Laden reviews...
191 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roepen consequent dat het personeel vriendelijk is, de communicatie duidelijk en de service betrouwbaar. Veel opmerkingen over een goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle afhandeling. De algehele ervaring blijft positief met weinig wrijving.
Keurig bedrijf. Aardige mensen. Heldere diagnose. Redelijke prijs.
19 August 2026
Casper
Top geregeld
17 August 2026
Henk Hamering
Dalen
Al jaren auto in onderhoud en recent een occasion gekocht. Fijne garage, goeie monteurs met een persoonlijke benadering. Eerlijk, direct en kwaliteit.
16 August 2026
Jur
Groningen
Hier wordt je nog persoonlijk geholpen
14 August 2026
Marcel
Dalen
Ik kom hier al regelmatig en ben elke keer ontzettend tevreden. Laatst hebben ze mijn uitlaat echt ontzettend snel gerepareerd. Vriendelijk personeel, deskundige service en uitstekende kwaliteit. Zeker een aanrader!
12 August 2026
Dimitri
Ben heel goed geholpen
10 August 2026
Richard
Dalen
Een betrouwbare garage waar ik altijd terecht kan!!
8 August 2026
Betty
Duidelijke afspraken Prettig en vriendelijk te woord gestaan Goed advies
8 August 2026
Henk
Oosterhesselen
Prettig, direct contact en overleg met de werkplaats. (zogeheten korte lijnen : ) De onverhoopte aanrijdingsschade aan onze auto was vlot, binnen enkele dagen, aan de beurt voor reparatie. We zijn volledig tevreden met de service en de reparatie en hebben de eerlijke rekening dan ook per ommegaande betaald. Het afslepen naar de garage en de vervangende huurauto organiseert de garage niet. Dit hebben we zelf geregeld en dat is met internet en telefoon dan ook niet zo moeilijk. Deze 'zelfwerkzaamheid' zie je dus ook niet op de garage rekening terug.
7 August 2026
Joost
Dalen
Snelle service ,goede reparaties! Kwaliteit geld...
6 August 2026
Henk
Zandpol
Goede service en gelijk de sok meegenomen die binnen 2 maanden vernieuwd moet worden. Geen extra afspraak nodig maar gewoon erbij gedaan. ✅
31 July 2026
Chris
Service gericht
31 July 2026
Edwin
Dalen
Altijd klantvriendelijk, en super service
30 July 2026
Meinold
Coevorden
We werden wederom zeer goed en vriendelijk geholpen en ons probleem werd fantastisch opgelost.
27 July 2026
Niels
Dalen
Deskundig vriendelijk personeel, z.n doen ze even een stapje meer.
25 July 2026
Jannie Belga
Dalen
Accu nog voor de vakantie vervangen; we gaan vol vertrouwen weer op weg!!
24 July 2026
Jos
Dalen
Een garage die altijd de tijd voor je neemt.
24 July 2026
Jan
Oosterhesselen
Super vriendelijk team dat je niet het vel over de oren trekt.
23 July 2026
Danny
Coevorden
Fijne personeel en wordt snel geholpen
22 July 2026
HARDENBERG
17 July 2026
Alex
Dalen
Ik had plots een bandenprobleem. Dit werd snel en vakkundig opgelost , zodat wij toch op de geplande dag op vakantie konden.
9 July 2026
Inge
Dalen
Ik had een probleem met mijn remmen. Er werd tijd gemaakt ondanks de drukte om mij te helpen!!
8 July 2026
Betty
Coevorden
afspraak op korte termijn. snelle service en vriendelijk en behulpzame werknemers
7 July 2026
Jan
coevorden
Goed service, even kijken wat er aan de hand is en direct wat kunnen inplannen. goede communicatie wat er aan de hand kan zijn. Vakmannnen!
4 July 2026
Han Hilbrands