Geweldig zaalvoetbalfeestje. De jongens hebben genoten!

Omdat onze zoon 10 jaar werd hebben wij een zaalvoetbalfeestje geboekt bij beweegfeestje. Wat een aanrader. Helemaal verzorgd en Covid proof. Een heel afwisselend feestje dat zelfs leuk werd gevonden door zijn vriendjes die niet voetballen. Afwisselend, puzzelen, spelen, voetballen. Echt heel leuk. Aanrader voor alle leeftijden tot en met 13 jaar!

Geel Goed!

Geweldige wedstrijden voor kinderen, erg leuk en spannend. Uitstekende organisatie van teams, ook met een groot aantal deelnemers.

Geweldig heel erg leuk!!

Maarten heeft de kids 2 uur lang vermaakt. Het was echt geweldig. Rode wangetjes veel lachen!! Bedankt!!!!

Top & onbezorgd beweegfeestje gehad!

Voor de 8e verjaardag van onze zoon gingen we apenkooien met in totaal 11 gozertjes. Planning en communicatie met de organisatie vooraf ging heel soepel en was professioneel. Op de dag zelf hadden we begeleiding van een toptrainer! Professioneel, kon zich goed verplaatsen in de kids en stond ook open voor ideeën van hen. Iedereen, inclusief ouders, genoot volop van een middagje ouderwets apenkooien. Kinderen waren superenthousiast en alles werd ons uit handen genomen. Kortom: topfeestje!

Wat een mega leuke ervaring; blije kinderen, veel bewegen, samen spelen,

Super geslaagd feestje! Maarten deed het heel leuk, veel ervaring met de kids. En kinderen vonden zelfs het op- en afbouwen al leuk. Goed concept!

Prima geregeld, kids hebben zich 90 minuten non-stop vermaakt.

Weer super goede ervaring. Na eerder beweegkamp, nu een feestje geboekt. Erg leuk! Goede en enthousiaste begeleider.

Een superleuk feestje, goed georganiseerd en de kindjes waren door t dolle!

Mijn zoontje heeft een geweldig apenkooi feestje gehad. Hij was helemaal in zn element met al zijn vriendjes om hem heen. Robby heeft het heel leuk begeleid. Heel knap met 10 kleine 5-jarigen, rennend en springend door de zaal. Een perfecte manier van een feestje geven, als ouder heb je er geen omkijken naar en de kindjes hebben een lekker actief feestje!

Super feestje en nog sportief ook!

Kinderen vonden het geweldig, coach zorgde voor betrokkenheid en kreeg ze keer op keer mee door enthousiaste verhalen en variatie in de spellen. Ze hadden nog wel even door kunnen gaan, zo leuk vonden ze het. De muziek die uit de speaker kwam maakte het helemaal af. Leuk om te zien dat een feestje zo sportief kan zijn.

Betrokken en actief

Maarten is van het begin (vanaf aanmelden) tot het einde van het feestje heel betrokken geweest. Hij heeft het feestje van onze zoon tot een groot succes gemaakt. Het apenkooien vonden de kinderen erg leuk om te doen. Wanneer dat niet het geval was geweest, dan weet ik zeker dat Maarten er een andere draai aan had weten te geven. Je merkt dat hij veel ervaring heeft met (gym) les geven aan kinderen.

Een hele leuke manier om kinderen te laten bewegen en plezier te hebben.

Het is allemaal goed geregeld en de meester had iedereen goed onder controle. Kinderen hebben 1,5 uur gerend en gesprongen en vonden het heel leuk. Voor de ouders ook heel fijn want je hoeft zelf niet veel te doen. Dus top geregeld!

Super feestje gehad!

Onze 7-jarige dochter en haar vriendinnetjes hebben een ontzettend cool feestje gehad. Al voor het tweede jaar op rij...want ze wilde heel graag weer hetzelfde feestje :) Veel gezelligheid tijdens alle spelletjes en oefeningen en goede muziek maakten er een echt feestje van. ‘Ik wil ook zo’n feestje als ik jarig ben’, kwam al een aantal keer voorbij. Bedankt voor de top begeleiding weer!!

Heel leuk feestje gehad en super geregeld

De kinderen hebben een top middag gehad, perfect geregeld!!

Het was een middag vol chaos en plezier

Wij vonden Maarten aardig en competent. De kids hadden een leuke middag! Van te voren had ik aangegeven dat het om een groep van jongetjes van zes ging. Er werd toen aangegeven dat dat geen probleem was. Gedurende de middag heeft Maarten ook zeer z’n best gedaan, maar af en toe leek het toch te lastig om iedereen enthousiast en erbij te houden. Heeft zeker met de leeftijd en dynamiek van die kids samen te maken, maar ik had het ook fijn gevonden als daar van te voren een meer realistische inschatting over gemaakt was door de organisatie. Mijn inschatting is dat er eigenlijk twee begeleiders nodig waren geweest om de boel helemaal strak te regelen (en het voor Maarten en ons minder zwaar te maken)

Ja

Ja

Hele leuke activiteit voor voetballiefhebbertjes

Maarten was een ontzettend relaxte ‘trainer’ die de jongens een heel leuk feestje heeft bezorgd. Lekker gymspelletjes en voetbal. Voor iedereen leuk.

Een heel geslaagd feest!

De jongens hebben zich top vermaakt. En Marco heeft er een heel relaxt feestje van gemaakt. Leuke spellen, limonade mee. Aanrader!

Wat een top feestje

Mijn zoon van 6 zei dat dit het leukste feestje was uit zijn leven. Maarten deed het heel erg leuk met de jongens, ze waren allemaal heel erg enthousiast. Echt een aanrader!

Super feestje met verschillende activiteiten en goede begeleiding!

Onze zoon (6 jaar) heeft zijn feestje gevierd in de Hout met activiteiten die hij zelf had uitgekozen: kickboksen en rugby. Leuke begeleider die goed inspeelde op de behoeften van de kids. Aan het eind nog een quiz met prijs, kinderen vonden het top en wij als ouders ook :). Zeker een aanrader!!!

Levend stratego was lekker rennen!

leuke trainer, was goed met de kids, flexibel

Goed geregeld

Het was een geslaagd feest! De jongens hebben heerlijk gespeeld en gerend onder leiding van een zeer enthousiaste spelleider. Voor de ouders was het daardoor ook lekker relaxed ;). Een aanrader dus!

Gezellig en origineel verjaardagsfeest

Gezellig en origineel kinder -verjaardagsfeest.

Super enthousiaste jongens die een een enorm leuk feestje hebben gehad

Levend stratego in Haarlem. Kon zelf de locatie bepalen, ideaal.

Leuk sportief feestje

Lekker buiten voetbalfeestje voor 12 kids. Met gevarieerde spelletjes zodat ook niet voetballertjes het leuk hebben. De kids zijn 7 jaar!

Superleuk sportief feestje

Dit was ons tweede beweegfeestje; een combinatie van levend stratego en voetbal. De begeleiders houden de kinderen goed in de gaten, zorgen op een ontspannen manier dat erbij blijft en blij is. Plus: ze zorgen voor voldoende afwisseling in de activiteiten. Helemaal top! Echt een aanrader.

Super leuk!

Hele goede instructies en oefeningen, veel gezelligheid en blije kinderen achteraf!