
Keurig op tijd, vakkundig en netjes geplaatst.
Beveelt niet aan
31 January 2026
Pieter
Den haag
Voor mooie kwaliteit en mooie prijzen kun je bij ka-me-ta terecht. Je wordt goed geholpen in de winkel. Er wordt met je meegedacht. Wij hebben de trappen laten stofferen. Het is niet overal even netjes maar de kwaliteit van het tapijt maakt veel goed.
30 January 2026
John
Wateringen
Heel mooi ziet de trap er weer uit. Prijsvergelijk gedaan en deze was het voordeligst met een mooie kwaliteit.
19 January 2026
Elles
Den Haag
Twee trappen laten bekleden + een kamer, fantastisch gedaan! Vakwerk en een vriendelijke medewerker! Trappen waren veel werk i.v.m. de zijkanten die ook bekleed zijn, maar geeft de trappen een mooie uitstraling.
19 January 2026
Abraham Toet
Scheveningen
Heerlijke winkel, met heel veel tapijt gewoon op de rol in de winkel. Je kan er ongedwongen lekker rondneuzen en wordt heel vriendelijk geholpen en geadviseerd. Duidelijk een familiebedrijf dat met plezier gerund wordt. Ik vind het een topwinkel met mooie betaalbare artikelen.
17 January 2026
Dick
Den Haag
Leuke jongens die het tapijt kwamen leggen...En in de winkel ook leuk geholpen....
16 January 2026
Patrick Marbus
's-Gravenhage
Wederom weer gekozen voor Ka-Me-Ta om in de slaapkamer vloerbedekking te laten leggen. De dames in de winkel helpen je altijd heel vriendelijk! Het ziet er weer fantastisch uit, de meneer die het heeft gelegd was erg vriendelijk en heeft heel netjes gewerkt! Aanrader!
15 January 2026
Leanne
Den Haag
Nadat wij ongeveer 3 jaar geleden naar volle tevredenheid vloerbedekking lieten leggen door Ka-me-ta was de keuze om weer voor dit bedrijf te kiezen gauw gemaakt. Behalve dat de vloerbedekking prachtig is, zijn wij ook heel enthousiast over de zeer vakbekwame en vriendelijke stoffeerder!
15 January 2026
Mady
Den Haag
Behulpzame medewerkster, denkt goed mee. Keurige levering door vriendelijke heer. Tapijt nog niet uit de verpakking gehaald, maar ga er vanuit dat dat goed is.
22 December 2025
Wendy
Den Haag
Goed geholpen en geadviseerd, top bedrijf. Absoluut een aanrader.
19 December 2025
Johan
Enschede
Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. In onze 900 m² grote winkel vindt u alle soorten vloerbedekkingen. Door onze jarenlange ervaring, kennis, kunde en veel interesse in onze branche is KA-ME-TA Tapijt de vloerenwinkel voor deskundig advies. Bij KA-ME-TA Tapijt bent u aan het goede adres voor: tapijt, vloerkleden, trapbekleding, tapijttegels, vinylvloeren, en kunstgras. Zo beschikken wij over 600 rollen tapijt en 300 rollen vinyl in alle soorten en maten. Vanuit onze vloerenwinkel met eigen magazijn is alles direct uit voorraad leverbaar.
Amsterdamse Veerkade 51A
2512 AH Den Haag