Super!

Roald was goed voorbereid, netjes op tijd, enthousiast, flexibel en hij kon prima dealen met 12 stuiterende jongens! Ze hebben een super leuk partijtje gehad.

Topfeest!

Voor de 6e verjaardag van onze dochter gaan apenkooien. De kinderen hebben genoten! Lekker actief met allerlei leuke spelelementen. Tussendoor tijd voor warmt te drinken en te snoepen. Een top feest voor jongens en meiden!

Het apenkooien was echt een feestje!

Voor het partijtje van mijn zoon (7 jaar) gingen we apenkooien. De kinderen vonden het super! Tikker en verlosser, de vloer is lava oa en dat op muziek; de kinderen hebben genoten!

Topfeestje

Goed geregeld, leuke trainer, blije kinderen. Echt top

De kinderen hebben een topmiddag gehad!!

Het was super. De kinderen hebben genoten. De begeleider deed het ontzettend leuk!! Het lasergamen was een succes en hij bedacht er iedere keer weer wat bij om het uitdagender te maken.

Goed verzorgd feestje, actief en in de buitenlucht

Het feestje was zo geregeld. 10 jongens 1,5u de natuur in en daarna nog even in de speeltuin bij het wed met een ijsje. Top feestje!

Jarige: “coolste feestje ooit!”

Roald heeft het erg leuk gedaan. De kinderen waren erg enthousiast over lasergamen en jachtseizoen. De combinatie van bos, velden en mooi weer maken het feestje helemaal compleet.

Kinderen vondrn het super leuk!

Makkelijk geregeld, snelle communicatie, leuke sportieve middag voor de kids. Echt een aanrader.

Goed verzorgd sportfeestje voor kinderen

Scopo neemt het feestje uit handen. Kinderen hebben lekker gevoetbald, boksen en andere spelletjes. Was goed verzorgd en begeleiding had de mannen onder controle

Super georganiseerd

Robby deed het erg leuk. Was erg enthousiast en hij had goed de aandacht van de kinderen. Voetbal spelletjes waren top en levend stratego was heel leuk om te doen. Origineel bedacht. Ilias de jarige vond zijn feest geweldig. Nogmaals dank!

superleuk en sportief feestje

Het idee van een beweegfeestje is natuurlijk al heel leuk. De uitvoering (olv Marco) was ook uitstekend. Dank nogmaals!

Geweldig, super goed georganiseerd partijtje!

Geweldig, super goed georganiseerd partijtje!

Superleuk feest - volledig uit handen genomen

Na taart eten afgesproken in het bos, waar Maarten 2 spellen (lasergamen en jachtseizoen) heeft gedaan met 10 jongens. Jongens helemaal tevreden en wij ook..

Heel leuk en goed georganiseerd.

We hadden het ‘apenkooien’ feestje geboekt, super leuk en afwisselend. Cédric had alle jongens goed onder controle, top!

Heel veel apenkooi plezier!

De kinderen hebben het erg na hun zin gehad. Leuk muziek en gevarieerde spelletjes. Communicatie vooraf het feestje kon beter. We stonden bij de verkeerde locatie en moesten met alle kinderen een stukje naar de juiste locatie lopen.

Een groot feest!

Met 9 boys hebben wij een apenkooi / voetbal feestje gedaan via Beweegfeestje. De jongens vonden het stuk voor stuk prachtig. De combinatie van muziek, sport en spel was een groot succes. Dank!!

Heerlijk feestje gehad. We hadden een vrij grote en drukke groep van met name jongens, maar de “meesters” zetten de regels meteen duidelijk neer waardoor wij de regie grotendeels konden loslaten en zelf ook konden genieten van het meedoen met lasergamen en de potjes jachtseizoen. De kids (en wijzelf..) hebben enorm genoten!

Geweldig feestje voor jongens en meisjes

Een partijtje met 20 kinderen?! Nou voor 1 keer dan. Dat waren mijn gedachten. Maar vandaag een super leuk lasergame feestje gehad. Met alles erop en eraan! Echt de moeite waard. Fijn dat er begeleiding mee is, waar de kinderen dan ook goed naar luisteren. Kinderen blij, papa en mama blij!

Topfeestje

Leuke leiding, toegankelijke spellen, blije jarige!

Heel geslaagd feestje en heerlijk buiten!

Onze dochter van vijf heeft haar feestje gevierd in het Amsterdamse Bos. Veel leuke spelletjes, een quiz en als uitsmijter een speurtocht. Alles was even leuk, aldus onze dochter. Leuke en actieve begeleiding van Maarten. Hij hield goed in de gaten of de kinderen nog enthousiast waren en speelde daar handig op in als dat niet zo was.

Super georganiseerd. Aanrader !

Al twee verjaardagspartijtjes ( voor een zes- en acht jarige) gevierd. Dank Maarten en Jordy; jullie zijn top !! Georganiseerd in onze eigen tuin. Super enthousiaste begeleiding. Aanrader :-)

Onwijs leuke middag met veel actie!

De kinderen hebben genoten! Zowel het lasergamen als het jachtseizoen was een groot succes. Het is een fantastische omgeving waar goed gebruik van wordt gemaakt met de spellen. De cadeautjes op het einde zijn niet nodig maar een hele welkome verrassing. Maarten had alles perfect onder controle en hij heeft Viggo en z’n vriendjes een top partijtje gegeven.

Super!

Het was gewoon een top feestje. Met allemaal superleuke sport en spel elementen, passend bij de leeftijd van de kinderen (6 jaar).

Wat een top feest!

Voor mijn dochter hadden we een actief buiten feest gepland. Maar het zou de hele middag regenen. De avond ervoor nam ik daarom contact op en binnen enkele minuten werd ik al teruggebeld. Beweegfeestje was super behulpzaam en flexibel. We konden tot een paar uur van te voren nog afzeggen. Gelukkig hebben we dat niet gedaan! Iedereen regenpak en laarzen aan en gaan. Onder leiding van enthousiaste trainer Robby hebben de kinderen het erg leuk gehad met levend stratego en jachtseizoen. Tussendoor wat drinken en eten en weer door. Ondanks de regen was het een heerlijke middag.

Te gek feestje voor mijn 9-jarige zoon!

We gingen kickboksen en daarna lasergamen in De Hout, en dat was een groot succes! In de bosjes, en de begeleider deed het superleuk dus het was echt voor herhaling vatbaar!